Şimdi Ara

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (1132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.419
Cevap
96
Favori
986.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11301131113211331134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yıkayın geçeçr arkadşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

ben hala revelatiun hd 7.3 kullaniyorum gayet stabil ve hatasız batarya performansını begendim denediğim diğer romlara göre ben artık gelişeceğini sanmıyorum hd 7.3 ile adamlar zaten 4.0.3 un tepe noktasına ulaşmışlar fevkalade olmuş :) birde ben roma quick setting bar indirip flashladim mükemmel oldu :)

hocam nasıl yapacağımızı söyersen o banada çok lazım birde ekstra neler yapılarbilir birde hangi kerneli kurdunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entüisyonist -- 27 Ekim 2013; 22:19:01 >
  • Stock kernel ile kurulum yapamadım bir şeyler eksik oluyor sanırım nedense sebastian seçtim ve kurdum quick status bar hızlı ayarlar eklentisini xda dan indirdim hd 7.3 topicin içinden altta ekstra bağlantılar verilmiş oradan indirdim :) hafıza kartına attim ve 4ext ile kurdum
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1809735

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeksasStyLe -- 28 Ekim 2013; 1:18:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar bende sensation xe ve yanında verilen beats kulaklık var kulaklığın solu bozuldu sadece sağ calısıyor acaba garanti kapsamında mı kulaklık
  • Iyi gunler 2012 yazında htc sensation almıştım 700 liraya.Şimdi satmak istiyorum piyasası ne kadar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TikDiyenTüleyman

Iyi gunler 2012 yazında htc sensation almıştım 700 liraya.Şimdi satmak istiyorum piyasası ne kadar ?

Kardeşim 400 ülke sıfır satıyorlar ikinci eli seni memnun etmez akrabaya felan hediye et durumun varsa yoksa kullan gitsin ikinci elden gelen para tatmin etmez

• quote:

Orijinalden alıntı: nickbaron

quote:

Iyi gunler 2012 yazında htc sensation almıştım 700 liraya.Şimdi satmak istiyorum piyasası ne kadar ?

Kardeşim 400 ülke sıfır satıyorlar ikinci eli seni memnun etmez akrabaya felan hediye et durumun varsa yoksa kullan gitsin ikinci elden gelen para tatmin etmez

250'ye satarım diyordum hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nickbaron

quote:

250'ye satarım diyordum hocam

Anca be hocam adam discovery alıyor 560 kadar gördüm indirimlerle zor ama bilen alır bu telefonu herkes almaz

• TikDiyenTüleyman kullanıcısına yanıt
    250 ye satarsan ben alabilirim hocam. pm atıcaktım kapatmışın atamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikropzoft

250 ye satarsan ben alabilirim hocam. pm atıcaktım kapatmışın atamadım

Hocam seninle daha sonra iletişime geçelim biraz para biriktirmem gerekiyor yeni telefon için tahminen 20-30 gün içinde biriktiririm.

Telefonu satacağım zaman ilk size haber edeceğim alıyor musunuz diye

Iyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TikDiyenTüleyman -- 29 Ekim 2013; 21:28:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin1662

merhabalar bende sensation xe ve yanında verilen beats kulaklık var kulaklığın solu bozuldu sadece sağ calısıyor acaba garanti kapsamında mı kulaklık

Ustad, oğlanın kulaklığında da aynı sorun var. Sol kulaklıktan çok az ses geliyor. Bizim de garantisi yok. Sen nasıl hallettin acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressam0768 -- 30 Ekim 2013; 12:29:16 >
  • ressam0768 kullanıcısına yanıt
    htc i aradım yanında aksesuar olarak verildiyse alırken garanti kapsamında fakat telefonla birlikte gondermem lazımmış garantiye benim sorunum garanti süremin Tr de geçmiş olması kıbrıstan almıştı eniştem telefonu ordaki garantisi devam ediyor orayla gorusmem lazımda nasıl olacak hic bilmiyorum bildiğin moralim bozuldu abi ya
  • Arkadaşlar telefona room atıyodum yanlış cid uyarısı verdi şuan telefon açlıırken reset atıyor tekrar başa alıyor sürekli bu durumu nasıl düzeltebilrim acaba acil cevap lazım bana.
  • Başka bir.romu at hafıza kartına batarya çıkar tak recoveryde açıp wipe işlemlerini yap romu kur sorun olmaması gerekiyor öncesinde boot.img dosyasını flashlamayi unutma
  • Lg G2 de bulunan çift tıklama ile ekranın açılması olayı daha programlara vs çıkmadı mı acaba?
  • Telefonum Htc Sensation. Maalesef ufak bir kaza sonucu ön camı patladı. Kasasında da bir sürü çizik var zaten.. Biraz araştırma yaptım ve ebaydan aşağıdaki parçaları buldum sizce Htc sensationda Sensation xe parçaları sıkıntı çıkarır mı? Kabaca amacım Sensation Xe görünümlü Sensation yapmak

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ

http://www.ebay.com/itm/Rear-Door-Battery-Back-Housing-Case-Cover-White-For-HTC-Sensation-XE-Z715e-/281190028519?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item41783b54e7

http://www.ebay.com/itm/New-Touch-Screen-for-HTC-Sensation-XE-G18-Digitizer-Glass-Lens-Replacement-Tools-/271090317549?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item3f1e3df8ed

http://forum.donanimhaber.com/m_83334491/f_//tm.htm#83334491

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Howlin Wolf -- 31 Ekim 2013; 17:11:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Howlin Wolf

Telefonum Htc Sensation. Maalesef ufak bir kaza sonucu ön camı patladı. Kasasında da bir sürü çizik var zaten.. Biraz araştırma yaptım ve ebaydan aşağıdaki parçaları buldum sizce Htc sensationda Sensation xe parçaları sıkıntı çıkarır mı? Kabaca amacım Sensation Xe görünümlü Sensation yapmak

http://www.ebay.com/itm/Rear-Door-Battery-Back-Housing-Case-Cover-White-For-HTC-Sensation-XE-Z715e-/281190028519?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item41783b54e7

http://www.ebay.com/itm/New-Touch-Screen-for-HTC-Sensation-XE-G18-Digitizer-Glass-Lens-Replacement-Tools-/271090317549?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item3f1e3df8ed

http://forum.donanimhaber.com/m_83334491/f_//tm.htm#83334491

Bir gün bu görüntüyü görmekten korkuyorum

•  << HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ

Bu nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Howlin Wolf

Bu nasıl

Kovulmus şeytanın şerrinden sana siginirim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

Başka bir.romu at hafıza kartına batarya çıkar tak recoveryde açıp wipe işlemlerini yap romu kur sorun olmaması gerekiyor öncesinde boot.img dosyasını flashlamayi unutma

Kardeş benim tel rootluydu HTc sensation xe 2.3.4 by mike 1986 gibi bir yazılım vardı ben hafıza kartına PG58İMG dasyası attım hata verdi şimdi beyaz ekran da htc yazısı ile kalıyor.Bu orjinal PG58İMG dosyasını bulup hafıza kartına atıp dedigin gibi başlatsam düzelcek gibi geliyo banada ama bulamıyorum bu dosyayı :( Yardımcı olabilcek var mı?
  • 
Sayfa: önceki 11301131113211331134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.