Şimdi Ara

HTC Sensation ve Sensation XE Cyanogenmod 11 Kitkat 4.4 yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  HTC Sensation ve Sensation XE Cyanogenmod 11 Kitkat 4.4 yükleme

Malumunuz Sensation eski ve güncellenme gelmeyen bir telefon. Ayrıca son HTC romu da oldukça kullanışsız ve ağır. XDA geliştiricileri tarafından telefonumuza Cyanogenmod 11 Kitkat 4.4 yapıldı ve bir çok sürümden sonra bugları olmayan kararlı bir hale geldi. Ben eski sürümleri takkip ettim bazılarında kamera ve diğer uygulamalarda buglar vardı ancak yayınladığım bu sürümde hiçbir sorun yok ve çok stabil bir rom. Romu yüklediğinizde playdan Lolipop teması yüklerseniz sonuç muhteşem olacak.
    Yükleme: Öncelikle telefonun kilidinin açık olduğunu var sayıyoruz. eğer açık değilse açma konusunda google den aratarak yardım alarak açabilirsiniz. Daha sonra telefonu recovery modda açık wipe yaptıktan sonra aşağıda verdiğim linkten indirdiğiniz rom dosyasını yükleyin. Rom dosyasını yükledikten sonra gapps yani google uygulamalarını aynı şekilde recovery modda yükleyin. Reboot yaptığınızda yeni kitkat romunuz kurulu olacak.

ROM:http://az1.androidfilehost.com/dl/dyzPWVr2fVdKQ71rZWStnw/1420742401/95832962473398994/cm-11-20141207-Sultan-pyramid.zip
    GAPPS:http://qc1.androidfilehost.com/dl/MMLguycFvBbrWOckEfwCaA/1420742587/95887005526787654/pa_gapps-modular-micro-4.4.4-20150106-signed.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celik44 -- 8 Ocak 2015; 19:46:24 >

• linkleri tıkladığımda açılmıyıor,,, birde telefonun kilidini açtım unlocked yazıyor ancak halan s on gözüküyor bu haliylede yükleyebilirmiyim.ilgilenirseniz sevinirim çok uzun süredir uğraşıp yapamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.