Şimdi Ara

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (1152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.419
Cevap
96
Favori
986.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11501151115211531154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk sayfadaki rom atma şekli ile Viper rom attım ama beyaz ekranda HTC yazısı gelip kalıyor. :) Aldık başımıza belayı.
  • Benim gördüğüm herhangi bir sorun yok, GPS gayet iyi, zaten xda'de de major bug olarak birşey görünmüyor.

@nickbaron
    hangi sayfalardan bahsediyodun, arada bi bakarım güncelleme var mı yok mu diye, yeni romlar var mı felan diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..UnReaL..

Benim gördüğüm herhangi bir sorun yok, GPS gayet iyi, zaten xda'de de major bug olarak birşey görünmüyor.

@nickbaron
    hangi sayfalardan bahsediyodun, arada bi bakarım güncelleme var mı yok mu diye, yeni romlar var mı felan diye

5.1.0 beğenen sadece türkler galiba gerçek kullancııların hepsi 5.0 geri döndü. İvicask da 5.1.1 güncellemesi ile hatalar giderilecek dedi 5.1.1 kadar bu rom kullanılmaz. Bataryayı emiyor
  • olabilir. ben kendi tecrübemi aktarıyorum 5.0 dan 5.1 e güncelledim, gayet memnunum batarya konusunda da değişen birşey olmadı
  • Ben rom yüklemeden evvel unlocked ve S-off yapmıştım viper rom yüklerken sanırım birşeyi atladım yada yanlış yaptım rom vs. hatasız yükleniyor ama beyaz htc ekranında kalıyor... Boot ekranına gelince en üstte;

***UNLOCKED****
    PYRAMID PVT SHIP S-ON RL
    HBOT-1.27.0000
    eMMC-boot
    jAN 13 2012 17:33:34

yazıyor. Yani telefon şuan s-on konumunda... Tabi rom atarken yapılan silme işlemlerini yaptığım için sanırım orjinal romu komple sildi. Kart içindeki rom açmııyor, acaba bu karta hangi rom vs. atarsam telefonu açabilirim. :)
  • Yeni rom at yeni kuracagin romun boot img. Dosyasını flashla önce sorun olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

Yeni rom at yeni kuracagin romun boot img. Dosyasını flashla önce sorun olmaz

Herhangi bir rom olur mu? Bide boot img. dosyasını nasıl flash yaparım. :)
  • Dostum önce herhangi bir rom indir sonra zıp dosyasının içinde boot img dosyasını bul ve c de android klasorunun içine at sonra telefonu bootloader modda açıp usb yi tak sonra pc de cmd komut penceresini aç ve cd c:/android yaz enter sonra alt satıra fastboot flash boot boot.img yazıp enterle telefona boot img flashlanir recovery den açıp romu yükle

• quote:

kardeşim dediğin işlemleri yapmadan pyd-x kerneli venom hubtan indirdim ve standart 4ext recovery ile flashladım sonrasında AIO kernel MOD v1.2.3 indirip 4 ext recovery ile aroma installer şeklinde açtım ve kernel ayarlarını yaptım ve kerneli güncelledim ve işlemler gerçekleşti yani yapacak arkadaşlarda bu şekilde yapabilirler telefonum s-on iyi gecele herkese

Hocam bu pydx kerneli 3.1.4 , 5.0 , 5.1 gibi diğer vipers romlara da kurabilirmiyiz 4ext recovery ile yoksa sadece vipers 2.0.2 de kullanılıyor.

• Anker batatyama iyi bir teklif gelirse satmayı düşünüyorum bu rom ile 6 saat ekran suresi 6 saat wifi (filim izledim )

• amlodis A kullanıcısına yanıt
    tüm vipers romlar ile kullanılabilir
  • dostum 3000 mha bataryalı lg g2 ile bile 4,5 saat maksimum ekran alabiliyor insanlar 6 saat sanki biraz fazla gibi geldi bana imkansız gibi bir şey
  • quote:

dostum 3000 mha bataryalı lg g2 ile bile 4,5 saat maksimum ekran alabiliyor insanlar 6 saat sanki biraz fazla gibi geldi bana imkansız gibi bir şey

Hocam ekran en kisikta filim izledim . Bu viper s romun en sevmediğim özelliği gostermiyor zamanı saçma sapan bir grafik var %100 den % 0 a kadar

• Grafik yaniltabilir 6 saat ekran süresi fazla bir değer

• quote:

tüm vipers romlar ile kullanılabilir

İCS yada JB olması fark etmiyor o zaman teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: nickbaron

Anker batatyama iyi bir teklif gelirse satmayı düşünüyorum bu rom ile 6 saat ekran suresi 6 saat wifi (filim izledim )

hocam bataryanın durumu nedir. kullanmaya başlayalı ne kadar oldu. birde fiyat olarak ne istiyorsunuz.
  • quote:

Anker batatyama iyi bir teklif gelirse satmayı düşünüyorum bu rom ile 6 saat ekran suresi 6 saat wifi (filim izledim )

hocam bataryanın durumu nedir. siz ne kadardır kullanıyorsunuz. fiyat olarak ne istiyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safahk28

quote:

hocam bataryanın durumu nedir. siz ne kadardır kullanıyorsunuz. fiyat olarak ne istiyorsunuz.

hocam bataryanın durumu iyide satmamaya karar verdim çünkü stock pilim öldü gibi gmd elite almayı düşünüyordum ama beklemeye karar verdim. ağustos eylül gibi alıcam yeni cihazı
  • hacı dayı yeni telefon aldım kendime :) Htc xe yi para iadesi almak için perşembe son kez servise veriyorun:( Buradan haberleşiriz daha. Yeni telefonum htc 8x :)
  • Ben onu bunu bilmem internetten bxt 3100 ma batarya aldım gün içinde 3g aktif ekran otomatik parlaklık twitter aktif 5 saatte batarya hala %95 oyun oynamıyorum ve face yok şok oldum muazzam bir süre veriyor

• 
Sayfa: önceki 11501151115211531154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.