Şimdi Ara

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (1137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.419
Cevap
96
Favori
986.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11351136113711381139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dostum olay sadece Timewiwer ile olmaz telefon ile de bir kaç işlem yapacağın icin güzel makaleler mevcut zor değilggerçekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Şu telefon canımı çok sıkıyor.Para iadesi alasım var yeminle.

Ey omer abi eli opulecek adamsın eğer alabilirsen bekleme al paranı bir dahada htc bulasma ama abi sağlam telefon yapmışlar samsung felan olsa elimde çoktan kırmistim sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: nickbaron

quote:

Ey omer abi eli opulecek adamsın eğer alabilirsen bekleme al paranı bir dahada htc bulasma ama abi sağlam telefon yapmışlar samsung felan olsa elimde çoktan kırmistim sanırım

Sağlamlıkta bende memnunum fakat yazılım felaket. Ben custom rom işlerine karşı biriyim adamlarsa sağlam rom versin htc. Şuan yazışıyorum htc ile. Bakalım ne olacak.

Geçen ay htc wildfire s i 23 ay kullandı abim servise verdik :) 20 günde yapamadılar 480 tl para iadesini aldım. 2. para iadesi aldığım htc oldu.
  • quote:

quote:

quote:

Sağlamlıkta bende memnunum fakat yazılım felaket. Ben custom rom işlerine karşı biriyim adamlarsa sağlam rom versin htc. Şuan yazışıyorum htc ile. Bakalım ne olacak.

Geçen ay htc wildfire s i 23 ay kullandı abim servise verdik :) 20 günde yapamadılar 480 tl para iadesini aldım. 2. para iadesi aldığım htc oldu.

Google Play Edition telefonlar türkiyede olsa güzel olur.

Bence de yazıyım felaket ama custom rom ile telefon çok iyi oluyor.

• quote:

quote:

quote:

ahahah abi custom rom garantisi varken bende karşıyımda el mahkum helal olsun ne diyelim

• Arkadaşlar bende htc sense xe kullanıcısiyim 4.0 dan Skldim root işi acaba güvenilir mi performansi nasıl ram filan düser mi dahili hafıza artarmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Creedence Clearwater R.

quote:

Orijinalden alinti: CoS43

venomun son romu sense 5 li olanda tweaksde sorun yasayan varmi

benim ön kamera çaly?myyor. bir de sd karty görmüyor. onun dy?ynda normal çaly?yyordu.

bende şuanlık hiçbir sorun yok, gayet iyi çalışıyor
  • teşekkürler cevap için
  • cozep kullanıcısına yanıt
    teşekkürler cevap için telefon halen kvk da bakalım artık bi telefona kavuşabilirsek ne mutlu bize
  • Telefonu servise verdim sorunlar hakkında düşünceleriniz:=)
     << HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ
  • arkadaşlar sensaTİON XE CİHAZIMDA sensei faceye bağlanıyor diyor sonra hata oluştu diyor ve ekranın üstünde sürekli bir uyarı işareti görünüyor.acaba bu konuda yardımcı olabilecek varmıdır
  • hezarfenahmetçelebi kullanıcısına yanıt
    Telefona root olup gereksiz olan sense için facebook Twitter gibi uygulamaları kaldirirsan kurtulmuş olursun kardeşim

• TeksasStyLe kullanıcısına yanıt
    Keske yapabilsem rootu falan beceremiyom neyse saglik olsun

• quote:

Telefonu servise verdim sorunlar hakkında düşünceleriniz:=)

Orada bunu okuyup anliyabilecek çapta adamlar yok bence

• quote:

Hücre bilgi ekranı?

İnternet bug'ı başka bir tarayıcı kullanın
    Htc sense ekranı gelmesi - ram azlığı

Bunların çözümü rom atmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mæster

quote:

Hücre bilgi ekranı?

İnternet bug'ı başka bir tarayıcı kullanın
    Htc sense ekranı gelmesi - ram azlığı

Bunların çözümü rom atmak.

firmanın hatasini ben niye toparlıym artık olay tamir değil ya yeni üst model telefon yada para iadesi. Onların sorumluluğu ;)

• Telefonu artık eşim kullandığı için epeydir ilgilenemiyorum ancak telefona yeniden rom yüklemem gerekiyor epeydir takip etmediğim için güncel en iyi rom hangisidir? şu an vipers 1.4.1 kurulu sanırım bu romdan sonra çıkan birkaç rom sıkıntılı olduğu için kurmamıştım vipers veya elegancia ne tavsiye edersiniz sorunsuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Partir

Telefonu artık eşim kullandığı için epeydir ilgilenemiyorum ancak telefona yeniden rom yüklemem gerekiyor epeydir takip etmediğim için güncel en iyi rom hangisidir? şu an vipers 1.4.1 kurulu sanırım bu romdan sonra çıkan birkaç rom sıkıntılı olduğu için kurmamıştım vipers veya elegancia ne tavsiye edersiniz sorunsuz?

ViperS 5.0.0
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mæster

quote:

Orijinalden alıntı: Partir

Telefonu artık eşim kullandığı için epeydir ilgilenemiyorum ancak telefona yeniden rom yüklemem gerekiyor epeydir takip etmediğim için güncel en iyi rom hangisidir? şu an vipers 1.4.1 kurulu sanırım bu romdan sonra çıkan birkaç rom sıkıntılı olduğu için kurmamıştım vipers veya elegancia ne tavsiye edersiniz sorunsuz?

ViperS 5.0.0

teşekkürler sorunsuz bir rom sanırım aklımda birde cm rom yüklemek var aslında.
  • Partir kullanıcısına yanıt
    Kardeşim piyasadaki mevcut tüm romlari denedim kiminin şarj problemi ekran dokunmatigi kamera hataları illa eksikleri var ben bu tecrubelerimden sonra şans eseri dark forest romyukledim sense 3.6 4.0.4 şarj olayı mükemmel diyebilirim muazzam bir rom ayrıca içinde tweaks mevcut yani kısacası tonun hit olması önemli değil stabilite ve şarj önemli bu romda hepsi mevcut deneyin kesinlikle pişman olmazsınız yeni yazılım stabilite değildir eksikleri illa vardır bu rom tam anlamıyla yüzde yüz stabil

• 
Sayfa: önceki 11351136113711381139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.