Şimdi Ara

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (1144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.419
Cevap
96
Favori
986.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11421143114411451146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nickbaron

quote:

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

Biraz dediğin gibi kasinti mevcut ama çok problem sayılacak bir sorun değil ve hatası yok önemli olan işlevleri yerine getirip batarya performansi olması güle güle kullanın kurulumda standart seçili olanla devam ettim ne ise yaradığı konusunda bir fikrim yok açıkçası

hocam bazı uygulamları kapatıyordur sende o supercharged die launcher seçili olduğu için kendisi kapatıyor minfreq bataryası çok güzel ama kasıntılar var inspiration rom kötü kerneli sorunlu romun sleep wake kapalı diyorum açık cıkıyor revelation tweaks yapsalar güzel olurmuşta uğraşan yok

Dostum ben sorunsuz kullanıyorum inspirationı takılma donma vs hiç birşey yaşamadım henüz, üstelik baya bir de kurcaladım, uygulamadan uygulamaya geçtim tık yok.
    Benim ölü batarya, 2.5 saate yakın ekran açık, 25 dk, konuşma wifi sürekli açık, biraz facebook biraz internet 7 saat dayandı. Aynı şartlarda diğer romlarla(dark forrest hariç) 6 saati zor görüyordu.
    Eğer denemediysen romu tekrar kurup bir daha denemeni tavsiye ederim belki sorunun çözülür.

• quote:

Orijinalden alıntı: amlodis

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

Biraz dediğin gibi kasinti mevcut ama çok problem sayılacak bir sorun değil ve hatası yok önemli olan işlevleri yerine getirip batarya performansi olması güle güle kullanın kurulumda standart seçili olanla devam ettim ne ise yaradığı konusunda bir fikrim yok açıkçası

hocam bazı uygulamları kapatıyordur sende o supercharged die launcher seçili olduğu için kendisi kapatıyor minfreq bataryası çok güzel ama kasıntılar var inspiration rom kötü kerneli sorunlu romun sleep wake kapalı diyorum açık cıkıyor revelation tweaks yapsalar güzel olurmuşta uğraşan yok

Dostum ben sorunsuz kullanıyorum inspirationı takılma donma vs hiç birşey yaşamadım henüz, üstelik baya bir de kurcaladım, uygulamadan uygulamaya geçtim tık yok.
    Benim ölü batarya, 2.5 saate yakın ekran açık, 25 dk, konuşma wifi sürekli açık, biraz facebook biraz internet 7 saat dayandı. Aynı şartlarda diğer romlarla(dark forrest hariç) 6 saati zor görüyordu.
    Eğer denemediysen romu tekrar kurup bir daha denemeni tavsiye ederim belki sorunun çözülür.

Kurarken sleep wake kapali sectim sleep wake açık geldi hızı süper harika muhteşem ama biraz daha duzelmesi lazım o kerneli bir duzeltsinler dicemde kimse el atmaz birde aroma settings e ayar versinler darkforrest stok kernel batarya budur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende rom atmak istiyorum cihazım sensation xe bu cihazda pil kullanım süresi en iyi olan rom hangisi bilmek isterim çünkü şu an çok kötü benim pil ekran 2 saat açık kalsın bitti demektir yani ben 2-3 saat açık kalabilmek istiyorum en azından hangi romda kullanım süresi uzar ?
  • Anker 1900mAh batarya. Elegance Blitz ICS Sense 3.6 v4.0.0 batarya konusunda bence en iyi rom. Diğer bütün romları denemiş biri olarak söylüyorum.

• Selam arkadaşlar bende sensation4g var bana stok room lazim acillll şimdiden tesekkurler

• Selam, hepsiburada'daki kampanyadan dün Sensetion XE aldım, yarın telefonum gelecek, artık bu başlığa girerim. Bu arada neden iki farklı telefona tek başlık açılmış? Sadece Sensetion XE başlığı var mı? Ben bulamadım.
  • mahoqo kullanıcısına yanıt
    Hiç düşünmemistim dark forrest guzel ama o romanda bakicam dark forrest stock ceptw

• Kaşif79 K kullanıcısına yanıt
    Düz sensation ve xe cpu hızları hariç aynıdır. bu sebeple ek başlığa gerek duyulmamış.
  • 4 ext recovery 1.0.0.6 rc 1 çıkmış yüklemek gerekirmi batarya ya felan recovery bir etkisi varmidir acaba merak ediyorum

• Arkadaşlar bugün Sensation XE telefonumu teslim aldım ama biraz hayal kırıklığı yaşadım. Hepsiburada'ki kampanyadan almıştım. Kutuyu açıp telefonu çıkardığımda ekranın üzerinde hafif lekeler gördüm, sanki parmak izi varmış da bir bezle silinmiş gibi. Bir de Beats Audio kulaklığın birindeki Beats logosunun üzeri hafif aşınmış. Bunları gördükten sonra hiç bataryayı falan çıkarıp takmadım öylece duruyor.. Ürün sanki daha önce ele alınmış hissi verdi bana. Sıfır kutudaki ürünlerde böyle şeyler olur mu ? Telefonu geri iade etsem mi ne dersiniz ?

Ha bir de "made in china" yazıyor, bu da sinirimi bozdu, Tayvan malı bu aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaşif79 -- 11 Ocak 2014; 20:53:58 >
  • Kaşif79 K kullanıcısına yanıt
    çalışma lambası benzeri bir lamba ışığı altında incele derim, kullanıldıysa ekranda micro çizikler vardır ayrıca kapakla gövde arasındaki yerlerde ince tozlar oluşur( özellikle kamera lensi ve ahize hoparlörünün üstünde) bataryadan da şüpheleniyorsan pinlerine bak aşınma var mı diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaşif79

Arkadaşlar bugün Sensation XE telefonumu teslim aldım ama biraz hayal kırıklığı yaşadım. Hepsiburada'ki kampanyadan almıştım. Kutuyu açıp telefonu çıkardığımda ekranın üzerinde hafif lekeler gördüm, sanki parmak izi varmış da bir bezle silinmiş gibi. Bir de Beats Audio kulaklığın birindeki Beats logosunun üzeri hafif aşınmış. Bunları gördükten sonra hiç bataryayı falan çıkarıp takmadım öylece duruyor.. Ürün sanki daha önce ele alınmış hissi verdi bana. Sıfır kutudaki ürünlerde böyle şeyler olur mu ? Telefonu geri iade etsem mi ne dersiniz ?

Ha bir de "made in china" yazıyor, bu da sinirimi bozdu, Tayvan malı bu aslında.

Hocam imkan varsa et bulaşma tayvan malı 0 olsa hadi tamam derim sağlam cidden kalite kokuyor cihaz ama alınmaz ver.iade gitsin bence elden almayı daha doğru buluyorum ben ya adam getirecek önümde açacak güvenlik bandrollerini yoksa türkiyede kimseye güvenmiyorum kimseye

• quote:

Orijinalden alıntı: rapidblaze

çalışma lambası benzeri bir lamba ışığı altında incele derim, kullanıldıysa ekranda micro çizikler vardır ayrıca kapakla gövde arasındaki yerlerde ince tozlar oluşur( özellikle kamera lensi ve ahize hoparlörünün üstünde) bataryadan da şüpheleniyorsan pinlerine bak aşınma var mı diye.

Teşekkürler cevap için. İlk açtığımda zaten öyle bir lamba altında açtım, o nedenle ekrandaki lekeleri farkettim. Şimdi de sizin dediğinizi yaptım, kapağı açıp içini iyice inceledim lamba altında, hiç toz çizik yok. Ahize hoparlörünün üstünde ve kamera lensinde de hiç toz yok, kenar boşluklarda toz yok. Ekranda mikro çiziğe rastlamadım, sadece ekranın alt tarafında silmekle geçmeyen mikro ölçekte bir nokta var, çizik değil nokta ve camın üstünde değil altında gibi duruyor, pek anlayamadım. Beni huylandıran ilk şey, kutuyu ilk açtığımda ekranda gördüğüm parmak izine benzeyen lekeler oldu, ki sonradan bezle sildim ve lekeler yok oldu. İkincisi de, kulaklığın tekinin üstündeki Beats logosunun üstündeki jelatinin hafif aşınmış olması. Bunların dışında telefonda bir garipliğe rastlamadım. Bana öyle gelkiyor ki, sanki telefon garantiye gitmiş ve orada yapılmış, paketlenirken de özensiz paketlenmiş, gibi geldi.. ama bilemiyourm tabi...

• quote:

quote:

Arkadaşlar bugün Sensation XE telefonumu teslim aldım ama biraz hayal kırıklığı yaşadım. Hepsiburada'ki kampanyadan almıştım. Kutuyu açıp telefonu çıkardığımda ekranın üzerinde hafif lekeler gördüm, sanki parmak izi varmış da bir bezle silinmiş gibi. Bir de Beats Audio kulaklığın birindeki Beats logosunun üzeri hafif aşınmış. Bunları gördükten sonra hiç bataryayı falan çıkarıp takmadım öylece duruyor.. Ürün sanki daha önce ele alınmış hissi verdi bana. Sıfır kutudaki ürünlerde böyle şeyler olur mu ? Telefonu geri iade etsem mi ne dersiniz ?

Hocam imkan varsa et bulaşma tayvan malı 0 olsa hadi tamam derim sağlam cidden kalite kokuyor cihaz ama alınmaz ver.iade gitsin bence elden almayı daha doğru buluyorum ben ya adam getirecek önümde açacak güvenlik bandrollerini yoksa türkiyede kimseye güvenmiyorum kimseye

Teşekkürler cevap için. Aynen hocam ben de Türkiye'de kimseye güvenmiyorum, kendimizle övünürüz şöyle milletiz böyle milletiz diye ama her türlü alavere dalavere bizde, son yaşanan olaylar da bunun en güzel örneği. Telefona gelecek olursak, bunu ben kampanyadan 719 liraya aldım, gidip mağazadan alacak olsam en az 1200 - 1300 lira. Çok sevdiğim bir telefondu, ucuzlayınca hemen aldım, yoksa 1000 lira üzeri vermem, ki zaten hepsiburada'da kampanya harici fiyatı 1800 liranın üzerinde, normal şartlarda alamayacağım bir telefon. Ben iade etmeyi değil de, değiştirmeyi düşünüyorum. Yarın hepsiburada'yı arayıp soracağım, yenisiyle değişme şansı varsa değişim isteyeceğim, yoksa iade düşünmüyorum, bu fiyata anca paralel ithalat ve 2 yıl garantisi olmayan ürünler satılıyor, onlara hiç güvenmiyorum, bu en azından 2 yıl distribütör garantisinde.

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler cevap için. Aynen hocam ben de Türkiye'de kimseye güvenmiyorum, kendimizle övünürüz şöyle milletiz böyle milletiz diye ama her türlü alavere dalavere bizde, son yaşanan olaylar da bunun en güzel örneği. Telefona gelecek olursak, bunu ben kampanyadan 719 liraya aldım, gidip mağazadan alacak olsam en az 1200 - 1300 lira. Çok sevdiğim bir telefondu, ucuzlayınca hemen aldım, yoksa 1000 lira üzeri vermem, ki zaten hepsiburada'da kampanya harici fiyatı 1800 liranın üzerinde, normal şartlarda alamayacağım bir telefon. Ben iade etmeyi değil de, değiştirmeyi düşünüyorum. Yarın hepsiburada'yı arayıp soracağım, yenisiyle değişme şansı varsa değişim isteyeceğim, yoksa iade düşünmüyorum, bu fiyata anca paralel ithalat ve 2 yıl garantisi olmayan ürünler satılıyor, onlara hiç güvenmiyorum, bu en azından 2 yıl distribütör garantisinde.

hocam size önerim lg optimus g nexus 4 felan alın bu telefonu iade edin biz yandık siz yanmayın sıkıntı yaşayacağınnız çok aşikar ama beats kulakları satarsanız fena olmaz gibi belki biraz iyileşir durum

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam size önerim lg optimus g nexus 4 felan alın bu telefonu iade edin biz yandık siz yanmayın sıkıntı yaşayacağınnız çok aşikar ama beats kulakları satarsanız fena olmaz gibi belki biraz iyileşir durum

biz yandık derken, kusura bakmayın sizin başınıza ne geldiğini bilmediğim için soruyorum, sizdeki sıkıntı nedir? sıkıntı mı çıkarıyor bu telefonlar? garantili değil miydi sizinki ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

biz yandık derken, kusura bakmayın sizin başınıza ne geldiğini bilmediğim için soruyorum, sizdeki sıkıntı nedir? sıkıntı mı çıkarıyor bu telefonlar? garantili değil miydi sizinki ?

sıkıntı yok ama bu kadar eski ve zamanının gerisinde kalmış telefonları hala 0 olarak alanlar var ne yazık ki nickbaron'un da dediği gibi nexus 4 alın sizi rahatlıkla götürür

• Birisi hayrına HTC SENSATİON XL için orjinal rom ve orjinal recovery paylaşabilir mi bi türlü bulamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoman.z

Birisi hayrına HTC SENSATİON XL için orjinal rom ve orjinal recovery paylaşabilir mi bi türlü bulamadım?

ruu atarsanız ikisi de gelir. custom romdaysanız önce bootloaderı kilitlemeniz gerekiyor. bir de cid numaranız gerekli
  • öncelikle soğol dostum... sıkıntı şu bootloder kitledim reloked da sistem warning hatası veriyor ve telefon recovery de geçmiyor ayrıca fabrika ayrlarına da dönmüyor... Lakin unlocked da ise clockword ve recovery de sorun yok recovery de giriyor fabrika ayarlarınada geçiyor anlatabilmişimdir umarım kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 11421143114411451146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.