Şimdi Ara

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (1133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.419
Cevap
96
Favori
986.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11311132113311341135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O dosyayı sil ve yeniden dene yaptığın işlem sadece s-off olanlar için geçerli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrecorduk kullanıcısına yanıt
    Yeni romu yuklediniz anladigim kadariyla, romun zip dosyasinin icinde boot.img diye bir dosya olmasi lazim onu telefona flashlarsaniz sorun cozulur diye tahmin ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

Seni memnun eder sıkıntı cekmezsin masallahi var kullanmaktayim 2 senedir düz sensation bir sıkıntısını görmedim .

hocam 7.0.3 içi tweaks felan yükledin mi adreon drivers felan orda tweks lere baktım ama mesela sadece 6.8.x için diyor n yapalım
  • Kardeşim orada yanında sensation yazan kısımdan indireceksiniz diğeri.zaten xe yazıyor

• quote:

Kardeşim orada yanında sensation yazan kısımdan indireceksiniz diğeri.zaten xe yazıyor

eyvallah hocam hallettim 4.0.3 güzel ama artık pek güzel gelmiyor 4.1 den sonra ilginçtir ki elegancia stock yani htcnin romunu portladığı rom da sorunlar mevcutken şarz felan gitmiyorken full thema yani elegancia blue romunda herşey daha güzel ve hızlı şuan en güzel rom elegancia 8.0 dır Viper s 2.0 en büyük hayal kırıklığı revelation da ağır bir rom ben çok ıvır zıvır şey var kapatmaktan bıkıyorum. Şimdiki merak ettiğim rom işe Miumi 4.2.2 aosp yeni çıktığı için yüklemedim ama 1 ay sonra felan onuda deneyeceğim herkes çok övüyor ne var anlamadım rom biraz otursun tabi bide sultan kernel mevzu var

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorpak

Yeni romu yuklediniz anladigim kadariyla, romun zip dosyasinin icinde boot.img diye bir dosya olmasi lazim onu telefona flashlarsaniz sorun cozulur diye tahmin ediyorum.

Telefona android 4.0.3 orjinal rom indirp yukledim hersey normal calisiyor ama tek sıkıntı sebekede dusme oluyo 3g den EDGE ye geciyor sık sık bazen telefonun cekim gucu bile dusuyor bu romdan oncekinde bole bir sorun yoktu sebebi ne olabilir.

• htc ile mailleşme sonucunda telefonun bataryasını direk alabiliceğim yer olmadını öğrendim. Garanti servisleri aracılığı ile alınıyormus, bugun servise gittiğimde cihazın istanbula gidip gelmesini gerektini söyledir. Bi önceki yollayışımda 45gün sürmüştü hadi buda 20gün sürsün, 20günde batarya gelmesi sorun olmazda telefonun bende olmaması sorun

internet üzerinden orjinal olarak alabiliceğim ebay aliexpres veya türkiyeden sitelerden güvenilir, orjinal batarya önerirmisiniz
  • HTC Sensation XL (Avrupa cihaz) 1.5 senedir kullanıyorum son zamanlarda aşırı kasıyor ve batarya dayanmıyordu. Cihaza format attım performans gayet iyi ancak batarya 1 günü zor tamamlıyor,normalde 2 gün çok rahat kullanıyordum. Önerileriniz nedir arkadaşlar?
  • beyler hiç rom kurulmamış bir cihaza rom kuracağız, hangisini tavsiye edersiniz? bir de ilk sayfada ki bilgiler yeterli mi rom kurmak için
  • Htc sensation için en stabil güzel rom lar
    1.elegancia rom v8.0
    2. Android revolation hd 7.3 tür

• Valla kardeşim ben htc nin rom animasyonlari ve simgelerine çok alismisim yani biraz takintiliyim :D stock tema ile default kernel ayarları ile etkileyici batarya performansı veriyor gerçekten
     << HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeksasStyLe -- 7 Kasım 2013; 19:04:26 >
  • Albinoman in cm 10.2 li ve 4.3.1 li romunu kullanıyorum bende.Daha önce aynı adamın android 4.2 li romunu kullanıyordum.Şu an proximity sensör sorunum var.Telefon aramalarında yakınlık sensörü çalışmıyor.Sensör mü bozuldu acaba diyorum.Tek çözüm başka romla denemek ama.

Bu arada 4.3 lü rom çok güzel çalışıyor.Çok hızlı bataryayı da çok kullanmıyor.
  • Ya arkadaslar benim sensation hboot 1.27 htcdev sitesiden herseyi yapıyorum ama kesinlikle son asamayı gecemiyorum s-off olamıyorum. bunun baska bi yolu yok mu gercekten sıkıldım xda'da baktım aynı sorunu yasayanlarda var ve sorun cozulmemis baska yol bilen varsa onu deneyelim :) Telefon fabrika sorunu olabilir mi cünkü telefon 1 kere değişti.

yanlış ve eksik yazım düzeltildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blckdevil -- 11 Kasım 2013; 3:35:56 >
  • *ExtraTechx* * kullanıcısına yanıt
    Elegancia v8 full blue tema li versiyonu denersen batarya ve performans çok fark görebilirsiniz diğer. Romlara göre

• sensation xe ıle ıphone 4 takas edılır mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunahan2

sensation xe ıle ıphone 4 takas edılır mı

Edilmez enayilik olur ama xe yurt dışında gelen 400 Tolga sıfırı var ip4 hala 1000 Tolga sıfırı turkiyede yurt dışı fiyatını bilmiyorumbarkadasimda ar değmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entüisyonist -- 12 Kasım 2013; 23:00:46 >
  • quote:

Elegancia v8 full blue tema li versiyonu denersen batarya ve performans çok fark görebilirsiniz diğer. Romlara göre

Hocam başma gelen bir olaya kadar oyle diyordum ben bunu 3 hafta önce keşfettim muhteşem Di rom sonra batarya calibrasyonu yapalım dedik fulledim sarzi yaklaşık olarak %50 varken birden reaset attı sarz 20 düştü batarya çıkarttım taktım düzelmedi battery stats yaptık duzelmedi en sonda romu değiştirdim elegancia 8.0 büyük hayal kırıklığı yarattı özellikle kernele el atılması lazım revelation 1.0.3 daha iyi ama ciddi sorunları var kernel felan iyi ama ana ekranda felan dokunmatik hassasiyet çok kötü birde ses kalitesi güzel değil konuşma esnasında elegancia ve revelation düzeltmelerini bekliyorum acilen şuan elegancia çok kazık attı çok

• Maşallah reset sorunu yaşamadım ama kurmadan evvel hafıza kartını yedekleyip her şeye format attım romy kurdum default kernel ayarları ve blue full tema ile gayet akıcı ve tatmin edici bir rom

• quote:

Maşallah reset sorunu yaşamadım ama kurmadan evvel hafıza kartını yedekleyip her şeye format attım romy kurdum default kernel ayarları ve blue full tema ile gayet akıcı ve tatmin edici bir rom

hocam ben aroma ile kurmuştum belki ondan olabilir aromalı romlarda hep sıkıntı var ya neden bilmiyorum
  • Aroma derken 4ext revovery ile kuruyorum farklı bir yontem yok zaten

• 
Sayfa: önceki 11311132113311341135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.