Şimdi Ara

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (1142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.419
Cevap
96
Favori
986.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11401141114211431144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrFinito

Evet arkadaşlar yaklaşık 1.5 sene sonra aranızdan ayrılıyorum beni pek memnun etmeyen telefonum hakkın rahmetine kavuşmuştur. Burada bana HTC ile bilgiler öğreten ve bu konuyu yazmamda emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Ne oldu telefona geçmiş olsun ya arka kapağın durumu ne acaba benimkinin kapağa oturan dişleri felan kırıldı ya bana gönderme şansın var mı ?

• Kapak sağlamdı da telefonun pili uçtu sanırsam çaktırmadan okuturum şarjı %100 yapıp. telefoncular alır 150-200den
  • quote:

Kapak sağlamdı da telefonun pili uçtu sanırsam çaktırmadan okuturum şarjı %100 yapıp. telefoncular alır 150-200den

şaka yapıyorsun ahahaa ya şu telefon hazirana kadar idare etsin de üniversiteye bir girebilseydik anasını da problem ne alıcaz ya valla şuan 1 tane bile beğendiğim telefon yok ya sen ne alacaksın şimdi
  • Lg G2 düşünüyorum ama olmazsa Htc one veya iphone 5 alacağım gibi duruyor. üni de zor zaten ingilizce dayadılar bu sene, sıkıldım artık ya
  • quote:

Lg G2 düşünüyorum ama olmazsa Htc one veya iphone 5 alacağım gibi duruyor. üni de zor zaten ingilizce dayadılar bu sene, sıkıldım artık ya

One nın alınacak durumu kalmadı İphone 5 fiyatı malum G2 güzel dedik onuda boşa çıkardılar en iyisi galiba mtk işlemceli çin telefonu alma xs 2 felan tarzı onlarıda bulmak zor ya
  • Aynen 5 biraz pahalı kalıyor bu üçlüde. One hala güncel bir telefon fakat eskidi, birkaç aya yeni bir HTC çıkar önümüze. G2 bataryası sayesinde ön planda benim için.
  • quote:

Aynen 5 biraz pahalı kalıyor bu üçlüde. One hala güncel bir telefon fakat eskidi, birkaç aya yeni bir HTC çıkar önümüze. G2 bataryası sayesinde ön planda benim için.

G2 niye beğenilmedi onu anlamayadım ya sanırım sorunları var ya plastik arkadaki sihirli tuşu felan bence kardeşim önemli olan fiyat segmenti oluyor beğenmediğimiz htc one 1000 tl sıfırını verseler iyi telefon olur hemen mesela yurt dışı gibi haksızmıyım ?
  • orası öyle de her yerde dile getiriyor artık insanlar, en son playstation 4 lansmanında duymuştum, kdv ve ötv sebebiyle 1400 lirayı buluyor ps4.
  • Arkadaşlar HTC XE'nin arka kapağı var mı çıkıyor mu yoksa Iphone gibi kompakt mı?
  • Arkadaşlar diğer soruma da cevap bekliyorum. HTC hakkında çok bilgi sahibi değilim ama ciddi ciddi XE almayı planlıyorum Bu XE modeli tek model mi. Çünkü bazı siteler telefonu 1.500e satıyor bazıları 900e falan. Yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

aynen tüm ayarlar default

Hocam telefonda denemediğim rom kalmadı. Viper s 3.1.4 fiyasko sebastian fm 1.0.3 kernel zaten fiyasko revelation 1.03 fiyasko 3.1.3 fena değil gibi dokunmatik berbat port romlarda viper s 2.0.1 suan yazdığım berbat. Cym 4.3.1 olmamış4.4 zaten daha adam gibi yoklar bel hasıl kelam rom bulamadım yine en iyi olan. Revelation rom a döneceğim galiba sen o romu kullanmistin galiba dark forrest göre nasıl 2 defa dark forrest niyetlendim location hatası verdi şansıma revelation 7.3 de tweask bulabilmişmiydiin sorunsuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sense 5li ViperS'in ram tüketimi nasıl bilen var mı?
  • Ben revelation hd 7.3 kullandım sorunsuz bir rom gerçekten oda ama dark forest daha güzel geldi bana sanki :) sende kurulmaması ilginç dediğin gibi adam gibi bir rom yok piyasada su anda tweaks derken xda da bulmuştum zatenkkonu ile bağlantılı tweaks mevcut orada iyi geceler

• Sorularıma cevap
  • quote:

Ben revelation hd 7.3 kullandım sorunsuz bir rom gerçekten oda ama dark forest daha güzel geldi bana sanki :) sende kurulmaması ilginç dediğin gibi adam gibi bir rom yok piyasada su anda tweaks derken xda da bulmuştum zatenkkonu ile bağlantılı tweaks mevcut orada iyi geceler

Hocam sorunu çözdüm ve dark forrest yukledim batarya performansı harika ama sanki rom da mikro kasilmalar var sende var mı geç geliyor mesela tahminler biraz ayarlara giriyorum animasyonlar kapalı ama böyle minik kasinticiklar var neden oldu anlamadım .jar olayı konusunda fikrin var mı super charger die hard launcher felan yazıyordu acaba ondan mı kaynaklı batarya performansı budur yaaaa çok güzelll

• Arkadaşlar ben bu telefonu sipariş ettim ve şuan gelmekte...Özellikle bu telefonu seçmemin 2 nedeni var.
    1.Bende beats by dr dre mixr ve beats by dr dre studio kulaklık var
    2.telefonla gelecek olan ibeats kulaklıklar.
    ( bu 2 neden, özellikle xe almam için beni iteleyen nedenler,yoksa telefonun malz. kalitesi,tasarımı,performansı,4.3 olması vsvs gibi avantajlarını da almamı etkiledi tabi)

Size 3 sorum var ve hepside çok önemli sorular.
    1.sensation xe modeline beats marka haricinde kulaklık takınca beats profili aktif olup,kırmızı b logosu bildirim çubuğunda beliriyor mu ?(kulaklıkların orj olup olmadığını teyit etmekte çok işe yarar :)
    2.Dediğim gibi bende beats mixr var ve kalitesinden çok çok memnunum.Kutusunda "Made for Iphone Ipod and Ipad" yazıyor.Bununla da kalmıyor kutunun içerisinden çıkan birçok kitapçıkta da bundan bahsediyor...Hem de 7-8 dilde :)...kimisi bunun beats ile apple işbirliğinin sonucu olduğunu söylüyor.kimisi ise gerçekten beats ile apple daha çok uyumlu diyor.Ben test ettim ve şunu gördüm.(s3 mini vs Ipad mini vs Iphone 4s) ıpad ve ıphone da ses AŞIRI İYİ,s3 mini de ise Ortalamanın üzerinde performans verdiğini gördüm.Şimdi gelelim sorumuza,BEATS MİXR KULAKLIĞI SENSATİON XE İLE EN AZ IPHONE KADAR PERFORMANS VERİR Mİ?YOKSA YİNE GERSİNDE Mİ KALIR? YOKSA IPHONU GEÇER Mİ ?
    3. ve son sorumsa şu:çeşitli romlarla + overclock ile gta san andreas ortlama 25 üzeri fps alabilmem mümkün müdür ?
    Teşekkürler.Bu arada beni de gruba ekleyinnn

• quote:

Orijinalden alıntı: nickbaron

quote:

Ben revelation hd 7.3 kullandım sorunsuz bir rom gerçekten oda ama dark forest daha güzel geldi bana sanki :) sende kurulmaması ilginç dediğin gibi adam gibi bir rom yok piyasada su anda tweaks derken xda da bulmuştum zatenkkonu ile bağlantılı tweaks mevcut orada iyi geceler

Hocam sorunu çözdüm ve dark forrest yukledim batarya performansı harika ama sanki rom da mikro kasilmalar var sende var mı geç geliyor mesela tahminler biraz ayarlara giriyorum animasyonlar kapalı ama böyle minik kasinticiklar var neden oldu anlamadım .jar olayı konusunda fikrin var mı super charger die hard launcher felan yazıyordu acaba ondan mı kaynaklı batarya performansı budur yaaaa çok güzelll

Hocam ufak tefek anlık kasılmalar oluyor romda ama çok da rahatsız edici düzeyde değil, kullandıkça artar mı bilemiyorum ben çok kısa bir süre kullandım. Genel olarak güzel bir rom,tweaks ve hızlı ayarlar gayet hoş.
    Sen romu kurarken hangi kernel seçtin, pil performansından bu kadar memnun olduğun kernel hangisi merak ettim. Ben iki yada üç tanesinden birini denemiştim ama aralarında pek fark göremedim.
    Bu arada ben de bir rom tavsiyesinde bulunayım. İnspiration 1.0.1 Android 4.0.4, sense 4.1 sürümü.Stok rom şeklinde tweaks, hızlı ayarlar vs yok.Şimdiye kadar denediğim custom romların kesinlikle en iyisi çok ama çok memnunum.
    Telefon yağ gibi akıyor, ram optimizasyonu super, üç gündür baya bi kurcalıyorum 3d oyunlar hariç baya bir uygulama denedim hiçbir kasılma takılma yok.Tek eksiği hızlı ayarların olmaması, onu da ana sayfalardan birine kısayollar ve widgetlar koyarak çözdüm. Tweakler çok önrmli değil benim için, ayrıca yüklerken cpu frekansları, gpu overclock gibi seçenekleri de mevcut.
    Eğer ilerleyen zamanda teklemezse kesinlikle çok stabil, pil kullanımı da çok iyi. Android 4.0.3 sense 3.6 ya gore çok daha akıcı çalışıyor.
    Kesinlikle denemenizi öneririm, yalnız 4ext recovery gerekiyor sanırım yüklemek için ben de zaten yüklüydü.

• Scourgeofgod28 S kullanıcısına yanıt
    nerden sipariş ettin.

Hiç bulaşma iade et bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

nerden sipariş ettin.

Hiç bulaşma iade et bence.

+ 200000000000000 git gmd all

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entüisyonist -- 8 Ocak 2014; 23:35:38 >
  • 
Sayfa: önceki 11401141114211431144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.