Şimdi Ara

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (1129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.419
Cevap
96
Favori
986.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11271128112911301131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FoxPark

quote:

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

Boot.img dosyasını flasla ve romu tekrar kur ayrıca bricked kernel seçip çalışma hızını 1.2 ghz seçin telefon hiç ısınmıyor ve çalışmasında sorun yok gayet güzel sadece çalışma hızını 1.2 ghz seçip diğerleri default kalsın :)

"bricked kernel seçip " yaptım ama telefon kitlendi. bendemi sorun var yoksa telefondamı

ben 3.7.0 kurdum ama begenmedim ekranı gec tepkime veriyor 29 eylülde yayınlanan elegancia 8.0 tam surumu kullanıyorum ve çok beğendim sarz konusu güzel akicilik guzel tek kernel var sebastian fm defult attım gayet iyi batarya performansı beklediğimden iyi çıktı

• FoxPark kullanıcısına yanıt
    sanırım her telefonda aynı etkiyi vermiyor romlar :S
  • TeksasStyLe kullanıcısına yanıt
    ben bu telefonu ğretenin vereceği rom un yapacağı işin markasının nesi varsa 7 de 77 ye... artık gerisini siz anlarsınız. Suan revelationa dönmek istiyorum yine htc yazısı eski sürüme dönmek istiyorum yine htc yazısı kırsam yada yaksam çöüzlürmü bu durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxPark

ben bu telefonu ğretenin vereceği rom un yapacağı işin markasının nesi varsa 7 de 77 ye... artık gerisini siz anlarsınız. Suan revelationa dönmek istiyorum yine htc yazısı eski sürüme dönmek istiyorum yine htc yazısı kırsam yada yaksam çöüzlürmü bu durum

kernel siprtc flashla önce rom kurmadan önce sd kartı formatla sadece rom kalsın sonra wipe islemlerini yap sonra romu kur bence sorun kalmayacak kernel temizlensin bi attıkları kalmıştir cm dene bide
  • arkadaşlar hiç donma sorunu yaşayan yokmu aranızda yardım edebilecek kimse yokmu ?
  • Elaganin boot.imf yi flasladim wipe yaptım sonra kurdum htc de kaldı. Kurulum yaptım sonra tekrar flashladim yine htc de kaldi. Revelation a geçtim aynı işlemleri yaptım suanda kullanıyorum. Buu hu kadar zor yapalarinin mantigi nedir? Herşey windows yüklemek gibi olsa ne olurdu yani. Yok kernel yok fm yok cm bu nedir ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FoxPark kullanıcısına yanıt
    Dostum ben bir sorun yaşamıyorum gerçekten :) önce yaptıklarım şunlar
    1. Telefonu recovery de açıp wipe işlemlerini yapıyorum
    2. Telefonu bootloader da açıp hangi romyu kuracaksam o romun boot.img dosyasini flasliyorum ( C. Diskinde android klasorune atılıp flashlanacak )
    3. Daha sonra recovery den açıp hafıza kartindaki rOm dosyasını kuruyorum sorun yok .

• quote:

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

Dostum ben bir sorun yaşamıyorum gerçekten :) önce yaptıklarım şunlar
    1. Telefonu recovery de açıp wipe işlemlerini yapıyorum
    2. Telefonu bootloader da açıp hangi romyu kuracaksam o romun boot.img dosyasini flasliyorum ( C. Diskinde android klasorune atılıp flashlanacak )
    3. Daha sonra recovery den açıp hafıza kartindaki rOm dosyasını kuruyorum sorun yok .

edit revelation ve eleganciabda kernel flashlamayabgerek yok o kendisi yapıyor cm surumlerinde kernel flashlaniyor sadece ilk önce kernel temizleme script kullandınız mi ise yarıyormu?

• Kardeşim flashlamadan kastım kernel değil s-on olarak kernel flashlamak olmuyor diye biliyorum kast ettiğim yüklemek istediğimiz romun boot.img dosyası yani telefonun açılması için gerekli olan dosya

• sensation xl'daki botloader kildini kaldırma mevzusundaki şu açıklamayı anlamadım:

2) Daha sonra android sdk klasörü içine indirdiğiniz s-off dosyasını kopyalayın ve sihft+sağ tuş ile cmd çalıştırını.

sihft+sağ tuş ile cmd çalıştırınız demişsin de kardeş.. bu mümkün değil.. :D direkt hemen altındaki kodları girin desen eyvallah.. anlatımın o kadar yüzeysel ki çözmek için bayaa bi araştırma yapmak gerekiyor.. olayları biraz daha adım adım anlatsan daha iyi olacak gibi..
  • Bootloader Kilidini Kaldırmak S-OFF

* Bu yöntemi yapmak için telefonu root yapmış olmalısınız.

1) Buraya girip sağ taraftan istenen her hangi bir S-off dosyasını (gb ya ics, rom sürümünüze göre) indirin.
    2) Daha sonra android sdk klasörü içine indirdiğiniz s-off dosyasını kopyalayın ve sihft+sağ tuş ile cmd çalıştırını.
    3) Sırasıyla aşağıdaki kodları komut satırına girin:

adb push hboot_7230ddr2_Runnymede_6.25.4444.nb0 /data/local/tmp
    adb shell
    $ su
    # dd if=/data/local/tmp/hboot_7230ddr2_Runnymede_6.25.4444.nb0 of=/dev/block/mmcblk0p18
    # exit
    $ exit
    adb reboot-bootloader

şu bölümü anlayan varsa bana bi anlatsın ya.. bu kodları cmd içinde nasıl gireceğiz arkadaş.. durmadan hata veriyor.. buraya kadar herşeyi yaptım burda kaldımm
  • bu siteden s-off yapacaksınız:http://revolutionary.io/

• quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Deli gibi xl satıyor hb. Bu telefon bu kadar satıyor burada hiç konuşulmuyor anlamış değilim :) Kim alıyor bunu :D Şirketler mi acap.

ben :D
  • arkadaşlar benim sensation xe hem 32 gb hafıza kartının hemde telefon hafızasının yarısı boş. buna ragmen telefon deli gibi kasıyor

buna ne care onerırsınız format mı ?

format sırasında numaralar da sılınır mı ?

sagolun
  • tunahan2 kullanıcısına yanıt
    format atmadan önce kişileri, mesajları sd karta aktarabilirsin, sonra sd kartı çıkarıp format atarsan verilerin kaybolmaz, (formattan sonra) karttan telefona kişileri ve msjları aktardıktan sonra karta da format atabilirsin. ayrıca google ile kişileri de senkronize edersen formattan sonra gmail girişi yaptığında kişiler geri yükleniyor.
  • arkadaşlar orjinal batarya alabiliceğim site önerirmisiniz
  • Manyetizma kullanıcısına yanıt
    Orjinal batarya diye bisi yok anca HTCnin kendi sitesinden almalısınız, yan sanayide 20tl den başlıyor. Istanbuldaysan sirkeci altinhan da var. @Manyetizma

• Telefonumu satiyorum arkadaslar. Profilimde ilanim mevcut. Mesaj atmaniz yeterli ilgileniyorsaniz..

• Viper s 2.0.0 i deneyen oldumu elegancia 8.0 dan memnunum ben viper s twitter istedigimizimi yukluyoruz elegancia gibi bilen var imi ?

• Elegancia v8.0 bence çok çabuk şarj tüketme süresi ile pek kulanisli gelmedi bana yada sizin telefon kullanma aliskanliklariniz aynı değil benim le .

• 
Sayfa: önceki 11271128112911301131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.