Şimdi Ara

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (1128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23.419
Cevap
96
Favori
986.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11261127112811291130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FoxPark

Yuleyemedigim icin kullanma şansım olmadı. Ger revelation a geri dönmek zorunda kaldım.

Stabil olsun kasmasin batarya dostu olsun gerisi mühim değil. Sanırım siz kurdunuz ama memnun kalmadiniz

evet 8.0 kurdum ama cacık usta yok yani bulamıyorum bir türlü 3.7.0 da kurdum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entüisyonist -- 9 Ekim 2013; 17:03:58 >
  • Onu yapmadım ama yaparim. Telefonum bu gidişle i intihara meyilli hale gelecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FoxPark kullanıcısına yanıt
    Boot.img dosyasını flasla ve romu tekrar kur ayrıca bricked kernel seçip çalışma hızını 1.2 ghz seçin telefon hiç ısınmıyor ve çalışmasında sorun yok gayet güzel sadece çalışma hızını 1.2 ghz seçip diğerleri default kalsın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeksasStyLe -- 9 Ekim 2013; 18:50:59 >
  • Bana göre telefonun donanımı gayet yeterli fakat SGS3 Mini'nin açtığı Deer Hunter 2014'ü açmıyor. Elegancia, Lion's, ViperS'i denemiş birisine akıcı bir rom olarak hangi romu önerirsiniz Sense şart değil ama olursa iyi olur. JB olması tercihimdir. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • Revelation grafik anlamında pek tatmin etmedi beni su anda elegancia v3.7.0 kullaniyorum rom gerçekten çok stabil yeni sürümleri çok hantal ancak bu rom benim istediğim gibi şarj konusunaggelecek olursak çok uygulama 3g aktif esitleme face Twitter aktif iken batarya performansı ni mucize olacak şekilde beklememek gerekiyor ayrıca bu telefonu alıp 3g kullanmadan face Twitter mail senkronizasyon kullanmadan bu telefona ayıp olur :) kısacası su anda kullandığım rom olan elegancia v3.7.0 öneriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

Revelation grafik anlamında pek tatmin etmedi beni su anda elegancia v3.7.0 kullaniyorum rom gerçekten çok stabil yeni sürümleri çok hantal ancak bu rom benim istediğim gibi şarj konusunaggelecek olursak çok uygulama 3g aktif esitleme face Twitter aktif iken batarya performansı ni mucize olacak şekilde beklememek gerekiyor ayrıca bu telefonu alıp 3g kullanmadan face Twitter mail senkronizasyon kullanmadan bu telefona ayıp olur :) kısacası su anda kullandığım rom olan elegancia v3.7.0 öneriyorum

hocam 8.0 deniyorum şuan yorumumu yazacağım yalnız 3.7 de ben biraz fazla oynadım kernel ile oyüzden biraz sıkıntı yaşadım
  • TeksasStyLe kullanıcısına yanıt
    Şu anda CM10 yükledim. Elegancia 8.0'da açılmayan oyunu(Deer Hunter 2014) sorunsuz çalıştırdı. Şu anlık değiştirmeyi düşünmüyorum. Fakat format gerektiğinde ilk olarak Elegancia 3.7.0'ı denemeyi düşünüyorum. Cevabınız için teşekkür ederim. İyi forumlar.
  • Ben uyguladigim ayarları pm ile dün bildirdim gayet stabil resetleme yok ısınma yok

• Cm 10 lara alışamadım çünkü sense benim için önemli :) sizede iyi akşamlar

• quote:

Ben uyguladigim ayarları pm ile dün bildirdim gayet stabil resetleme yok ısınma yok

hocam işi biliyorsun :D ben kernel ile fazla oynadım o yüzden oldu cpu ekran kapalı iken 192mhz aldım açarken ekran çok geç geliyordu yalnız 8.0 da faux ve bircked kernelelr kaldırılmış sadece sebastian fm ( abartı sadece ) ben bir rom bekliyorum viper s one yani +5 sense sürümlüsü üzerinde çok çalışıyorlar heralde umarım çok güzel bişey olur bizde adam akıllı kullanırız
  • TeksasStyLe kullanıcısına yanıt
    Elegancia nin yükleme sırasında işlemlerini yazabilirmisin. Hangi ayarları yapmak gerekiyor.

Birer boot.imf dosyası zıp icinde bulamadım. Benmi körüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxPark -- 9 Ekim 2013; 23:05:08 >
  • Güzel launcher önerisi olan var mı Sense tarzı veya ne bilim farklı kullanması kolay
  • FoxPark kullanıcısına yanıt
    Boot img dosyası zıp içinde kernel klasöru içinde dir dediğim gibi kurulunda bricked kernel seçip ilerleyip sadece çalışma hızını 1.2 ghz sececeksiniz

• Sonuç itibarı ile sense 5 ile geldiğinde tam batarya sömürüsü olacak başka bir şey değil :)

• quote:

Sonuç itibarı ile sense 5 ile geldiğinde tam batarya sömürüsü olacak başka bir şey değil :)

usta bende öyle olacak dedim ama duyduğuma göre daha hızlı daha tabil daha ram dostu daha batarya dostu olacak diyorlar bilemiyorum en iyi sense şuan +5 diyorlar akıcılık açısından ( sense içinde) bir şey daha var 4.0.4 elegancia 8.0 ın 4.1.2 relevationdan daha hızlı olması ? :D
  • Bakalım bekleyip göreceğiz ben çok iyi olacağını düşünmüyorum ama ummadik taş baş yarar

• Arkadaşlar telefonumda android 4.0.3 ve htc sense 3.6 yüklü.. Son sürümler yani. Telefonda gps haricinde hiçbir sıkıntı yok. İgo yükledim gps i görmedi, aura yükledim görmedi. Gps test yükledim hiçbir uyduyu görmüyor.. Gps ikonu üst kısımda çalışıyor ama dediğim gibi uyduları görmüyor. Fabrika ayarlarına dönüş yapıp tekrar yükledim sistemi yine aynı.. android 4.0.3 sürümünden kaynaklı diyenler var.. android 4.0.3 yüklü olup gps inde sıkıntı yaşayan var mı arkadaşlar?.. ya da olan varsa deneyip geri dönüş yapabilir mi?..
  • TELEFON SENSATİON XL.. Arkadaşlar telefonumda android 4.0.3 ve htc sense 3.6 yüklü.. Son sürümler yani. Telefonda gps haricinde hiçbir sıkıntı yok. İgo yükledim gps i görmedi, aura yükledim görmedi. Gps test yükledim hiçbir uyduyu görmüyor.. Gps ikonu üst kısımda çalışıyor ama dediğim gibi uyduları görmüyor. Fabrika ayarlarına dönüş yapıp tekrar yükledim sistemi yine aynı.. android 4.0.3 sürümünden kaynaklı diyenler var.. android 4.0.3 yüklü olup gps inde sıkıntı yaşayan var mı arkadaşlar?.. ya da olan varsa deneyip geri dönüş yapabilir mi?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murashka -- 10 Ekim 2013; 17:49:48 >
  • telefonum sensation xe sorunumsa arkadaslar telde gezinirken bazen donma yapıyor ve tel kapanıp acılıyor acılırkende android sürümü yükleniyor diyor her seferinde . tel orjinal haliyle duruyor acaba root room falan yapsam düzelirmi yardımcı olrsanız çok makbule geçer
  • quote:

Boot.img dosyasını flasla ve romu tekrar kur ayrıca bricked kernel seçip çalışma hızını 1.2 ghz seçin telefon hiç ısınmıyor ve çalışmasında sorun yok gayet güzel sadece çalışma hızını 1.2 ghz seçip diğerleri default kalsın :)

"bricked kernel seçip " yaptım ama telefon kitlendi. bendemi sorun var yoksa telefondamı
  • 
Sayfa: önceki 11261127112811291130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.