Bildirim
<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (1159. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ram 768 gözüküyor donanım bilgisinde
görev yöneticisinden bi foto atıyım. Ama rakanlara kanmayın hiç bir takılma yok rom da.
koyamadım resim ama 652/768 yazıyor. -
-
-
Arkadaşlar merhaba,
HTC Sensation telefonumu root etme çabasındayım ancak bir noktada takıldım ve çözemiyorum.
öncelikle Bootloader kilidini açtım sıra root olmaya geldi, birinci sayfada anlatılan "su-2.3.6.3-efgh-signed" zip dosyasını aynen sd kartın ana klasörüne attım. Telefonu kapatıp menüden "RECOVERY" menüsüne geldim. Şimdi bu noktada yani recovery'e girdikten sonra normalde bir menü çıkması gerekiyor ancak bende hiç birşey çıkmıyor. Ekranda sadece kırmızı bir ünlem işareti ile birlikte telefon simgesi duruyor.
Bu konu hakkında yardımcı olabilecek varmıdır?
Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahmat_78 -- 28 Mayıs 2014; 11:27:24 > -
quote:
Orijinalden alıntı: sahmat_78
Arkadaşlar merhaba,
HTC Sensation telefonumu root etme çabasındayım ancak bir noktada takıldım ve çözemiyorum.
öncelikle Bootloader kilidini açtım sıra root olmaya geldi, birinci sayfada anlatılan "su-2.3.6.3-efgh-signed" zip dosyasını aynen sd kartın ana klasörüne attım. Telefonu kapatıp menüden "RECOVERY" menüsüne geldim. Şimdi bu noktada yani recovery'e girdikten sonra normalde bir menü çıkması gerekiyor ancak bende hiç birşey çıkmıyor. Ekranda sadece kırmızı bir ünlem işareti ile birlikte telefon simgesi duruyor.
Bu konu hakkında yardımcı olabilecek varmıdır?
Teşekkürler.
Hocam custom recovery yuklediniz mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum önce uygun bir recovery bulup telefonu ses kısma tuşu ve power basarak açıp USB kablosuna tak fastboot USB yazınca komut penceresinden recovery flashla
quote:
Orijinalden alıntı: TeksasStyLe
Dostum önce uygun bir recovery bulup telefonu ses kısma tuşu ve power basarak açıp USB kablosuna tak fastboot USB yazınca komut penceresinden recovery flashla
Cevaplarınız için teşekkür ediyorum, PG58IMG dosyasını internetten bir kaç yerden buldum, söylendiği gibi zipli haliyle aynen sd kartın içine attım, ayrıca birinci sayfada yer alan "su-2.3.6.3-efgh-signed" dosyasını da aynen sd kartın içine attım ancak ilerleme kaydedemiyorum.
H-boot menüsüne gelince otomatik birşeyler yapmaya çalışıyor ancak sonradan recovery menüsüne girdiğimde yine aynı şey oluyor. Bana yes no falan sormuyor, sanırım doğru PG58IMG bulamadım, biliyorsanız link gönderebilirmisiniz?
Teşekkürler. -
Pgm ile uğraşma o s -off için
Dostum netten 4ext recovery diye arat onu yukle hem dokunmatik kontrolleri destekliyor hem de smart flash ozelligi s-on cihazlar icin cok ise yariyor. Yapamazsan yardimci oluruz yine
quote:
Orijinalden alıntı: amlodis
Dostum netten 4ext recovery diye arat onu yukle hem dokunmatik kontrolleri destekliyor hem de smart flash ozelligi s-on cihazlar icin cok ise yariyor. Yapamazsan yardimci oluruz yine
Arkadaşlar çok teşekkür ederim aynen 4ext ile root yaptım şuan telefon root oldu.
Şimdi rom bakıyorum kendime bununla ilgili tavsiyelerinizde olursa benim için çok değerli olacaktır.
Saygılarımla. -
Gozunuz aydin
Romlar gecmis sayfalarda baya bir konusuldu artilari eksileri bence bir tarayin gecmis sayfalari, vipers, elegancia, revolution vs senseli sense siz versiyonlari var, vipers 5.1 ve 5.2 var mesala son çikanlardan sense 5 li.
Yalniz rom atmadan önce mutlaka 4ext recovery nin settings bolumunden smart flash kismini aktiflestirin, enabled yazmasi gerekir, ondan sonra romu yukleyin her rom yuklemeden once burayi kontrol edin boylelikle boot loop a girmez tel ha yine de girerse cozumu var sikinti degil.
quote:
Orijinalden alıntı: amlodis
Gozunuz aydin
Romlar gecmis sayfalarda baya bir konusuldu artilari eksileri bence bir tarayin gecmis sayfalari, vipers, elegancia, revolution vs senseli sense siz versiyonlari var, vipers 5.1 ve 5.2 var mesala son çikanlardan sense 5 li.
Yalniz rom atmadan önce mutlaka 4ext recovery nin settings bolumunden smart flash kismini aktiflestirin, enabled yazmasi gerekir, ondan sonra romu yukleyin her rom yuklemeden once burayi kontrol edin boylelikle boot loop a girmez tel ha yine de girerse cozumu var sikinti degil.
Şuandan itibaren vipers 5.2.0 kurdum sağlıklı çalışıyor, sizin söylediğiniz smart flashıda aktif ettim.
Telefonu gözden çıkarmış biri olarak yeniden telefon almış gibi oldum. -
vipers 5.2 yi ben de denemek istiyordum fakat bir türlü vakit ayırıp yükleyemedim merak ediyorum açıkçası Crossfire17 nickli arkadaş 5.1 i kullandığını ve memnun olduğunu belirtti. Sizin yüklemeniz iyi olmuş aslında görüşlerinizi yazarsanız iyi olur. Özellikle blinkfeed beni çok cezbediyor, stabil çalışıyor mu, istediğimiz haber kaynaklarını ekleyebiliyor muyuz (örneğin donanımhaber diye aratıp rss kaynaklarını ekleyebiliyormuyuz), sosyal ağ hesaplarımızı tanımlayıp kullanılıyor mu gibi.
Sizden ricam, blinkfeed hakkında detaylı bilgi verebilirseniz çok memnun olurum. -
-
Vipers 5.1.2 ile 5.2.0 arasında ne fark var? Kısaca geçmeye değer mi?
Açıkçası şuan bazı sıkıntılar var, örneğin klavyede normalde yazı yazmaya çalışırken birden boşluk bırakıyor, ayrıca dokunmatik hassasiyetinde de azalma hissettim. Tabi burada sorun rom'damı launcher'damı bilmiyorum. Nova launcher ile geldi kendisi. Sensation'un orjinal arayüzüne göre çok daha fonksiyonlu olduğunu söyleyebilirim.
@amlodis ; play gazetecilik diye bir uygulama var ancak kaynak ekleme yapılamıyor, sensation'da çok eskiden haberler widgeti vardı onu kaldırdılar ondan sonra bende bulamadım o tarz birşey. -
Tesekkur ederim hocam taptuya devam o zaman haberler widgeti tarzi birsey ariyorsaniz kesinlikle oneririm kendi arayuzu de gayet guzel.
Bakalim bir ara deneyecegim ben de vipers 5 leri
Valla ben de hiç o sıkıntılar yok ayrıca nova launcher filan değil bildiğin sense 6 launcher kullanıyorum. Rom u yüklerken bi seçenek var dı sense launcher istiyor musunuz diye ondaki tik i kaldırmış olmayın yanlışlıkla? -
quote:
Orijinalden alıntı: crossfire17
Ben de 5.2.0 kullanıyorum fakat klavye yada dokunmatikte hiç bir sıkıntı yok. Ayrıca Nova değil Sense 6 ile geliyor rom. (Rom'u yüklerken sense istiyor musunuz diye soruyor yanlışlıkla oradaki tik'i kaldırmış olabilirsiniz.) Bence mutlaka deneyin pişman olmazssınız.
Nasıl geçeceğim sense 6 ya, basitçe tarif edermisiniz?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X