Şimdi Ara

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (1149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.419
Cevap
96
Favori
986.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11471148114911501151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Creedence Clearwater R. kullanıcısına yanıt
    slm aygıt yöneticisinde
    Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (COM1) TELEFONU PC takınca görünüyor buna odin ile mudahale etmek istiyorum ama görmedi

bu kiti indirdim bağlanmıyor

One_X_All-In-One_Kit_v1-0-androidcim-com

bu romu dindirdim bu da görmedi
    RUU_PYRAMID_ICS_HTC_Europe_3.32.401.5_Radio_11.69.3504.00U_11.22.3504.07_M_release_246089_signed

aygıt yöneticisinde görünüyor hangi programla bağlanabilirim Odin Multi Downloader v4.42 Odin3 v3.07 bağlanamadım yanlış nedir
    Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (COM1)

lütfen yardımcı olurmusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsek2

slm aygıt yöneticisinde
    Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (COM1) TELEFONU PC takınca görünüyor buna odin ile mudahale etmek istiyorum ama görmedi

bu kiti indirdim bağlanmıyor

One_X_All-In-One_Kit_v1-0-androidcim-com

bu romu dindirdim bu da görmedi
    RUU_PYRAMID_ICS_HTC_Europe_3.32.401.5_Radio_11.69.3504.00U_11.22.3504.07_M_release_246089_signed

aygıt yöneticisinde görünüyor hangi programla bağlanabilirim Odin Multi Downloader v4.42 Odin3 v3.07 bağlanamadım yanlış nedir
    Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (COM1)

lütfen yardımcı olurmusun

odin işe yaramaz zaten mantık yanlış

fastboot modunda olmadığı için ruu'yu da görmez.

durumu anlamanız için söylüyorum brick telefon

Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 yazısı telefonun "hard-brick" olduğunu gösterir.

ve jtag gerekir. yapabileceğiniz başka bir şey yok.

• teşekkür ederim hocam, benim için sense önemli değil nova launcher kullanıyorum zaten, bir ara deneyeceğim cm10.1 i.
  • kardeşim sen blitz elegancia önermişssin ama onunda stock temalı olanı yok arada saçma sapan mavi simgeler çıkıyor özellikle sms atarken gülümse smile ları mavi çok saçma simgeler çıkıyor o uüzden sevmiyorum bu romu sonuna kadar stock htc olacak simgeler dahil
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

kardeşim sen blitz elegancia önermişssin ama onunda stock temalı olanı yok arada saçma sapan mavi simgeler çıkıyor özellikle sms atarken gülümse smile ları mavi çok saçma simgeler çıkıyor o uüzden sevmiyorum bu romu sonuna kadar stock htc olacak simgeler dahil

Hocam o soruna rastlamadim ama elegancia fonlarının temalı olanları nedense her zaman daha stabil diyorlar bilitz çok kullanmadim ama siz bir kıyaslama yaparsaniz batarya ömrünse felan bir fark varmıydi ? Sms özelliği kullanmiyorum hatta genelde uçak modunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon uçak moduna alma gereği hiç duymadım her gün 3g açık twitter aktif senkronizasyon aktif günü çıkartıyorum darkforest ile elegancia temaları hoşuma gitmiyor ayrıca .durdu hataları geliyor aralıklı olarak batarya konusunda çok da iyi olduğu söylenmez benim kullanımlarıma göre :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

telefon uçak moduna alma gereği hiç duymadım her gün 3g açık twitter aktif senkronizasyon aktif günü çıkartıyorum darkforest ile elegancia temaları hoşuma gitmiyor ayrıca .durdu hataları geliyor aralıklı olarak batarya konusunda çok da iyi olduğu söylenmez benim kullanımlarıma göre :)

Hocam elegancia bilitz e geçtim google play store kendini güncellemiyor kiracam telefonu ya play store acayip yavaş bu telefon miadini doldurdu uzatmaları oynuyor elimde haberi yok hala güncellemedi pff

• Ahh ahh emektarı annem aldı servis yaptıktan sonra. Aynen uzatmaları oynuyor. Rom denemeyin artık ya stokta kalın ya da Albinoman887'nin yaptığı 4.2.2 yi kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrFinito

Ahh ahh emektarı annem aldı servis yaptıktan sonra. Aynen uzatmaları oynuyor. Rom denemeyin artık ya stokta kalın ya da Albinoman887'nin yaptığı 4.2.2 yi kullanın.

Sherlock 2.0.3 çıkarınca bir onu denerim onun haricinde elegancia bilitz yada thema en iyisi stock rom gibi sadece buglar giderilmiş
  • arkadaşlar bu telefona asphalt 8 , fifa 14 , dead trigger 2 , real racing 3 oyunları yüklenebiliyor mu ? yüklenirse ne seviyede bir performans veriyor lütfen cevaplarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalimahmet

arkadaşlar bu telefona asphalt 8 , fifa 14 , dead trigger 2 , real racing 3 oyunları yüklenebiliyor mu ? yüklenirse ne seviyede bir performans veriyor lütfen cevaplarsanız sevinirim

alacaksanız almayın oyun telefonu değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creedence Clearwater R.

quote:

arkadaşlar bu telefona asphalt 8 , fifa 14 , dead trigger 2 , real racing 3 oyunları yüklenebiliyor mu ? yüklenirse ne seviyede bir performans veriyor lütfen cevaplarsanız sevinirim

mazallah eliniz felan yanabilir aman diyeyim

Edit: Unutmuşum kış aylarında el sobası olarak kullanılabilmektedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entüisyonist -- 18 Şubat 2014; 17:52:31 >

• zalimahmet kullanıcısına yanıt
    Real Racing 3 denedim hiç kasma yapmadı ama diğer oyunları bilemiyorum. Bir tahmin yapmak gerekirse: Bence üstesinden gelir. Tabi cihazınız root'lu ve işlemciye OC yapılmışsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpak

Real Racing 3 denedim hiç kasma yapmadı ama diğer oyunları bilemiyorum. Bir tahmin yapmak gerekirse: Bence üstesinden gelir. Tabi cihazınız root'lu ve işlemciye OC yapılmışsa.

hocam sensation xe stock kullanırım muhtemelen ... ama root atmak ve android 4.2 veya 4.4 kitkat romları kurmak isterim ama tecrübesizim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creedence Clearwater R.

quote:

hocam 2. el alıyorum ..telefon çok hantal mı ? ağırlık olarak cepte insanı çok rahatsız ediyor mu ?
    Pekala o zaman ben size yardımcı olucak siteyi özel mesaj olarak iletiriyorum birazdan.
  • quote:

Pekala o zaman ben size yardımcı olucak siteyi özel mesaj olarak iletiriyorum birazdan.

Hocam bir sorum daha var stok romda uygulamaları hafıza kartına nasıl yüklüyoruz..birde telefon elime yeni ulaştıda hocam .. böyle ekranı ilk açıp wireless ile internete girince ilk bir 5 dk internet sürünüyor sonra normal haline dönüp baya hızlanıyor nedendir ?

Üstünde bulunan Stock rom ile ilgili pek bir bilgim yok malum aldığım zaman anroid ile ilgili pek bir bilgim yoktu sonradan 2. ayında direk rom yükledim. O yüzden uygulamalar nasıl hafıza kartına kurulur bilmiyorum. Fakat kurduktan sonra uygulamayı bellek kartına "taşıyabiliyoruz" diye hatırlıyorum. Bi' kontrol edin ayarlardan uygulamalar sekmesinden. Zaten şu an kullandığım rom'da kurarken soruyor size nereye kurayım uygulamayı diye(marketten indirirken değil .apk dosyası olarak yüklerken). Wireless'da hiç öyle bir sorun yaşamadım. Ne Stock rom yüklüyken ne de Custom rom.
  • quote:

Üstünde bulunan Stock rom ile ilgili pek bir bilgim yok malum aldığım zaman anroid ile ilgili pek bir bilgim yoktu sonradan 2. ayında direk rom yükledim. O yüzden uygulamalar nasıl hafıza kartına kurulur bilmiyorum. Fakat kurduktan sonra uygulamayı bellek kartına "taşıyabiliyoruz" diye hatırlıyorum. Bi' kontrol edin ayarlardan uygulamalar sekmesinden. Zaten şu an kullandığım rom'da kurarken soruyor size nereye kurayım uygulamayı diye(marketten indirirken değil .apk dosyası olarak yüklerken). Wireless'da hiç öyle bir sorun yaşamadım. Ne Stock rom yüklüyken ne de Custom rom.

Telefon toparladı hocam baya hızlandı..hocam aslında ben bu telefonu kısa süre kendim kullanıp babama vereceğim ..dolayısıyla babam da mesaj arama kamera üçlüsünden ötesini kullanmaz ..stok romla vermeyi düşünüyorum o kadarda fena gelmedi stok rom bana hocam

• Yaklaşık bir haftadır Vipers 5.0 kullanıyorum. Şuana karar stabil gözüküyor bir sorun algilayamadim. Cpu 1566 mhz Gpu 300 mhz kullanıyorum. Stock romdaki kilitlenme sorunları kalktı. Boş ram sense ile 250-270 mb arası... Tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 11471148114911501151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.