Şimdi Ara

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (1145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23.419
Cevap
96
Favori
986.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11431144114511461147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yani sıkıntı dostum ruu atamıyorum hata veriyor yarıda kalıyor bazen usb hatası veriyor 3 4 farklı ruu denedim hangi ruu yu yükliyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoman.z

yani sıkıntı dostum ruu atamıyorum hata veriyor yarıda kalıyor bazen usb hatası veriyor 3 4 farklı ruu denedim hangi ruu yu yükliyim ?

xl miydi xe miydi?

edit: xl'ymiş unutmuşum pardon.

türkiye sxl'si için konuşursak cid'iniz

fastboot modundayken sadece fastboot oem lock komutunu girin

ve bootloader'ınız kilitlenir.

yani türkiye telefonunuz varsa cid'iniz: HTC_m27 dir buna göre devam ediyorum

http://fileom.com/mgj43kp496d0/RUU_Runnymede_HTC_TUR_1.05.468.6_Radio_20.5101.30.0822_3822.10.10.12_M_release_225713_signed.exe.html ruu'nuz da büyük ihtimal budur.

hata kodu 150'yi alırsanız yanlış ruu'dur

hata kodu 155'i alırsanız bootloader kilitli değildir.

fastboot modundayken çalıştırın exeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creedence Clearwater R. -- 17 Ocak 2014; 21:31:38 >

• Telefonumu Sensation satmak istiyorumda piyasası nedir acaba?
    çiziği yok nokta kadar bir yer var oda altta gözükmüyor
    herhangi bir arızası yok diyemem :) şarj yeri oynuyor ama o da yapılır
    başka sıkıntısı yok
    ilk kullanıcısıyım fatura var
    garanti yok
    aşağı yukarı ne olur?
    eş değerinde biieyler bakıyorum takas gibi bişeyler düşündüm SII ne dersiniz ?
    Veya başka birşey ?
  • Evet beyler yeni sensation Xe telefonuma yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum, ilk akıllı telefon deneyimim olduğu için alışmam biraz uzun sürecek..

Telefonum güncellemeler alıyor, az önce bir güncelleme daha aldı ama şöyle bir sorun çıktı: daha önce kırmızı olan uyarı led ışıkları yeşile döndü.. bu iş canımı çok sıktı çünkü telefonun hakim rengi siyah ve kırmızı, kırmızı ışıklar daha çok yakışıyordu, bu nasıl oldu böyle? Eski haline getirmenin bir yolu var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaşif79 -- 18 Ocak 2014; 0:44:44 >
  • byJuck kullanıcısına yanıt
    Zamanında S2 ile Sensation arasında kalmıştım, ekran çözünürlüğü düşük olduğu için S2 yi almamıştım. apple almak istersen iphone 4s sensation ile eşdeğer sayılır. fiyatları 900-1100 arası
  • Mesajı su anda sensation'umdan yazıyorum. Su ana kadar dikkatimi çeken olum
    suzluk; radyosu çok iyi çekmiyor, cizirti yapıyor. Daha önceki nokia 3600 telefonum daha iyi
    çekiyordu. Problem nerden kaynaklaniyor anlamadim, gelişmeler oldukca yazarım buraya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byJuck

Telefonumu Sensation satmak istiyorumda piyasası nedir acaba?
    çiziği yok nokta kadar bir yer var oda altta gözükmüyor
    herhangi bir arızası yok diyemem :) şarj yeri oynuyor ama o da yapılır
    başka sıkıntısı yok
    ilk kullanıcısıyım fatura var
    garanti yok
    aşağı yukarı ne olur?
    eş değerinde biieyler bakıyorum takas gibi bişeyler düşündüm SII ne dersiniz ?
    Veya başka birşey ?

fiyat olarak 200 taş çatlasa 300'e satarsınız
  • iPhone 5S Mobil Veri Tüketiminde İlk Sırada HTC sensation da az değilmiş
    http://sosyalmedya.co/iphone-5s-mobil-veri-tuketimi/
  • cm 11 modunda WiFi mac adresinin sürekli degişmemesini sağlamanın yolu var mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuzserdol

cm 11 modunda WiFi mac adresinin sürekli degişmemesini sağlamanın yolu var mu?

o ip olmasın? mac değişmez.
  • evdeki modem mac şifreli o WiFi Ye baglanmiyor

• quote:

evdeki modem mac şifreli o WiFi Ye baglanmiyor

mac değişmez cihazın mac adresini modeme girdiğiniz halde bağlanmıyorsa, tipik android sorunuyla karşılaşıyorsunuzdur. (ip almama) wifi bağlantı yöneticisinden statik ip alıp bağlanabilirsiniz.
  • sensation xe telefonum 3 kere garantiye gitti ilk ve son gidişinde 0 telefon verdiler ama kronik toz kaçma sorunu oldugu için 4. kez de gider muhtemelen 4. kez gittikten sonra ücret iadesi gibi bir durum varmıs sanırım bilgisi olan haber verirse iyi olur
  • viktory.. V kullanıcısına yanıt
    kaç lira fatura tutarın
  • invisible kullanıcısına yanıt
    1899 tl fatura tutarım var ama bana normalde kontratlı geldi ürün yani 1899 degil neden öyle kesilmiş bilmiyorum fatura tutarının önemi var mı ?
    Var. Mahkmeye vermen gerekiyor o zaman 1200 lira civarı olursa hakem heyeti karar veriyor. Bende yakında vereceğim hakeme benim tutar 999 TL
  • invisible kullanıcısına yanıt
    2014 yılı için değeri 1.272,19-TL’nin altında bulunan uyuşmazlıklarda Tüketici Sorunları Hakem Heyetine başvurulması zorunludur. Bu heyetin vereceği karar tarafları bağlar. Taraflar bu karara karşı 15 gün içinde Tüketici Mahkemesine itiraz edebilirler.

2014 yılı için değeri 1.272,19-TL. ve üzerindeki uyuşmazlıklarda ise Tüketici Sorunları Hakem Heyetine başvurulabileceği gibi doğrudan Tüketici Mahkemesine de başvurulabilir. Bu değer ve üzerindeki uyuşmazlıklar için Hakem Heyetinin vereceği karar bağlayıcı olmayıp delil niteliği taşıdığından, taraflarca benimsenmemesi halinde yine Tüketici Mahkemesine başvurulması gerekecektir.

böyle bir durum varmış yani her türlü paranızı vermek zorundalar gibi bişey yok telefon için mahkemeye basvurmaya kalkarsam hic basvurmam zaten akı bokunu kurtarmaz durumu söz konusu yani teleservice in vicdanına kalmış oluyoruz her türlü

ben iki htc telefonun parasını aldım. Buda 3. Olacak

• telefona tekrar cm11 yükledim bu sefer wi-fi açıkken aranıyor geliyor ama ama orda kalıyor
  • quote:

telefona tekrar cm11 yükledim bu sefer wi-fi açıkken aranıyor geliyor ama ama orda kalıyor

hangi sürüm kimin yaptığı?
  • 
Sayfa: önceki 11431144114511461147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.