Şimdi Ara

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (1130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.419
Cevap
96
Favori
986.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11281129113011311132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

Elegancia v8.0 bence çok çabuk şarj tüketme süresi ile pek kulanisli gelmedi bana yada sizin telefon kullanma aliskanliklariniz aynı değil benim le .

Olabilir hocam çok muhteşem değil ama stabil yani 3.70 birck kernel pek uyusamadim viper 2.0 a ne diyorsun hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Elegancia v8.0 bence çok çabuk şarj tüketme süresi ile pek kulanisli gelmedi bana yada sizin telefon kullanma aliskanliklariniz aynı değil benim le .

Olabilir hocam çok muhteşem değil ama stabil yani 3.70 birck kernel pek uyusamadim viper 2.0 a ne diyorsun hocam ?

• Vipers romlari kurdum ama ne hikmetse bende mesajlar ve widget ler bir türlü yuklenmedi bende denemedim kimyamiz uyusmadi sanırım su anda android revelatiun hd 7.3 kullanıyorum stock 3.6 rom yüklü iyi gibi ama batarya konusunda Twitter sürekli aktif kullanıyorum şarj bütün romlarda aynı seviyede su an kullandığım rom çalışma olarak gayet yeterli ve üst seviyede sarj konusunu takmıyorum artık :)

• quote:

Vipers romlari kurdum ama ne hikmetse bende mesajlar ve widget ler bir türlü yuklenmedi bende denemedim kimyamiz uyusmadi sanırım su anda android revelatiun hd 7.3 kullanıyorum stock 3.6 rom yüklü iyi gibi ama batarya konusunda Twitter sürekli aktif kullanıyorum şarj bütün romlarda aynı seviyede su an kullandığım rom çalışma olarak gayet yeterli ve üst seviyede sarj konusunu takmıyorum artık :)

Hocam sabah 8 den akşam 8 e aktif yetse bence iyi artık konjonktür değişti :D viper s lerde istediğimizi mi yukluyoruz elegancia daki gibi

• quote:

Benim telefonda da elegancia nın şarj süresi diğer rom lara göre daha iyi gidiyor. v8.0 ı çıktığı günden beri kullanıyorum ve en stabil sürümü olmuş, şimdiye kadar 1 defa bile yeniden başlatma olmadı.
  • Aynen aynı format geçerli yükleme koşulları aynı aroma üzerinden yapiliyor

• Stabil olarak haklısınız sense 3.6 olarak revelatiun hd 7.3 kullanıyorum muazzam olmuş bence tum hatalarından arınmış 4.0.4 sense 3.6

• arkadaşlar xe modeli için 4.1 desteği var mı?telefonun akıcılığı nasıl almaya değer mi?
  • mühendisomer M kullanıcısına yanıt
    Almaya deger mi derken resmi anlamda yok tabiki root olup paylaşılan romlari kurarak elde edebilirsiniz.

• Vipers 2.0 kurup denedikten sonra yazarsin bakalım nasıl bir kullanım durumu olduğunu

• quote:

Vipers 2.0 kurup denedikten sonra yazarsin bakalım nasıl bir kullanım durumu olduğunu

Elbette hocam 1-2 güne değerlendirme yazarım şuan evde değilim yarın yola cikicam. Akşama yüklerim stabilite hemen belli oluyorda biricked 1.36 pek hoşuma gitmedi defultta bırakmak lazım:D batarya performansı için 2-3 gün kullanmak sart

• Güncelleme geleydi iyidi bea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byJuck -- 20 Ekim 2013; 15:48:06 >
  • Arkadaslar ben telefona format atamıyorum 9 saat gectı hala telefon yenıdn baslatılmaya hazırlanıyor dıyordu bnde pılı cıkarttım

yardım lutfen
  • quote:

Vipers 2.0 kurup denedikten sonra yazarsin bakalım nasıl bir kullanım durumu olduğunu

2.0.0 beğenmedim hocam aroma installer twitter felan yüklemedim seçmedim ama açtığımda yüklüydü bricked kernel güzel görünsede nedense beğenemiyorum elegancia kerneli defult olduğu için daha iyi geldi elegancia 4.0.4 şuan en iyisi ama cota client durdu hatası alıyordum formattan sonrada alıcakmıyım merak ediyorum int açtığım zaman bazen cota client hatası veriyor
  • Bende su vipers a bir alışamadım :) beğendiğim romlar
    -revalation hd 7.3 (kullanmaktayim)
    -revelation 1.0.2
    -elegancia 8.0
    Bunların haricinde ki romlari begenmedim ayrıca elegancia da ki mavi şarj göstergesi nedense beni sinir ediyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeksasStyLe -- 20 Ekim 2013; 18:29:46 >
  • quote:

Bende su vipers a bir alışamadım :) beğendiğim romlar
    -revelation 1.0.2
    -elegancia 8.0
    Bunların haricinde ki romlari begenmedim ayrıca elegancia da ki mavi şarj göstergesi nedense beni sinir ediyor :)

Hocam bir revelation 7.3 hd dnemedim niyetim vardı ama elegancia ya döndüm geri :D artik sense 3.6 çok bayici geliyor sense 4.1+ felan gayet güzel alıştım özellikle status bar çok güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entüisyonist -- 20 Ekim 2013; 19:26:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickbaron

quote:

-revelation 1.0.2
    -elegancia 8.0

Hocam bir revelation 7.3 hd dnemedim niyetim vardı ama elegancia ya döndüm geri :D artik sense 3.6 çok bayici geliyor sense 4.1+ felan gayet güzel alıştım özellikle status bar çok güzel

Sorunsuz ViperS Sense 5 çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: emre0111

quote:

quote:

-revelation 1.0.2
    -elegancia 8.0

Hocam durum nasıl sarz a kullanımı kazanım var ise deneyebiliriz
    Rom sil kur bir sure sonra bayiyor özelleştirmeler uzunbsuruyo

• quote:

Orijinalden alıntı: emre0111

quote:

quote:

-revelation 1.0.2
    -elegancia 8.0

Xda da göremedim bunu viper s yapmıyormuydu o cinli arkadaşın mı ?

• Sorunsuz viper s romu ama bence çinlinin romu daha iyiydihttp://htc.vi8.info/ViperS/

• 
Sayfa: önceki 11281129113011311132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.