Şimdi Ara

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (1153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.419
Cevap
96
Favori
986.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11511152115311541155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

Ben onu bunu bilmem internetten bxt 3100 ma batarya aldım gün içinde 3g aktif ekran otomatik parlaklık twitter aktif 5 saatte batarya hala %95 oyun oynamıyorum ve face yok şok oldum muazzam bir süre veriyor

Dostum bataryanın daha detaylı kullanım süresini paylaşırsan daha sonra memnum olurum, bu kadar iyi ise bu batarya süper, güvenip de alamamıştım ben.
  • Vipers romda detay vermiyor ama ekstra program ile paylasirim öneri varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TeksasStyLe kullanıcısına yanıt
    herhangi biri olabilir hocam çok önemli değil, hatta yaklaşık olarak söylesen de olur.(Sabah şarjdan aldım 3g, wifi, şu kadar konuşma, şu kadar internet, akşam şu saatte bu yüzdede vb.)
  • Dostum çektiğim fotolar bunlar bu gün en son şarj ettiğim saat 14 .00 da sarjdan aldım ve ise gittim şimdiki değer bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeksasStyLe -- 19 Mart 2014; 0:20:41 >

• amlodis A kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi vipers romlarda bu pil değerlerini göstermiyor güzel şekilde saat 2 de sarjdan aldım 1 saat kadar WiFi vardı dışarıda 3g aktif Twitter var sadece face yok whatsapp var değerler bana tatmin edici geldi birde 15 -20 dk konuşma var

• Beyler emaktar htc sensetion z710e dokunmatik bozulduktan sonra parçaladım ve parçaların bir kısmını sattım. İhtiyacı olan varsa ilana göz atabilirler.

http://forum.donanimhaber.com/m_85846452/f_//tm.htm#85846452
  • quote:

Ben onu bunu bilmem internetten bxt 3100 ma batarya aldım gün içinde 3g aktif ekran otomatik parlaklık twitter aktif 5 saatte batarya hala %95 oyun oynamıyorum ve face yok şok oldum muazzam bir süre veriyor

Hocam nereden aldınız bataryayı, link paylaşabilir misiniz?
  • safahk28 S kullanıcısına yanıt
    Gitti gidiyor üzerinden aldım dostum

• quote:

Gitti gidiyor üzerinden aldım dostum

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/kaliteli-htc-sensation-xe-xl-batarya-3100mah-bxt-105626764 sanırım bu ürün.
  • TeksasStyLe kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam gayet iyi değerler, uzun süre bu performansını sürdürürse süper
  • amlodis A kullanıcısına yanıt
    aynen öyle telefon ile oyun oynamıorum işe gidip twitter whatsapp biraz konuşma ile gece 12:30 da eve geldiğimde %60 batarya süresi hala var yani benim için mükemmel biraz süre telefonun ojinal bataryasına göre %45 daha verimli
  • benim telin ses tuşu koptu, nerden bulurum yenisini?
  • Yahu batarya öldü artık, yarım gün gidiyor neredeyse, gg de falan anker satan yok, bulamadım.

ebayi de beklemek gerekli, gg de satıcı aynı üründen farklı fiyatlarda koymuş. güvenip alsak nasıl olur? "gg linki"

Bir de, ebayde şu satıcıların vermiş oldukları görseller farklı, acaba hangisi orijinal ankerdir?

"1. ebay linki"
    "2. ebay linki"

• self_control kullanıcısına yanıt
    İki batarya arasındaki fark sadece ambalajı, 2.linkdeki anker yeni çıkan seri, ben 2. ebay linkindeki ankeri kullanıyorum 2 side orjinaldir sıkıntı olmaz.

GG konusuna gelecek olursak 3000 Mah vb. olan bataryalara inanmayın HTC Sensation için ekstra kapak gerektirmeden piyasada bulunabilecek en kapasiteli batarya Mugenin yaptığı 1950 Mah bataryadır . Anker yada Mugen dışında batarya almayın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapidblaze -- 25 Mart 2014; 11:01:43 >
  • rapidblaze kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Peki ebay deki anketlerin her ikisi de ekstra kapak gerektirmiyor sanırım. Anladığım kadarıyla.

• self_control kullanıcısına yanıt
    gerektirmiyor hocam, tam oluyor
  • kia sephıa K kullanıcısına yanıt
    ya arkadaşım nasıl yükleyecem ben bunu indirdim hepsini
    pufff bi anlatsanız
  • Telefonun kullanım süresini arttırmak için yeni bir batarya almak istiyorum momax veyahttp://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/kaliteli-htc-sensation-xe-xl-batarya-3100mah-bxt-105626764 şu linkteki bataryadan birini alacağım kullanım süresi iyi midir ?
  • Arkadaşlar telefonda durduk yere reset problemi yaşayan telefonu cebinizden çıkardığınızda kapanmış plan arkadaşlar bataryanin alt kısmına kağıt bant ile biraz takviye yapsın ben bunu yaptım ve sonuç muazzam iyi günler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Breakst- kullanıcısına yanıt
    Bende bir haftadır momax kullanıyorum. Orijinal bataryadan daha iyi, yoğun kullanılmazsa 1,5 gün gidiyor. Linkteki markasız ürünün yerine momax tercih edin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemaster1 -- 4 Nisan 2014; 20:27:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 11511152115311541155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.