Şimdi Ara

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (1154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.419
Cevap
96
Favori
986.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11521153115411551156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chemaster1

Bende bir haftadır momax kullanıyorum. Orijinal bataryadan daha iyi, yoğun kullanılmazsa 1,5 gün gidiyor. Linkteki markasız ürünün yerine momax tercih edin bence.

Peki sizden rica etsem bir oyuna veya internete girip 10 dk sonra ve önce şarj durumunu söyleyebilir misiniz ?
  • chemaster1 C kullanıcısına yanıt
    Dostum momax ı nereden aldın linki varsa paylaşabilirmisin
  • %100 şarj olduğunda hiç düşmedi. 1 saat kullanımda 90 civarına düşüyor,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemaster1 -- 5 Nisan 2014; 15:47:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.dx.com/p/momax-replacement-bg58100-3-7v-1700mah-battery-for-htc-sensation-g17-g14-z710e-108843#.Uz_6HhYaySM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemaster1 -- 5 Nisan 2014; 15:47:55 >
  • Telefonu 8 saate şarj olan varmı? Çözümünü bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrFinito kullanıcısına yanıt
    Pili değiştirmek, bende de aynı sorun vardı, kalibre etmek içn çok uğraştık ama olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrFinito

Telefonu 8 saate şarj olan varmı? Çözümünü bilen var mı?

büyük ihtimal benim htc pilim 8 saati buluyordur gece bırakyorum birde 2a asus şarz adeptörü ediyorum. Romlada alakalı ama büyük ölçüde batarya değiştirmek gerekiyor.
  • Peki pili nereden almalıyım? Anker baktımda ebayde tr kargo yok diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrFinito

Peki pili nereden almalıyım? Anker baktımda ebayde tr kargo yok diyor.

Ankeri bu saatten sonra bulmanız çok zor. Guvenilir bulabilmeniz ebayda çok zor. Cihaz eskidi zaten batarya üretimi de yoktur ama 444 android forumda serkan karaaslan abi satıyordu geçen sene aldım devam ediyormudur bilemiyorum. Yoksa piyasadan g18 alın güvenilir birinden

• MrFinito kullanıcısına yanıt
    http://www.dx.com/p/momax-replacement-bg58100-3-7v-1700mah-battery-for-htc-sensation-g17-g14-z710e-108843#.Uz_6HhYaySM

• Kapanma sorununu çözen var mı? Bataryanın yanına kağıt sıkıştırma yöntemini denedim maalesef işe yaramıyor Bu arada Vipers 5.0.0 kullanıyorum... Eskiden bu kadar sık kapanmazdı. Şimdi neredeyse hergün 7-8 kere yaşıyorum bu sorunu
  • Howlin Wolf kullanıcısına yanıt
    Dostum ben kağıt değil kağıt bant yapistirdim alt kısmına ve sorunum çözüldü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

Dostum ben kağıt değil kağıt bant yapistirdim alt kısmına ve sorunum çözüldü

Tam olarak neresine yapıştırdınız biraz açabilir misiniz?
  • Öncelikle donanım haber editorlerini mesaj yazma alanındaki reklam için kınıyorum tamam gelir elde edeceksiniz ama bu kadar değil kardeşim bataryanin pin lerinin aksi yönüne kağıt bantlar varya onları yapistirdim fazlaliklari kestik 2 adet şimdi masallahu var

• quote:

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

Öncelikle donanım haber editorlerini mesaj yazma alanındaki reklam için kınıyorum tamam gelir elde edeceksiniz ama bu kadar değil kardeşim bataryanin pin lerinin aksi yönüne kağıt bantlar varya onları yapistirdim fazlaliklari kestik 2 adet şimdi masallahu var

Teşekkür ederim birazdan denicem
  • Merhaba ben bu konuda bulamamıştım ama kendim denedim

XE Lite telefonuma TOSHIBA 16GB MICRO UHS-1 C10 30MB/snS profesyonal taktım a101 den 29.90 tl aldım . vatanda 40 tl
    telefon hızlandı , büyük .PDF film resimler resim çekme kaydetme gibi konularda hızlandı bekleme yapmıyor öneriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

Merhaba ben bu konuda bulamamıştım ama kendim denedim

XE Lite telefonuma TOSHIBA 16GB MICRO UHS-1 C10 30MB/snS profesyonal taktım a101 den 29.90 tl aldım . vatanda 40 tl
    telefon hızlandı , büyük .PDF film resimler resim çekme kaydetme gibi konularda hızlandı bekleme yapmıyor öneriyorum

Eski sd kartınıza göre mi hızlandı? Kendi hafızasına göre mi?

Class10 olduğuniçin eski sd kartınıza göre hızlanmış olabilir

• Selam arkadaşlar. Telefonumu garantiye göndermek istiyorum kapanma sorunundan dolayı ama ekranı kırık olduğu için kullanıcı hatası diyecekler. Ben bunu değiştirsem ekranı yani anakartta değişiyormuş. Peki sizce bana ne kadar fiyat söylerler? servis teleservice. Yada sizce sorunu yeni bir batarya alarak çözebilir miyim? eBay'dan da daha önce hiç alış-veriş yapmadım. Desteklerinizi bekliyorum.
  • evet kendi kartı 8 gb c4 idi , c10 olması çok farkettirdi, 8gb 16 gb olması önemli değil .

bir senedir orjinal haliyle kullanıyorum, room filan yüklemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 13 Nisan 2014; 12:02:57 >
  • Öncelikle merhabalar. Ben HTC sensation telefonuna ViperS rom atmış garip ve yardıma muhtaç bir gencim. Batarya sorunundan muzdaripim. Bataryam 1540 mAh. Stock romumda batarya performansı idare ederdi maksimum 1.30saat aralıksız minecraft oynayabiliyordum (tüm ayarlar en düşükte veya kapalıyken ) . Performans açısından yavaş bir rom olduğu için cyanogenmod romuna geçtim. Performans çok iyiydi ama onda da maksimum 40dk oynayabiliyordum yine tüm ayarlar kısıktayken. Sonunda ViperS Sense 5.1 romu buldum ama zaten su gibi giden şarj bu sefer 15dk da bitiyor minecraft oynarken. Güç tasarrufu açık ve tüm ayarlar kısık olmasına rağmen bu kadar hızlı gitmesi anormal bence. Telefon 1.6Ghz dan 1.2Ghz e downcloak edilmiş. şuan 1.8Ghz da çalışıyor güç tasarrufunda 1.2Ghz da çalışıyor. Geçen gün batarya kalibrasyonu yaptım ama hala aynı. Şarj yüzde yirmiye indikten sonra direk kapanıyor zaten telefon daha aşağısını göremiyorum pilin. Ayrıca stock ve cyanogenmod romlarında 6saatte şarj olurken ViperS romda tam 12 saat alıyor pilin dolması. Pilimi değiştirmeyi düşünüyorum internette 3100mAh bataryaları var ama bana pek inandırıcı gelmedi gerçekten ise yararlar mı daha uzun dayanırlar mı veya daha yavaş mı dolarlar. Pilin dolma hızının şarj aletiyle alakası var mı ki sg note 2nin orjinal şarj aletini kullanıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 11521153115411551156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.