Şimdi Ara

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (1140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.419
Cevap
96
Favori
986.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11381139114011411142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yerleşik uygulama olan google talk ile okur kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krunk

Sensation XE kullanıyorum, Android sürümünü 4.2'ye filan yükselteyim dedim. Ama Fastboot Usb kısmında sürekli <waiting for device> diyor ve ben pes etmek üzereyim. 4-5 saattir onlarca indirme yapıp onlarca farklı yöntem denedim yabancı forumlardan.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2217396 bunu kurun

bunu da kullanabilirsin kitkat deneyimi güzel oluyor http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2530073

• quote:

Orijinalden alıntı: Creedence Clearwater R.

quote:

Orijinalden alıntı: yavuzserdol

htc sensation z701'in digerlerinden ne farkı var bilen birisi var mı?

o bildiğimiz sensation oluyor.

tesekkurler
  • Kullanmayıpda beats kulaklığı olan varsa almak isterim.
  • Beyler şuan en iyi rom viper s 3.14 gibi duruyordavenom team neden cok geç veriyor guncellemeleri anlamadım açıkcasi sebastian 1.3kernel cçok iyi olmuş bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar benim telefonun kendi dahili radyosu çalışmıyor. Kanal bulunamadı diye hata veriyor. Kurcaladim biraz yapamadim.. Internet bağlantısı olmadan kullanabileceğim bi uygulama var mı? Yardimci olursaniz cok sevinirim. Teşekkürler.

• Neye göre iyi bekleme.suresi mi konuşma sosyal ağlar 3g :) o yüzden telefonun batarya konusunda.çok.bir şey beklemek iyi değil ama dediğiniz gibi iyi olabilir ama viper sevemedim ben çok itici bir.rom bana göre

• quote:

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

Neye göre iyi bekleme.suresi mi konuşma sosyal ağlar 3g :) o yüzden telefonun batarya konusunda.çok.bir şey beklemek iyi değil ama dediğiniz gibi iyi olabilir ama viper sevemedim ben çok itici bir.rom bana göre

valla ben genelde uçak moduna geçiyorum ekranı kısıyorum konuşma desen 2-3 tane ancak oda 2-3 dakikayı geçmez wifi ile whastapp tarayıcı oyun felan gidiyor 3g ile telefon kullanan insanları anlamıyorum açıkcası yani emer emer pili. Anker kullanıyorum ben şuan albinoman o sebastiaan fm kernel kullanan bir rom geliştiriyorlardı ama çok geç kaldılar şimdi tekrar başlamışlar eğer o kerneli otutabilirlerse romu 4.4 uçar yani müthiş bir iş yaparlar bizim için
  • Dostum dışarıda olduğun ışte.olduğun zaman 3g kullaniyorum açık parlaklık otomatik esitleme var face yok sadece Twitter whatsapp var oyun oynamam konuşma var 1gunu her türlü çıkartıyo dark forest rom

• quote:

Dostum dışarıda olduğun ışte.olduğun zaman 3g kullaniyorum açık parlaklık otomatik esitleme var face yok sadece Twitter whatsapp var oyun oynamam konuşma var 1gunu her türlü çıkartıyo dark forest rom

dark foresst denedimde nedense olmadı şimdi viper S yeniden kurdumda bir süre sonra bozuluyor rom ya neden bilemiyorum yalnız bu yazdıkların çok iyi yani viper S te bunu yapmak imkansız gibi
  • Arkadaşlar telefonumu teleservice verdim
    Sorunlar ses tuşunun düşmesi, ekranın toz almısıydı ve pilin 7 saatte şarj olmasıydı.
    Bu 3 . Servise verişim bootlader açık verdim ve bana eğer anten tarzı sorunlar çıkarsa para alacaklarını söylediler.
    Bu gönderişimde tamamen donananımsal problemler vardı pil ve ses tuşunun düşmesi ve ekranın toz alması ama çıkan fatura 790 tl!!! Şaka gibi telefonun şuanki fiyatı bu kadar değil.
    Ne yapmam gerekiyor arkadaşlar.

Şimdiden teşekkürler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GeCCe

Arkadaslar benim telefonun kendi dahili radyosu çalışmıyor. Kanal bulunamadı diye hata veriyor. Kurcaladim biraz yapamadim.. Internet bağlantısı olmadan kullanabileceğim bi uygulama var mı? Yardimci olursaniz cok sevinirim. Teşekkürler.

Arkadaslar bilgisi olan yok mu? Askerdeyiz bi radyo dinleyemedim..

• quote:

quote:

Arkadaslar benim telefonun kendi dahili radyosu çalışmıyor. Kanal bulunamadı diye hata veriyor. Kurcaladim biraz yapamadim.. Internet bağlantısı olmadan kullanabileceğim bi uygulama var mı? Yardimci olursaniz cok sevinirim. Teşekkürler.

Arkadaslar bilgisi olan yok mu? Askerdeyiz bi radyo dinleyemedim..

Telefona temiz bi format at eğer olmazsa radyo bozuk demektir bi radyo alırsın en kötü. Asker radyoları vardı önceden hâlâ vardır sanırım.

• Arkadaslar yurtdisindan aldigim xe cihazimin wifisi hata veriyor hic acilmiyor aciliyor diyip ekran oylece kaliyor.bu sorunu yasayan varmi acaba. Yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar

• koksal.e kullanıcısına yanıt
    yaptırma al telefonu daha iyi geri :) gidip yenisini alırsın o paraya :)
  • Partir kullanıcısına yanıt
    Format atma imkanim yok su an.. Olmazsa carsiya cikinca ufak bi radyo alayim ben dediginiz gibi. Teşekkürler.

• Arkadaşlar sürekli telefonum çöküyor ve kendi kendine açılıp kapanıyor, hata raporu htc'ye bildir uyarısı alıyorum. sorun nedir acaba?

• quote:

yaptırma al telefonu daha iyi geri :) gidip yenisini alırsın o paraya :)

Viper s 3.1.4 şuan itibariyle vazgectim darkforrest nasıl kullanıyorsunuz ayarları stock tami bırakmak daha iyi kullanan arkadaşlar romu bir anlatabilir mi ?

• Telefon 770 tl ile tekrardan satışta hepsiburada da:D
  • aynen tüm ayarlar default

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeksasStyLe -- 1 Ocak 2014; 13:04:04 >
  • 
Sayfa: önceki 11381139114011411142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.