Şimdi Ara

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (1150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23.419
Cevap
96
Favori
986.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11481149115011511152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sensation xe mi daha hızlı sensation mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

Sensation xe mi daha hızlı sensation mu

Tabiki XE
  • quote:

Orijinalden alıntı: Howlin Wolf

quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

Sensation xe mi daha hızlı sensation mu

Tabiki XE

teşekkürler !

bu arada viper sense 510 u yükledim, sabah 8,30 da şarjdan çektim, iş yerine geldim bir iki telefon görüşmesi ufakta marketten uygulama indirme bir iki, 4 bucuk saat yüzde 100 kaldı, wifiyi açtım birden bir kaç dakka içinde yüzde 93 e indi :) hey allam tamda ağız tadında bir rom demiştim ama bataryayı sömürmeye başladı bile :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnr.kh -- 20 Şubat 2014; 13:24:51 >
  • zalimahmet kullanıcısına yanıt
    O zaman kurcalamayın derim ben orjinalliğini bozmayın. Custom rom geçince performans farkı elbette oluyor ama mesaj, görüşme, kamera için ne bileyim değmez yani. Ama yinede siz bilirsiniz ben stock ruu ile kalsın derim. Custom rom yüklemek isterseniz yolladığım pm'den yararlanabilirsiniz.
  • Yaklaşık 2,5 senenin sonunda iyice yavaşladı. Gereksiz programları sildim, hafıza kartını boşalttım, az bir değişiklik oldu. Smsleri vs yedekleyip sileceğim, daha ne yapabilirim? Orijinal rom kullanıyorum, bunu değiştirmek istemiyorum. Telefonu değiştireceğim zaten son zamanları işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbesLang

Yaklaşık 2,5 senenin sonunda iyice yavaşladı. Gereksiz programları sildim, hafıza kartını boşalttım, az bir değişiklik oldu. Smsleri vs yedekleyip sileceğim, daha ne yapabilirim? Orijinal rom kullanıyorum, bunu değiştirmek istemiyorum. Telefonu değiştireceğim zaten son zamanları işte.

orijinal romda hiç bir şey yapamazsınız. custom rom'da oyun performansı hariç xperia z ile kapıştırabiliyorum telefonumu
  • Creedence Clearwater R. kullanıcısına yanıt
    Hangi rom ile kapismaya giriyorsunuz :) stabil resetsiz rom tavsiyesi :) nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creedence Clearwater R.

quote:

Yaklaşık 2,5 senenin sonunda iyice yavaşladı. Gereksiz programları sildim, hafıza kartını boşalttım, az bir değişiklik oldu. Smsleri vs yedekleyip sileceğim, daha ne yapabilirim? Orijinal rom kullanıyorum, bunu değiştirmek istemiyorum. Telefonu değiştireceğim zaten son zamanları işte.

orijinal romda hiç bir şey yapamazsınız. custom rom'da oyun performansı hariç xperia z ile kapıştırabiliyorum telefonumu

Çok sert ya belkk xe olsa tamamda xl tek cekirdek yetmesinin imkanı yok xe cift çekirdek ama mimari eski bir işe yaramıyor a9 koysaymis allahin belası htc bir sene daha giderdi

• Dostum darkforest yükle kurulunda telefonu xe seç sonraki seçenekte stock sense seç gayet hızlı takılma olmuyor macera arama :)

• quote:

Orijinalden alıntı: nickbaron

quote:

quote:

Çok sert ya belkk xe olsa tamamda xl tek cekirdek yetmesinin imkanı yok xe cift çekirdek ama mimari eski bir işe yaramıyor a9 koysaymis allahin belası htc bir sene daha giderdi

teknik bilgilerle konuşmak yerine gözünüzle görebilirsiniz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

Hangi rom ile kapismaya giriyorsunuz :) stabil resetsiz rom tavsiyesi :) nedir

XL için,
    onejay09'un yaptığı Cm 10.1 rom'u stock'dan daha stabil
  • Howlin Wolf kullanıcısına yanıt
    Ilk çıktığı zaman yuklemistim menü tuşu aktif değildi ve blinkfeed kapanmıyor du hala bu durumlar devam ediyor mu

• quote:

Ilk çıktığı zaman yuklemistim menü tuşu aktif değildi ve blinkfeed kapanmıyor du hala bu durumlar devam ediyor mu

Suan hiç bir sıkıntısi yok hocam uzun süre değiştirmem..

• vipers sense 5 li romu herkese öneririm, adete küllerinden doğdu telefon. şarj ise her zamanki gibi, sabah çıkar akşam tak.
  • öncelikle herkese iyi günler. bir kaç gün önce htc sensation telefonumu rootladım vehttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2524961 bu rom mu yükledim. telefonun donanımsal olarak radyosu olmasına rağmen rom dan sonra radyo yok. ne yapabilirim bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: safahk28

öncelikle herkese iyi günler. bir kaç gün önce htc sensation telefonumu rootladım vehttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2524961 bu rom mu yükledim. telefonun donanımsal olarak radyosu olmasına rağmen rom dan sonra radyo yok. ne yapabilirim bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim..

stock rom veya oynanmış stock rom'larda bulabilirsiniz cm tarzı romlarda kullanmak için harici bir uygulama kullanmanız gerekiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: safahk28

öncelikle herkese iyi günler. bir kaç gün önce htc sensation telefonumu rootladım vehttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2524961 bu rom mu yükledim. telefonun donanımsal olarak radyosu olmasına rağmen rom dan sonra radyo yok. ne yapabilirim bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim..

stock rom veya oynanmış stock rom'larda bulabilirsiniz cm tarzı romlarda kullanmak için harici bir uygulama kullanmanız gerekiyor.

teşekkür ederi... peki 4.4 romlardan hangisini önerirsiniz. akıcılık ve batarya kullanımı bakımından iyi olması lazım...

• rubenmartin kullanıcısına yanıt
    telefonun akıcılığı muazzam olmuş gerçekten ama batarya konusunda pek fazla iyi değil gibi geldi bana gerçekten darkforest rom ile kıyas yaparsam batarya konusunda daforest ama telefonun görsellik ve akıcılık bakımından tabiki vipers 5.1.0 derim
  • quote:

telefonun akıcılığı muazzam olmuş gerçekten ama batarya konusunda pek fazla iyi değil gibi geldi bana gerçekten darkforest rom ile kıyas yaparsam batarya konusunda daforest ama telefonun görsellik ve akıcılık bakımından tabiki vipers 5.1.0 derim

Çok yanlış yerledesiniz. Viper S 2.0.2 pyd x kernel lag.fix zip 2.0.3 bekleyin muhteşem olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thementalist22 -- 2 Mart 2014; 0:43:23 >

• thementalist22 T kullanıcısına yanıt
    vipers 2.0.2 pyd kernel ile batarya performansı güzelmi diyorsunuz öneriniz bu ise denemek isterim artılarını yazarsanız
  • 
Sayfa: önceki 11481149115011511152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.