Şimdi Ara

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (1148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.419
Cevap
96
Favori
986.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11461147114811491150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet rom önerecek varmı bataryası iyi akıcı bir rom :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpak

Peki rom'un içindeki boot.img dosyasını telefona flashladınız mı?

Hocam dün flashladim. Suan sıkıntısız kullanıyorum.Teşekkür ederim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Howlin Wolf: Rica ederim

@cnr.kh: En iyi batarya performansını CM 10.1'de aldım. Dün ViperS yükledim o da pek kötü değil batarya konusunda üstelik OC yaptım işlemciye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krimwalde -- 15 Şubat 2014; 18:26:42 >
  • Hocam teşekkür ederim umarım vipers 5.1.0 iyi çıkar.

Bataryam bu hocamhttp://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/htc-sensation-mucize-batarya-htc-evo-3d-batarya-104600650. Ancak XL için satılanı vardı 2000mah şu an ilandan kalkmış onu almıştım ben.
    Çok da memnunum gerçekten 2000 mah a yakın değerleri var. Orjinal pilim ilk günlerinde bile bu kadar dayanmazdı(1730 mah xe kullanıcısıyım).
    Daha once 4 saat 20 dakika ekran süresiyle 14 saat kullanımım vardı. Bugün ise, 3 saat 10 dakika ekran 21 saate yakın da kullanım süresi elde ettim. İnanmayana screen shotlar da mevcut. Tabii hafta sonu dolayısıyla sadece 3-5 dakika telefon görüşmesi mevcut ama 3g sürekli açık parlaklık %60 da wifi kullanımı var, inspiration rom ile.

Şu an 5.1.0 ı deniyorsun galiba hayırlı haberlerini bekliyoruz hocam :))

• Hocam cm modları nasıl hiç kullanmadım, akıcılık stabilite vs bakımından, android 4.3 versiyonlarını denediniz mi?
  • Arkadaşlar elimde Sensation Xe telefon var. İşlemcinin 1.5 ghz olması gerekirken Cpu-Z programında 1.2 ghz olarak görünüyor. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amlodis

Hocam teşekkür ederim umarım vipers 5.1.0 iyi çıkar.

Bataryam bu hocamhttp://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/htc-sensation-mucize-batarya-htc-evo-3d-batarya-104600650. Ancak XL için satılanı vardı 2000mah şu an ilandan kalkmış onu almıştım ben.
    Çok da memnunum gerçekten 2000 mah a yakın değerleri var. Orjinal pilim ilk günlerinde bile bu kadar dayanmazdı(1730 mah xe kullanıcısıyım).
    Daha once 4 saat 20 dakika ekran süresiyle 14 saat kullanımım vardı. Bugün ise, 3 saat 10 dakika ekran 21 saate yakın da kullanım süresi elde ettim. İnanmayana screen shotlar da mevcut. Tabii hafta sonu dolayısıyla sadece 3-5 dakika telefon görüşmesi mevcut ama 3g sürekli açık parlaklık %60 da wifi kullanımı var, inspiration rom ile.

Şu an 5.1.0 ı deniyorsun galiba hayırlı haberlerini bekliyoruz hocam :))

5.1.0 denedim bence fena değil ama beğenmedim yani sense 5 pek hoş değil birde batarya çok hızlı emiyor drain your battery vipers 2.0.2 döndüm ama güncelleme bekliyorum sherlock tan 4.0.3 romun üstüne rom yapamadılat ya yazık

• quote:

Hocam cm modları nasıl hiç kullanmadım, akıcılık stabilite vs bakımından, android 4.3 versiyonlarını denediniz mi?

Cm ye hayranım ama bu romlarda bir sorun var kesinlikle o süper ötesi basit romlar sarzi çok iyi giden romlar bunlar olamaz kernel problem var bence bilal liberty çalışmalarıni incele bir eğer o rom olursa

• quote:

Orijinalden alıntı: nickbaron

quote:

Hocam cm modları nasıl hiç kullanmadım, akıcılık stabilite vs bakımından, android 4.3 versiyonlarını denediniz mi?

Cm ye hayranım ama bu romlarda bir sorun var kesinlikle o süper ötesi basit romlar sarzi çok iyi giden romlar bunlar olamaz kernel problem var bence bilal liberty çalışmalarıni incele bir eğer o rom olursa

Eyvallah hocam çok sağolasın, sanırım revelation 1.0.3 ü deniycem ilk olarak android 4.1 için.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nickbaron

quote:

Eyvallah hocam çok sağolasın, sanırım revelation 1.0.3 ü deniycem ilk olarak android 4.1 için.

Hocam güncelleme gelemsi lazım sebastian fm 1.0.4 ile fotoğraf çekme sorununu düzeltti biraz sabır edip beklemek lazım en gideri olan rom revelation ama sebastian dan ses seda yok

• slm HTC PG58130 Açılıyordu birsüre sonra donuyordu güncelleme yaparken takıldı bende kapattım şimdi güç düğmeye basıyom açılmıyor ses + güç bastım denmeler yaptım açılmadı sorunu nasıl çözebilirim pc den açabilirmiyim tel açılmadığı için usb de görmüyor

lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkür
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsek2

slm HTC PG58130 Açılıyordu birsüre sonra donuyordu güncelleme yaparken takıldı bende kapattım şimdi güç düğmeye basıyom açılmıyor ses + güç bastım denmeler yaptım açılmadı sorunu nasıl çözebilirim pc den açabilirmiyim tel açılmadığı için usb de görmüyor

lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkür

telefon büyük ihtimalle hard brick olmuş ses kısma + güç ile bootloader'a girmeye çalışın girmezse karşınızda büyük bir sorun var. ama çözülemeyecek kadar değil.
  • Gencler telefon 5. serviste yazılım problemleri için verdim ön ekranı değişip verdiler :D onlarda beni memnun etmek için ellerinde geleni yapıyor ama işte htc tırt. Teleservice elinden geleni sonuna kadar yapıyor. Bilen bilir 2 arka kapak değiştirdim servisten ücretsiz şimdide ön ekran değişti :)
  • Creedence Clearwater R. kullanıcısına yanıt
    ses + güç denedim olmadı pc den kabloyla nasıl mudahale ederim hangi programı önerirsin
    birde pc ye usb e taktığımda telefon açılmadığı için görmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Gencler telefon 5. serviste yazılım problemleri için verdim ön ekranı değişip verdiler :D onlarda beni memnun etmek için ellerinde geleni yapıyor ama işte htc tırt. Teleservice elinden geleni sonuna kadar yapıyor. Bilen bilir 2 arka kapak değiştirdim servisten ücretsiz şimdide ön ekran değişti :)

abi ben de servise yollamak istiyorum ön cam çatlak kvknın dükkanına gittiğimizde adam 300 lira diyor. Halbuki kvk kaza garantisi diye bir şeyin kapsamına giriyor sizce ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsek2

ses + güç denedim olmadı pc den kabloyla nasıl mudahale ederim hangi programı önerirsin
    birde pc ye usb e taktığımda telefon açılmadığı için görmüyor

müdahale edemezsiniz brick olmuş. telefonların hard-brick olmasını bir araştırın daha iyi anlarsınız. jtag yapılacak. tahmini 30-100 arası tutar.
  • amlodis A kullanıcısına yanıt
    CM 10.1 denedim sadece bana gayet akıcı geldi. Sense olmamasından dolayı diğer romlarda birazcık daha hızlı. Ama Sense'siz olması benim için büyük bir eksi. Birkaç gündür ViperS 5.1.0 kullanıyorum Sense 5.0 var. O da gayet iyi geldi bana. Özellikle BlinkFeed özelliği çok güzel olmuş
  • amlodis A kullanıcısına yanıt
    CM 10.1 denedim sadece bana gayet akıcı geldi. Sense olmamasından dolayı diğer romlarda birazcık daha hızlı. Ama Sense'siz olması benim için büyük bir eksi. Birkaç gündür ViperS 5.1.0 kullanıyorum Sense 5.0 var. O da gayet iyi geldi bana. Özellikle BlinkFeed özelliği çok güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Gencler telefon 5. serviste yazılım problemleri için verdim ön ekranı değişip verdiler :D onlarda beni memnun etmek için ellerinde geleni yapıyor ama işte htc tırt. Teleservice elinden geleni sonuna kadar yapıyor. Bilen bilir 2 arka kapak değiştirdim servisten ücretsiz şimdide ön ekran değişti :)

Ömer abi sadece yav he he demek istiyorum

• slm aygıt yöneticisinde
    Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (COM1) TELEFONU PC takınca görünüyor buna odin ile mudahale etmek istiyorum ama görmedi

bu kiti indirdim bağlanmıyor

One_X_All-In-One_Kit_v1-0-androidcim-com

bu romu dindirdim bu da görmedi
    RUU_PYRAMID_ICS_HTC_Europe_3.32.401.5_Radio_11.69.3504.00U_11.22.3504.07_M_release_246089_signed

aygıt yöneticisinde görünüyor hangi programla bağlanabilirim Odin Multi Downloader v4.42 Odin3 v3.07 bağlanamadım yanlış nedir
    Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (COM1)

lütfen yardımcı olurmusun
  • 
Sayfa: önceki 11461147114811491150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.