Şimdi Ara

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (1136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.419
Cevap
96
Favori
986.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11341135113611371138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dün elime ulaştı htc sensation xe sıfır cihaz yurtdışından geldi..bu telefon için en son hangi rom yayınlandı 4.1 yayınlandı mı?sizin kullandığınız en iyi rom hangisi?bu arada isteyen olursa telefonu satabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duncan Idaho

Merhabalar,

Artık Sense'in yavaşlığının iyice baymasından telefonumu hızlandıracak custom rom yüklemek istiyorum. Hem Türkçe hem de yabancı sitelerden bir miktar araştırma yaptım ama rehebr sayısı nedeniyle kafam da baya karıştı. Bir kaç sorum olacak, bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirse sevinirim.

1- Şuana kadar tek emin olabildiğim telefonu brick etmeden en temiz Flashing yöntemiyle yüklendiği. S-Off yapmak pek tekin gözkmedi. Bunun için güncel ve işe yarar bir rehber(İngilizce-Türkçe farketmez) linki olan var mı? xda-developers.com'dan bir kaç reber var ama bazılarını okurken bile uykum geliyor.

2- Gördüğüm kadarıyla telefonu en çok hızlandıran rom CyanogenMod. Bu romu Flashin yöntemiyle kurabilir miyim?

3- Bu işelmleri yapmadan önce telefondaki tüm SMS, whatsapp mesajları ve uygulamaların yedeğini tek seferde alabilmemi sağlayacak bir uygulama var mıdır?

rootlu olduğunuzu varsayarak anlatıyorum.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2047859

bunu indirip fastboot modunda bağlıyken fastboot klasörüne getirin (cd komutu ile) ondan sonra recovery dosyasını recovery.img olarak fastboot klasörüne atın ondan sonra bu komutu girin " fastboot flash recovery recovery.img" bundan sonra yüklemeye başlar tamamlandığında en stabil recovery'i yüklemiş olacaksınız.

Ben şahsen xl için bütün romları denedim. en hızlı stabil ve sorunsuz çalışan cyanogenmod. telefonunuza göre uygun olanı indirip

xl için (4.2.2) Cyanogen mod 10.1 :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2225347

g-apps:http://click.xda-developers.com/api/click?format=go&key=f0a7f91912ae2b52e0700f73990eb321&loc=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fshowthread.php%3Ft%3D2225347&v=1&libId=1e801166-f8c4-4b20-8357-b8591d1e1858&out=http%3A%2F%2Fgoo.im%2Fgapps%2Fgapps-jb-20130301-signed.zip&ref=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fsensation-xl%2Fdevelopment&title=%5BRom%5D%5BCyanogenmod10.1(M3)%5D%5Bv1.4.0%5D%5BLinaro%5D%20-%20xda-developers&txt=%3Cb%3E%3Cfont%20color%3D%22RoyalBlue%22%3E%3Cdiv%20align%3D%22center%22%3EG-apps%3C%2Fdiv%3E%3C%2Ffont%3E%3C%2Fb%3E&jsonp=vglnk_jsonp_13857994975356

Sadece recovery'e girip wipe bölümünden dalvik cache, cache, factory reset yapın. storage yazan yerlere dokunmayın sonra install bölümünden cyanogenmod'u flashlayın sonra g-apps'ı flashlayın. İşimiz tamamdır.

Programları yedeklemek içinde titanium backup kullanabilirsiniz.

anlattıklarım s-on içindir. brick olma ihtimali aşırı düşüktür.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkk34

arkadaşlar sensatıon xe telım var cıhaz 1.29 hboot ve botloader a gırınce locked ve s-off yazmakta ve revolation hd 6.7.1 yuklu cıhazda , sımdı sorum su cogu sıtede room kurma olayı ıcın unlocked olmadan bahsedıyor ve hboot 1.27 ıle 1.29 fark edermı ben bu cıhaza venom sense 5 (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2531054 ) romu kurmak ıcın yada herhangı bı custom room kurmak ıcın ne yapmalıyım recovery den sadece sd karta romu atıp kurmak yeterlı mı radıo surumu felan ayarlama gereklımı (ne işe yarar bu radıo) bı cok sıteye baktım ama olaya tam cozum bulamadım genelde en bastan başlayıp anlattıkları ıcın yanı root olma s off olma bunlar sanırım zaten bana gerekmiyor o yüzden yardımlarınızı beklıyıyorum...

direk recovery'den flashlayın.

• arkadaşlar çeşitli romlar denedim bu gün ilk defa cm 10.1 romu kurdum ancak çok ufak bir sorunum mevcut başına gelen çözüm bulan belki olmuş olabilir yazılımda Hiçbir sorun yok ama sim kartını görüyor rehber boş. İçe dışa aktardan sadece sim karttan google hesabına veya telefona kopyalıyor. Bu rom dan kaynaklanan bir şey mi yoksa çözümü varmı yani sadece sim kartı kullan gibi bir seçenek mevcut değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

arkadaşlar çeşitli romlar denedim bu gün ilk defa cm 10.1 romu kurdum ancak çok ufak bir sorunum mevcut başına gelen çözüm bulan belki olmuş olabilir yazılımda Hiçbir sorun yok ama sim kartını görüyor rehber boş. İçe dışa aktardan sadece sim karttan google hesabına veya telefona kopyalıyor. Bu rom dan kaynaklanan bir şey mi yoksa çözümü varmı yani sadece sim kartı kullan gibi bir seçenek mevcut değil :)

bende sim karttan içe aktarınca gelmişti. onun dışında sadece google rehberini gösterir.
  • Creedence Clearwater R. kullanıcısına yanıt
    bende de o mevcut ama işte sorunda burada sadece sim kartı göstermiyor ve numaraları hiç bir şekilde sim karta kayıt etmeme izin vermiyor nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeksasStyLe -- 1 Aralık 2013; 19:40:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

arkadaşlar çeşitli romlar denedim bu gün ilk defa cm 10.1 romu kurdum ancak çok ufak bir sorunum mevcut başına gelen çözüm bulan belki olmuş olabilir yazılımda Hiçbir sorun yok ama sim kartını görüyor rehber boş. İçe dışa aktardan sadece sim karttan google hesabına veya telefona kopyalıyor. Bu rom dan kaynaklanan bir şey mi yoksa çözümü varmı yani sadece sim kartı kullan gibi bir seçenek mevcut değil :)

Hocam xda albinoman felan yeni bir oluşum içineggirmişler artık sebastian füme kernel kullanıyorlar 1.0.3 müthiş bir kernel cm 4.4 çok güzel olacak gibi ama daha çok yeni bir ay sonra o romu kimse tutamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacklenmiş google play diye bir şey var mı? Böylece normalde bedava olan bir oyunun ücretli kısımlarını indirebilir miyiz? Veya direkman ücretli uygulamaları almak için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mæster

Hacklenmiş google play diye bir şey var mı? Böylece normalde bedava olan bir oyunun ücretli kısımlarını indirebilir miyiz? Veya direkman ücretli uygulamaları almak için?

blackmart var.
  • Valla kardeşim bakalım hayırlısı 10.1 gayet stabil bir versiyon olmuş

• sensetion için batarya arıyorum varmı elinde olan
  • venomun son romu sense 5 li olanda tweaksde sorun yaşayan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoS43

venomun son romu sense 5 li olanda tweaksde sorun yaşayan varmı

kardeşim açıklamayı oku zaten tweaks sorunlu diyor
  • Modified google play indirdim. Bunun sayesinde bedava in app purchase yapabiliyor muyuz? Bir de herhangi bir dezavantaji yoktur degil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: adnanonur

iyi çalışmalar arkadaşlar; AVEA SENSATİON XL DE SORUNSUZ KONUŞMA SAĞLAMIYOR...

sizlerden öğrenmek istediğim durum ben 2 ay önce htc sensation xl aldım telefonu kullanmaya başladığımda farkettimki konuşma sesim karşı tarafa kesik kesik gidiyor ve karşımdaki kişi beni duymakta zorlanıyor. bende kvk aracılığı ile telefonu geri yolladım 2 hafta sonra tekrar bana sıfır bir telefon yolladılar ve bunuda kullanmaya başladım ve aynı sorun bundada devam etmeye başladı ve bunuda kvk aracılığı ile geri yolladım sıfır cihaz değişimi ile başka bir telefondaha yolladılar mağlesef bundada aynı sorun devam ediyor. AVEA kullanıyorum ben şimdi bu telefonda acaba böyle sorunla karşılaşan başka kimse varmı.. ben artık AVEA bu telefonda sorunsuz bir şekilde çalışmadığına kanaat getirdim. bu konuda cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

arkadas ayni benim telefonda oyleydi.iki uc sefer servise goturdum hic bir sekilde duzelmedi en zon avea bana kazik atinca vadafone gectim su an hicbir skinti yok.aveadan ayni sorunkari bende yasadim.hatta konusma yaparken arka fonda baska sesler bile duyuyodum nebicim bi altyapisi varsa.degistirmeden son iki ay milleti aramamaya basladim artik konusamiyordum.hattimi degistim kurtuldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: byJuck

XL bataryası sensation a uyuyor mu ?

yerlesik olarak belki olur ama vat ve volt larina mutlaka bakmalisiniz genelde hepsinde degisik degerler oluyo.orjinalden sasmayin derim bazi modeller farkli bataryayi kabul etmiyo skinti cikarabiliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozep -- 4 Aralık 2013; 10:31:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teletapnes

venomun son romu sense 5 li olanda tweaksde sorun yaşayan varmı
    quote:

Orijinalden alinti: CoS43

venomun son romu sense 5 li olanda tweaksde sorun yasayan varmi

benim ön kamera çaly?myyor. bir de sd karty görmüyor. onun dy?ynda normal çaly?yyordu.
  • quote:

Orijinalden alinti: hayri34

sensetion için batarya ariyorum varmi elinde olan

ebay
  • Şu telefon canımı çok sıkıyor.Para iadesi alasım var yeminle.
  • telefona root atmak isteyen var mı :) TeamViewer ile zor olmaz diye düşündüm zamanı olan ve bilen arkadaşlar varsa yardım ederlerse sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 11341135113611371138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.