Şimdi Ara

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (1157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.419
Cevap
96
Favori
986.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11551156115711581159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlısı hocam rom gayet akıcı ve güzelmiş gerçekten. root olmadan sanki eksik gibiydi şimdi sıkıntı yok şimdi ses tuşu ile uyandırma olayını çözmeye çalışıyorum bakalım onuda tweaks eklmeden çözersem başka sorunum olmayacak şimdilik
  • TeksasStyLe kullanıcısına yanıt
    Hocam programasiz imkansız.maalesef tweak şart bende ses tusuyla müzik değiştirmeyi kullanıyordum 2.0.3 u bekliyorum şimdilik bundayim ama adam akıllı kernel şart faux kernel dandik pyd x güzel ama roma gömülü olmadığı.için rom ile paralel çalışamıyor bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bu rom çok güzel hiç bir kusuru yok ve hızlı stabil daha ne olsun :) kernel konusunda dediğin gibi belli bir süre sonra rom şişiyor ve hantallasiyor ekstara kernel yuklenince

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nickbaron kardes benim telefonum normal sensation
    Islemcisi 1.2 mhz bu romu yukledim seri akici gayet guzel ama xe kerneli oldgundan 1.8 mhz hiznda gozukuyo buda islmciyi isitiyo bu romu 1.2 hixinda kullanamazmiyim bu rome gore sensation kerneli yokmu stock kerneli yukledim 3.0.16 olani ancak wifi calismiyo, fauxu yukledim 1.2 sectim yuklerkn yine actgmda 1.7 gozukuyo birde faux cok sarj yiyo senn tavsiuen nedir, bu en son cikan sense 4 rom guzel ancak bu hizda nasl kullanirim setcpu ile hizi ayarladim olmuyo yine degismiyo napmam lazim yada boylemi kullancam :-) yardim pls

• Kolay gelsin, üst konularda vardır biliyorum fakat okumak zaman alır ve kör olmak istemiyorum :) bende ki HTC SENSETİON XE cihazıma güncelleme geldi 6 Mb boyutunda, indirdim fakat 4EXT Recovery Touch menüsü açıldı ordan yükleme işini nasıl yapacağım yardım ederseniz sevinirim
  • titanyus1694 T kullanıcısına yanıt
    Hoam 1.84 gözüküyor ama 1512 geçmiyor bu en son çıkan stock kernel xe için xe ile normalin işlemcileri aynı o yüzden sorun olmaz. Bu roma kernel yuklemeyin felaket oluyor faux yukledim bi ara berbat en baştan temizce kurun konun sayfasında olan super su recoveryden flashlayin root yetkiniz gelsin en temiz ron bu

• Nickbaron eyvallh kardesim.. 2012 den beri kullnyrum yuzlerce rom yuklemisimdir.
    Android revulation hd 7.3. Cok temiz
    Birde bu yeni cikan rom cok temiz ve stabil

• Root yapmayı düşünüyorum yapmalımıyım ?
    Nasıl yaparım biri bana anlatabilir mi ?
    Root yaparken bir sorun olur mu ?

Bende çok rom denedim ama heritage rom hd7.3 ten daha stabil ve akıcı emin olun . Sadece 4extrecovery ile root yaptim o kadar çok güzel maşallah

• -Breakst- kullanıcısına yanıt
    Kardeşim simdi bu işlerin en başına inmen lazım yani anlatarak değil bazı sitelerde çok basit reeismli anlatımlar mevcut

Yani sırası ile önce telefonun bootloader kilidini açacaksın , sonra pc den cmd ekranı ile recovery flashlayacaksin , telefonu recoveryde açıp geçici root dosyasını flashlayacaksin google playdan süper su yu guncelleyip telefonu reciveryde açıp istediğin romu sd kart üzerinden yukleyeceksin.

Aynen kardedim bende yukledim onu
    heritage kullaniyorum.
    Birde bu sense 3.6 romlarda location harita filan indirilmiyo sense 4 tede ayni baktim haritaya baglanmiyor.
    Bunda htc sensation icin facebook calisyo ancak revulation 7.3 te hata veriyordu anl
    m veremedim onceden bi sorun yoktu
    Takvimde facebook kisilerin dogum gunlerini gosteryordu ancak artik sorun olustu gostermiyo
    heritage de gosteriyo sizdede bole bi sorun oldumu

facebook aktif kullanmadığım için bu şekilde bir sorun olup olmadığı konusunda bir fikrim yok ama harita olarak telefonun üzerinde google haritaları kaldırdım yani gereksiz yere çalışıp yer işgal ediyor. harita olarak yandex navigasyon kullanıyorum hep türkçe hem sesli yönlendirme mevcut hemde ücretsiz daha ne olsun heritage romu yapan arkadaşa buradan sevgiler tertemiz rom yapmış telefonun gerçek performansını gördük böylelikle diğer vipers romlar gibi hantal değil akıcı rom
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

facebook aktif kullanmadığım için bu şekilde bir sorun olup olmadığı konusunda bir fikrim yok ama harita olarak telefonun üzerinde google haritaları kaldırdım yani gereksiz yere çalışıp yer işgal ediyor. harita olarak yandex navigasyon kullanıyorum hep türkçe hem sesli yönlendirme mevcut hemde ücretsiz daha ne olsun heritage romu yapan arkadaşa buradan sevgiler tertemiz rom yapmış telefonun gerçek performansını gördük böylelikle diğer vipers romlar gibi hantal değil akıcı rom

Hocam m8 e terfi etmissiniz hayirli olsun gule gule kullanin sizi buralarda goremeyiz artik.

• amlodis A kullanıcısına yanıt
    Yok hocam lg g2 ye terfi ettim guzel tercih oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

Yok hocam lg g2 ye terfi ettim guzel tercih oldu

Pardon evet g2 idi karistirmisim gule gule kullanin

• amlodis A kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam

• Bu telefonu kullanan kaç kişi kaldık

• Cok fazla degil

Hocam hayırlı olsun acele ettin.keşke biraz daha bekleseydin daha maddi.biseyler alabilirdin

• 
Sayfa: önceki 11551156115711581159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.