Şimdi Ara

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (1134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.419
Cevap
96
Favori
986.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11321133113411351136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnstagram da sorun yaşayan var mı ? benim videolar donuyor
  • batarya ihtiyacım var elinde olan varsa anker yada momax sağlam batarya alabilirim

arkadaşlar birde elegancia v8 romunu kullanan herkes memnun ama benim telefonda kasıyor kullandığınız aroma ve kernel ayarlarını varsa ekstra ayarlları yazabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayri34

batarya ihtiyacım var elinde olan varsa anker yada momax sağlam batarya alabilirim

arkadaşlar birde elegancia v8 romunu kullanan herkes memnun ama benim telefonda kasıyor kullandığınız aroma ve kernel ayarlarını varsa ekstra ayarlları yazabilirmisiniz

Hocam anket batarya çok kullanmadım güneşgormeyen yerde saklıyorum kondisyonuu çok iyi durumda çok satmaya niyetim tl ama fiyatta anlasabikirsek satabilirim tek birsey var bataryaknardaki bir tirnagi kırık etkisi yok neden niyenkirildi bilmiyorumama oturmada felan sorun olmuyor zaten xe ise kağıt sıkıştırmadan kullanılmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

batarya ihtiyacım var elinde olan varsa anker yada momax sağlam batarya alabilirim

Reveqlation .0.3 muhteşem batarya performansı yalnız dokunmatigi çok kötü

• quote:

Orijinalden alıntı: nickbaron

quote:

Reveqlation .0.3 muhteşem batarya performansı yalnız dokunmatigi çok kötü

pm attım
  • hayri34 kullanıcısına yanıt
    Hiç bir ekstra ayar yok her şey default sadece mavi full tema olan versiyonu kuracaksınız

• quote:

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

Hiç bir ekstra ayar yok her şey default sadece mavi full tema olan versiyonu kuracaksınız

mavi full tema olan hangisiki
  • hayri34 kullanıcısına yanıt
    Kurulum esnasında secim ekranında blue temayı sececeksiniz

• 7-8 saatte dolan pil sensation off off... XE pili alıcam bakalım nasıl olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: byJuck

7-8 saatte dolan pil sensation off off... XE pili alıcam bakalım nasıl olacak

benim pil de 7 saatte doluyo banada pil lazım nerden alıcaksın pili
  • XL bataryası sensation a uyuyor mu ?
  • bir yıl olmadan restart sorunu yaşmaya başladım arkadaşlar. var mıdır bunun bir çözümü?
  • Telefonumu root edemiyorum kafayı yemek üzereyim saatler oldu hep bişeyler ters gidiyor. Telefonum HTC sensation, hboot 1.27.0000
  • wandy W kullanıcısına yanıt
    Dostum önce unlock et htc dev üzerinden daha sonra recovery flashla bu kadar anlatım için googleye htc sensation android 4.0 ics almış cihazlarda root olma yazarsan bilgiler mevcut

• quote:

Dostum önce unlock et htc dev üzerinden daha sonra recovery flashla bu kadar anlatım için googleye htc sensation android 4.0 ics almış cihazlarda root olma yazarsan bilgiler mevcut

Yapamıyorum işte. Unlock ederken cmd ye yazdığımız fastboot oem get_identifier_token komutu sonrası waiting for device diyor. Ne yaptım ne tettimse aleti görmüyor

Edit: Arkadaşımın pcsinde hallettim işi. O pcye ilk kez taktığım için midir nedir my HTC diye gördü ve bir güzel çalıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wandy -- 18 Kasım 2013; 2:34:16 >
    Kendi bilgisayarında driverlar tam olarak yuklenmemis demekki hayırlı olsun artık

• quote:

Kendi bilgisayarında driverlar tam olarak yuklenmemis demekki hayırlı olsun artık

Teşekkürler. Şimdi de güzel rom bulmaya çalışıyorum. 4.4lü bir rom yok mu çalışan güzel
    Daha ortalarda yok elegancia kullanabilir sin

• quote:

Daha ortalarda yok elegancia kullanabilir sin

Eleganicayı kurdum çook da beğendim ama titanium backup a falan girince root erişimi yok diyor. Anlamadım?
    Root yetkisini vermen lazım programa

• 
Sayfa: önceki 11321133113411351136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.