Şimdi Ara

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (1138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.419
Cevap
96
Favori
986.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11361137113811391140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

Kardeşim piyasadaki mevcut tüm romlari denedim kiminin şarj problemi ekran dokunmatigi kamera hataları illa eksikleri var ben bu tecrubelerimden sonra şans eseri dark forest romyukledim sense 3.6 4.0.4 şarj olayı mükemmel diyebilirim muazzam bir rom ayrıca içinde tweaks mevcut yani kısacası tonun hit olması önemli değil stabilite ve şarj önemli bu romda hepsi mevcut deneyin kesinlikle pişman olmazsınız yeni yazılım stabilite değildir eksikleri illa vardır bu rom tam anlamıyla yüzde yüz stabil

Teşekkürler indiriyorum şimdi, kesinlikle deneyeceğim.
  • akradaşlar bu emoloji klavyeyi telefonumuza nasıl yüklicez, bende twiterda vs smiler kare gözükyor
  • iyi günler arkadaşlar.yaklaşık bir yıldır yurtdışından getirdiğim htc sensation xl telefonu kullanmaktayım.son iki gündür herzamanki kullanım gibi kullandığım halde bataryası 24 saat gitmiyor.daaha önceleri 40 saat kadar gidiyordu.malum havalar çok soğuk olması bataryayı etkilermi.
  • Arkadaşlar merhaba uzun zamandır bu konuya girmiyordum. Hala sensation kullanıyorum şubatta 2 yıl olacak ama pil korkunç. Telefonu elime alsam max 3 saate şarjı bitiyor telefonda vipers 5 var çok fazla rom değiştiriyorum. Pil olarak şu anda kullandığım en iyi rom ama yine durum ortada kullanımda 3 saat. İnterneti açık bırakamıyorum bu yüzden her akşam tel şarj ediyorum ne oyun oynayabiliyorum bu yüzden ne de internete girebiliyorum. Ayrıetten(!) tel 6-7 saate şarj oluyor. ipad le aynı anda şarj takıyorum ipad tam şarj oluyor 5 saate ama tel 70 lerde. Servise vermeyi düşünüyorum garantisi dolmadan zaten ses tuşu da düştü ekrana 3. Kez toz girdi ( bundan önce de servise vermiştim ).

Siz ne dersiniz yeni pil alırsam da nereden alayım elinizde fazladan getirdiğiniz pil var mı ya da önerebileceğiniz bir site.

Şimdiden teşekkürler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aozaslan

iyi günler arkadaşlar.yaklaşık bir yıldır yurtdışından getirdiğim htc sensation xl telefonu kullanmaktayım.son iki gündür herzamanki kullanım gibi kullandığım halde bataryası 24 saat gitmiyor.daaha önceleri 40 saat kadar gidiyordu.malum havalar çok soğuk olması bataryayı etkilermi.

Bence hiç konuşma benimki bıraksam bile 12 saati çıkaramıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Partir kullanıcısına yanıt
    denediniz mi romu
  • quote:

denediniz mi romu

Haftasonu inşallah deneyeceğim ama rom güzele benziyor incelediğim kadarıyla, aslında düşününce sense 3.6 stock hali sense 4.1 hep başka cihazlardan port edildi ve sorun yaratıyor bir süre sonra, çok stabil olacağına eminim.
  • Partir kullanıcısına yanıt
    Gerçekten muazzam 3g açık 1.5 gün öldürmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar. xe cihazımı garantiye vermeyi düşünüyorum ancak bir kaç hafta önce rootlamıştım ancak kaldırmam gerek nasıl yapılır bir bilginiz var mıdır? yardımcı olursanız sevinirim
  • Arkadaslar gunaydin. 1 yıldır kullandigim htc sensation xe mi satiyorum. (Yeni model aldığım için)
    Ilgilenenler pm atabilir.

• quote:

Gerçekten muazzam 3g açık 1.5 gün öldürmuyor

hocam viper s 3.1.4 denediniz mi birde sebastian fm 1.0.3 ü birde hangi kernel ile kullanıyorsunuz viper s adamı dinden imandan çıkartıyor dokunmatik konusunda. Hocam şimdi kurdum romuda bir sürü ayar var jar. olayını ne yaptınız stock kernel ile kurdum jar seçimini super chargerd die hard seçiliydi onayladım siz nasıl kurdunuz şu batarya olayı çok önemli benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entüisyonist -- 18 Aralık 2013; 17:19:55 >
  • Standart ayarlara ellesmedim :)

• sensation xe'de kullandığınız yan sanayi tavsiye edebileceğiniz piller varmı ?
  • Htc sensation xl var bende . simdi ustadlarima bisey dicem bende s3 mini vardi avea 1gb internet paketim vardi s3 mini kullandim 15 gun 5 gun iphone 4 son 10 gun de htc sensation xl yi 1 ayi boyle.tamamladim ama ilk 20 gun doldugunda yani sensation xl ye hattimi taktigimda daha 546 mb olan internetim 5 gunde bitti gene yaptim paketi ve 7 gun oldu 355 mb kaldi gene ayni seyleri kullaniyorum sahadan tuttur facebook whatsapp wechat tango bunlar sadece. Google.play guncellemeride kapali peki neden gidiyo bu paketim su gibi ? Bi cozum lutfen yardimci olun ogrenciyim daha 23 gun kala 346 mb kaldi :(

• quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

beyler sensation düz kendi kamerası cok kötü cekim yapıyor önerebileceginiz program varmı sırf kamera yüzünden telefondan sogudum cok bulanık cekiyor odaklamayı iyi yapamıyor aynı resmi 4-5 kez cekince düzgün poz yakalayabiliyorum.

ben zaten beats auudi kulaklığı ile almıştım teknosadan bir sorunla karşılaşmadıım henüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mst1903

quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

beyler sensation düz kendi kamerası cok kötü cekim yapıyor önerebileceginiz program varmı sırf kamera yüzünden telefondan sogudum cok bulanık cekiyor odaklamayı iyi yapamıyor aynı resmi 4-5 kez cekince düzgün poz yakalayabiliyorum.

ben zaten beats auudi kulaklığı ile almıştım teknosadan bir sorunla karşılaşmadıım henüz

sensation'u satalı yıl olcak nerdeyse suan HTC One X var memnunum telefondan cok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Partir

Telefonu artık eşim kullandığı için epeydir ilgilenemiyorum ancak telefona yeniden rom yüklemem gerekiyor epeydir takip etmediğim için güncel en iyi rom hangisidir? şu an vipers 1.4.1 kurulu sanırım bu romdan sonra çıkan birkaç rom sıkıntılı olduğu için kurmamıştım vipers veya elegancia ne tavsiye edersiniz sorunsuz?

onejay09'un yaptığı Cyanogen Mod 10.1 Linaro ile çalışıyor. htcnin fabrika romundan daha az bugı var.
  • Iyi aksamlar arkadaşlar. 1 yıl garantili HTC sensation xe telefonum satiliktir. Ilgilenenler pm atabilir.

Incelemek isteyenler icin link
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=85575694

• quote:

Orijinalden alıntı: Creedence Clearwater R.

quote:

Orijinalden alıntı: Partir

Telefonu artık eşim kullandığı için epeydir ilgilenemiyorum ancak telefona yeniden rom yüklemem gerekiyor epeydir takip etmediğim için güncel en iyi rom hangisidir? şu an vipers 1.4.1 kurulu sanırım bu romdan sonra çıkan birkaç rom sıkıntılı olduğu için kurmamıştım vipers veya elegancia ne tavsiye edersiniz sorunsuz?

onejay09'un yaptığı Cyanogen Mod 10.1 Linaro ile çalışıyor. htcnin fabrika romundan daha az bugı var.

link verebilirmisin
  • quote:

Kardeşim piyasadaki mevcut tüm romlari denedim kiminin şarj problemi ekran dokunmatigi kamera hataları illa eksikleri var ben bu tecrubelerimden sonra şans eseri dark forest romyukledim sense 3.6 4.0.4 şarj olayı mükemmel diyebilirim muazzam bir rom ayrıca içinde tweaks mevcut yani kısacası tonun hit olması önemli değil stabilite ve şarj önemli bu romda hepsi mevcut deneyin kesinlikle pişman olmazsınız yeni yazılım stabilite değildir eksikleri illa vardır bu rom tam anlamıyla yüzde yüz stabil

link verebilirmisin
  • 
Sayfa: önceki 11361137113811391140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.