Şimdi Ara

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (1147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.419
Cevap
96
Favori
986.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11451146114711481149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazıma öncelikle herkesi selamlıyorum. Allah’ın selamı ve bereketi üzerinize olsun. Ayrıntılı bir yazı hazırlamaya çalışacağım umarım sıkılmazssınız elimden geldiğince akıcı bir yazı yazmaya çalışacağım. Öncelikle sensation sorunlarını anlatmaya gerek yok ama adreno 220 gpu sahip olduğunu stock olarak 266 mhz çalıştığını belirtmek isterim. Cpu bölümünde 1566 mhz kadar çıkıyor ama bu çok aldatıcı bir rakam çünkü arm a8 mimarisi çok eskide kaldığı için cihaz hem performans vermiyor hem de çok ısınıyor . Öncelikle ICS romlar ile başlayalım
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1098849 Revelation 7.3
    Bu rom xda en çok tutulan romlardan biri ama ben pek beğenmiyorum açıkçası tweaks bulunmamakta rom da saf 4.03 bugları giderilmiş ama ben beğenmiyorum. Cpu %100 çalışıyor durduk yere bu sorunun çözümünü belirtmişler ama. Batarya göstergesi ve quick settings bölümü mevcut değil sonradan portlanıyor .
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1429953 Sense 4.1 Port 4.0.4 elegancia Sebastian fm kernel 1.52 oc
    4.1 port edilmiş romlar arasında en iyisi stabil temalı sürümünü öneriyorum ama mükemmel değil. Şarz konusundada en iyi 4.1 sense diyebilirim stabil bir rom .Sebastian kernel oc olduğu için çok beğenmiyorum ama performansı güzel bataryası daha iyi olabilirdi kernel kaynaklı sorunlar var. Onn

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1671547 Viper S 2.0.2 sense port 4.1 ICS Yeni güncelleme ile 2.0.3 ile bu roma geçmem muhtemel çünkü sherlock cok güzel şeyler vaad ediyor hala güncelleniyor güncel romlar her zaman daha iyi olmasada bizim telefon için bence daha iyi olacak
    En çok şey beklediğim rom Sherlocks isimli kullanıcı geliştiriyor ve 2.0.3 ile rom güzel olacak gibi bircked kernel ile kullanıyoruz ve bu kernelde maalesef çok güzel değil ama batarya dostu en iyi batarya performansı veren kernel ama yinede ben pek beğenmiyorum sherlock sebastian 1.52 tavsiye ediyor.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1429953 Bilitz- pegasus ( Nickbaron tavsiyesidir En stabil en iyi performans ) Stock rom 4.0.3 ve basitleştiriliş kullanım tweaks var çok düzgün değil ama iş görürü en iyi kernel yine stock kernel ile kullanın ve telefonunuzu sevin :D . Batarya göstergesi mevcut. Ben temalı versiyonunu tavsiye ediyorum çünkü elegancia romlarda temalı versiyon daha stabil çalışıyor.Deneyin ve Görün anker batarya ile kullanıma göre 4.30-5 saat gidiyor not eğer ihtiyaç yoksa uçak moduna alın ;)

Darkforrset rom artık yazmaktan sıkıldım ics için bilitz rom varken kullanmaya gerek yok .

Arkadaşlar yoruldum hızlı hızlı geçiyorum .Sıkıldım yazmaktan yarın devam ederim açıklamaya
    4.2.2 kullanmak isterseniz albinoman versiyonu kullanabilirsiniz ama tavsiye etmiyorum
    4.3.1 albinoman tavsiye etmiyorum
    4.4.2 albinoamn tavsiye etmiyorum.
    Sultan yada android 123456 neden tavsiye etmiyorum bu arkadaşın kernellerini inceledim ve mantıken hiç güzel değil 1 çekirdek 1134 mhz çalırken durduk yere ikinci çekirdeği çalıştırıyor ve saçmalıyor bence romlarınıda hiç ama hiç beğenmiyorum buglu ve hiç güzel değil bence.Geliştiren 16 yaşında bir velet ama helal olsun çok takdir ediyorum onu hayallerimi yaşıyor bir yandan çok takdir edilesi bir çalışma içinde ama kerneli güncel ama olmuyor o performans odaklanıyor ama sensetion da batarya sorunu unutluyor

Senny c2 dominos libery önderliğinde bir rom 4.4.2 en çok beklenti içinde olduğum rom her 3.4 kernel hemde kit kat ama çalışmıyorlar geliştirmiyorlar bu gidişle zor 3.4 kernel kullanıylıyor ama tavsiye etmiyorum isterseniz açıklarım ileride

Revelation 1.0.3 rom ne quick settings var ne tweaks en iyi 4.1.1 rom diyebilirim ama bugları çok kernel sorunlu ve romunda sorunları var ve güncelleme aylardır yok

Viper S 3.1.4 sebastian 1.0.3 kernel sorunlu arkadaşlar fotoğraf konuusnda odaklama sorunu felan var batarya performansıda çok beğenmedim ama jb olsun diyorsanız 4.1.1 gideri var ama beğenmiyorum güncellemede çıkmıyor uzun zamandır öncelikle kernelin güncellenmesi lazım ama çalışan yokkkk

Viper S 5.0.0 sense 5 portlanmış aslında güzel bir çalışma ama gelişmesi lazım hazır bir sürüm değil en son aldığım bilgilere göre yakında 5.1.0 çıkacak ve buglar giderilebilir ama çalışılması şart ve artık ilgilenilmiyor zaten cihaz piyasada yok çok ta suçlayamam onları ama gideri olan bir rom . Ama yinede benim istediğim stabilite yok sebastian fm 1.0.3 sorunlu kerneli var

Arkadaşlar ekstra değinmediğim noktalar var onları sorun yanıtlayayım halletmem gereken işler var yazarken bile yoruldum Umarım yardımcı olabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entüisyonist -- 13 Şubat 2014; 20:41:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nickbaron

quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

quote:

Eğer talep olunursa sensetion XE custom romlarıyla ilgili ayrıntılı bir yazı hazırlayabilirim arkadaşlar piyasadaki tüm romları en ince ayrıntısına kadar inceledim ve xda sürekli temas halindeyim geliştiricilerle.

valla açıkçaso ben dünden razıyım senden tavsiye almaya cünkü yeni bi tane xe aldım, akıcı güzel az batarya tüketen bir rom lazım hocam uzun süre kullanacağım. sorunsuz olan

Xe 0 mı aldınız ikinci elden bile alinabilitesi çok düşük bir cihaz bence kalite hastası değilseniz

kardeş kalite hastası değilim, telefonum bozuldu idarelik aldım, güzel cihaz ilk çıktığında da kullanmıştım, sizden ricam yapabilrseniz rom tavsiyesi vermeniz

• quote:

Eğer talep olunursa sensetion XE custom romlarıyla ilgili ayrıntılı bir yazı hazırlayabilirim arkadaşlar piyasadaki tüm romları en ince ayrıntısına kadar inceledim ve xda sürekli temas halindeyim geliştiricilerle.

Dostum öncelikle emeğine sağlık olabildiğince açıklamışsın.

Benim ricam android 4.1 jb romları biraz daha ayrıntılı paylaşırmısın, hangisini önerirsin,

quick settings, tweaks vs önemli değil onları uygulamalarla hallederim stabil, hızlı çalışan bataryaya fazla yüklenmeyen, ram optimizasyonu iyi olsun yeter.

Haftalardır inspiration 1.0.1 kullanıyorum ve memnunum hatırlarsın ben önermiştim. Evet biraz kernel sorunları var ama gözardı edilebilecek şeyler benim için stabilitesi, akıcılığı, kasma yapmaması benim için daha değerli.

Yeni aldığım kaliteli 2000 mah batarya ile 4 saatten fazla ekran süresi ve 15 saat kullanım süresi elde ettim bu romla. Üstelik nova launcher prime, tasker, ayrı hava durumu widget vs kullanıyorum ve greenify tabiiki.

Bu ayarda bir 4.1 jb rom önerebilirmisin ufak tefek sorunları önemli değil stabil ve akıcı olsun yeter, stock halde de olabilir.

şimdiden teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

valla açıkçaso ben dünden razıyım senden tavsiye almaya cünkü yeni bi tane xe aldım, akıcı güzel az batarya tüketen bir rom lazım hocam uzun süre kullanacağım. sorunsuz olan

Xe 0 mı aldınız ikinci elden bile alinabilitesi çok düşük bir cihaz bence kalite hastası değilseniz

kardeş kalite hastası değilim, telefonum bozuldu idarelik aldım, güzel cihaz ilk çıktığında da kullanmıştım, sizden ricam yapabilrseniz rom tavsiyesi vermeniz

Hocam üstteki mesajı okuyun şimdi jb romlari biraz daha açacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: amlodis

quote:

Benim ricam android 4.1 jb romları biraz daha ayrıntılı paylaşırmısın, hangisini önerirsin,

quick settings, tweaks vs önemli değil onları uygulamalarla hallederim stabil, hızlı çalışan bataryaya fazla yüklenmeyen, ram optimizasyonu iyi olsun yeter.

Haftalardır inspiration 1.0.1 kullanıyorum ve memnunum hatırlarsın ben önermiştim. Evet biraz kernel sorunları var ama gözardı edilebilecek şeyler benim için stabilitesi, akıcılığı, kasma yapmaması benim için daha değerli.

Yeni aldığım kaliteli 2000 mah batarya ile 4 saatten fazla ekran süresi ve 15 saat kullanım süresi elde ettim bu romla. Üstelik nova launcher prime, tasker, ayrı hava durumu widget vs kullanıyorum ve greenify tabiiki.

Bu ayarda bir 4.1 jb rom önerebilirmisin ufak tefek sorunları önemli değil stabil ve akıcı olsun yeter, stock halde de olabilir.

şimdiden teşekkürler.

kHocam sense 5 i çok seviyorlar ama ben guncellemeyi bekliyorum zillu ch gelistirici bir arkadaş ile konuştum kisa süre içinde buglari giderip 5.1.0 surumunu bekliyorum o zaman belki biraz daha iyi olur diğer yandan viper s 3.1.4 onermiyorum Revelation malum yine en iyi 4.1.1 rom sorunları var ama kernel den kaynaklaniyor sebastian fm bir duzelse güzel olacakta artık önem verilmiyor elegancia team bitirdi zatençalışmaları viper s çok az guncelleme veriyor. 4.1.1 dersen illa hemen dersen revelation 1.0.3 gider biraz beklersen 5.1.0 daha iyi olacak gibi. 2000 mah batarya nereden buldunuz birde o aldığınız süreler harika ya inspration gibi bir romu nasıl öyle bırakmış dangalaklar ya salak bu herifler rom akıyor kernel ve batarya da bence pek olumlu değildi

• quote:

quote:

şimdiden teşekkürler.

kardeşim ben bu romu yükleyemedim, indirip attım flasa ama yükleme tam bitmeden tak bitti dedi, sürekli htc yazısından başa döndü nasıl yapcaz bunu bilgi verebilir misin.

• quote:

quote:

quote:

şimdiden teşekkürler.

kardeşim ben bu romu yükleyemedim, indirip attım flasa ama yükleme tam bitmeden tak bitti dedi, sürekli htc yazısından başa döndü nasıl yapcaz bunu bilgi verebilir misin.

Hocam hangi romu indirdiniz yardımcı olalım

• quote:

quote:

quote:

quote:

şimdiden teşekkürler.

Hocam hangi romu indirdiniz yardımcı olalım

inspiration 1.0.1 romu indirdim flash belleğe atıp recovery moddan yüklemeye calıstım olmadı, yüklerken hemen bitti, yüklendi dedi ama yüklenmedi htc yazısından hep başa dönüp durdu sonra rom içindeki boot.img dosyasını flashladım tekrar yükleme yapim dedim yine aynı şekilde hemen bitirdi yüklerken, anlamadım daha ne yapmam lazım yüklerken telefun unlocked farklı rom yükledim venom 5 senseli olanı ama bunu yükleyemedim aynı şekilde, s-on ama telefon

• Hocam keşke s off olsa daha iyidi wifi felan sorunoluyor bir hocam 4 ext smart flash açmaniz lazim eğer cihaz s on ise sonra sorun kalmaz diye düşünüyorum ayarlar kısmında olacaktı galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entüisyonist -- 14 Şubat 2014; 0:23:45 >
  • quote:

Hocam keşke s off olsa daha iyidi wifi felan sorunoluyor bir hocam 4 ext smart flash açmaniz lazim eğer cihaz s on ise sonra sorun kalmaz diye düşünüyorum ayarlar kısmında olacaktı galiba

hocam şu dediğinizi biraz acarmısınız bunu nasıl yapacak, recovery modu dokunmatik onu söylim. onunla secenekler şeklinde ilerliyorum. ama yükleme bitmeden bitiyiro.
  • Hocam recovery girin hiç bir şey secmeyin asagilarda tools var onu seçin en alta inin enable 4 ext smart flash yazar ona basın bastıktan sonradisable yazması lazım yani aktif ettiğinizden emjnolun

• quote:

Hocam recovery girin hiç bir şey secmeyin asagilarda tools var onu seçin en alta inin enable 4 ext smart flash yazar ona basın bastıktan sonradisable yazması lazım yani aktif ettiğinizden emjnolun

hocam bu recovery nin içinde tools diye bir yer yok valla deminden beri arıyorum yok bir link felan varmı anlatımı olan bulamıyorum tel kaldı böyle ya.

sen rom manager felan demiyorsun dimi, recovery modu bu ses tuşu power tuşuna basılınca girdiğimiz menü değil mi, orada yok yani tools diye bişey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnr.kh -- 14 Şubat 2014; 0:44:38 >
  • quote:

quote:

Hocam recovery girin hiç bir şey secmeyin asagilarda tools var onu seçin en alta inin enable 4 ext smart flash yazar ona basın bastıktan sonradisable yazması lazım yani aktif ettiğinizden emjnolun

hocam bu recovery nin içinde tools diye bir yer yok valla deminden beri arıyorum yok bir link felan varmı anlatımı olan bulamıyorum tel kaldı böyle ya.

sen rom manager felan demiyorsun dimi, recovery modu bu ses tuşu power tuşuna basılınca girdiğimiz menü değil mi, orada yok yani tools diye bişey.

Hocam vardır ya tools ses acma kapamaya basın fast boot recovery seçin en altın bir üstünde tools yazar yada turkce ile araçlar yazar oraya bir bakın kesin vardır. Rom yüklemeye girdiğiniz yere girmeden once install sd kart secmeyin onu secmeyin o partinin en altında

• quote:

quote:

quote:

Hocam vardır ya tools ses acma kapamaya basın fast boot recovery seçin en altın bir üstünde tools yazar yada turkce ile araçlar yazar oraya bir bakın kesin vardır. Rom yüklemeye girdiğiniz yere girmeden once install sd kart secmeyin onu secmeyin o partinin en altında

kardeşim benimki clock work recovery 5809 felan ben şimdi eski romu yine yükledim acıp 4ex felan onu yüklicem bakalım onda var tools

• Benim sensationa rom attım . işlem gayet başarılı bitti ama reboot ettiğimde açılış ekranından öte gidemedim. Ne yapmalıyım?
  • Beyler allahın işi dün yazdım venom team bugun güncelleme verdi kernel 1.0.4 çıktı ben şimdi sense 5 test edeceğim güzel şeyler olacak gibi
  • quote:

Beyler allahın işi dün yazdım venom team bugun güncelleme verdi kernel 1.0.4 çıktı ben şimdi sense 5 test edeceğim güzel şeyler olacak gibi

Hocam oylede sanki çok batarya yiyo gibi geldi ben sense 5 li denedim venomun

• sensation xe revolation hd rom yüklü, arka plan işlem sınırını 2 yaptığım halde görev yönetisinde ikiden fazla program gösteriyor. çalışmıyor yani nasıl yapcaz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Howlin Wolf

Benim sensationa rom attım . işlem gayet başarılı bitti ama reboot ettiğimde açılış ekranından öte gidemedim. Ne yapmalıyım?

full wipe yapın hocam(cache, dalvik, system, data, factory reset) recovery olarak twrp kullanıp bir daha deneyin eğer olmaz ise başka bir rom ile deneyin hocam
  • Howlin Wolf kullanıcısına yanıt
    Peki rom'un içindeki boot.img dosyasını telefona flashladınız mı?
  • 
Sayfa: önceki 11451146114711481149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.