Şimdi Ara

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (1160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.419
Cevap
96
Favori
986.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11581159116011611162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar venom 5.2.0 ile yeni sense arayüzü ile kullanmaya başladım, her hangi bir sorun yok dokunmatikteki hassasiyet kaybı nova arayüzünden kaynaklanıyormuş demekki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahmat_78

quote:

Orijinalden alıntı: crossfire17

Ben de 5.2.0 kullanıyorum fakat klavye yada dokunmatikte hiç bir sıkıntı yok. Ayrıca Nova değil Sense 6 ile geliyor rom. (Rom'u yüklerken sense istiyor musunuz diye soruyor yanlışlıkla oradaki tik'i kaldırmış olabilirsiniz.) Bence mutlaka deneyin pişman olmazssınız.

Nasıl geçeceğim sense 6 ya, basitçe tarif edermisiniz?

Romu tekrar yuklemeyi dene full wipe yapmadan ama recoveryden backup almayi unutma o onceden dedigim noktaya dikkat etmeyi unutma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben daha önce niye bu işe girismedim diye kendime kızıyorum, bundan 10 gün önce telefondan kurtulmaya çalışıyordum, root olayından sonra yeni telefon almış gibi oldum, yeminle artık o kadar yavaslamisti ki mesajlar bölümüne bile gitmesi epey zaman alıyordu. Anlamsız ve dayanılmaz yavaslamadan sonra aklıma şu geldi " ulan millet root yapıyor rom yüklüyor bu nedir ne işe yarar bir bakayım" dedim.
    Aslında daha öncelerden takip ediyordum ama telefonu bozma riski falan var diye hiç detaya girmemistim.
    Htc sensation telefonumunda tam 3 sene doldu. En yeni çıktığı zamanda almistim, kraldi tabi o zaman.
    Hatta telefon duzelmeseydi lg g3 çıktığında onu alacaktım kafayada koymustum. Sanırım yeni telefon alma işini bir süre daha ertelerim. Zaten karşıyım sürekli telefon değiştirmeyede.

• Merhaba. Yaklaşık 1 ay önce ön camı kırılan HTC Sensation XL telefonumun canımı yaptırdım. Fakat telefon geldiğinde üst kısımdan aşağıya doğru çektiğimiz bildirim ekranının gelmediğini farkettim. Bu bildirim ekranı telefonu yan çevirince geliyordu, dik halde iken gelmiyordu. Ben de yazılımdan olabileceğini düşünüp bir kaç rom yüklemeye çalıştım. Tahmin edersiniz ki yanlış rom yüklemeye çalıştığımdan telefonun ekranı açılmıyor. Yani şu şekilde. Telefonu açıyorum, normal olarak açılıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor. Ses kısma tuşu ve powera basarak da açmayı denedim, yine açılıyor ama görüntü gelmiyor. 4 tane telefoncuya götürdüm, hiçbiri yapamadı. Günlerdir aramadığım forum yer kalmadı. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
  • Bugün 5.2.0 i deneyecegim ama şuan en iyi rom herritage 2.0 sherlocks yaptığı stock 4.1 romdur anker batarya ile 5 saat ekran süresi alıyorum 6 saat wifi uçak modunda kullanıyorum ben. 5.2.0 batarya konusunda vasatı aşamayacak bence denedikten sonra tekrar yazarim

• Dört gündür vipers 5.2.0 ı kullanıyorum gayet memnunum şimdilik. Akıcı ve stabil, blinkfeed güzel çalışıyor aktif olarak kullanıyorum. Batarya kullanımı olarak şimdiye kadar kullandığım romlardan pek farkı yok (herritage sherlocks kullanmadım) ne az ne de fazla ki blinkfeed i aktif kullanıyorum güncellemesi 3 saate ayarlı ama sık sık kendim manuel güncelliyorum zaten. Böyle giderse uzun süre bu romu kullanırım gibi özellikle blinkfeed benim için büyük nimet.
  • arkadaşlar merhaba
    xl cihaz kullanıyorum, 2. el almıştım.
    aldıgım da var mıydı farkında değilim.
    şuan ekranın alt kısmında (üst kısmında da arada oluyor) titreme var devamlı olarak.
    rahatsız edici olmaya başladı dikkatimi çektikçe
    bunun çözümü nedir bileniniz var mı?
    yazılımsal donanımsal..
    cevaplarınız için çok teşekkürler..
  • amlodis A kullanıcısına yanıt
    Yükleyecektim tekrar heritage kurdum güncelleme geldi zor geliyor şimdi yüklemek. Viper s 2.0.3 yükledim o rom bile bence bu kadar iyi değil o romu ne bekliyorduk. O rom da stock kernel olsa daha iyi bence

• Müdür hala rom bulamadın mı :))

• quote:

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

Müdür hala rom bulamadın mı :))

Bulduk bulduk sherlock inspration romu düzeltip yeniden yayınladı perfect :D ama hala kernel bulamadım yani yıl olmuş 2014 hala 2012 deki kerneli kullanıyoruz daha düzgününü yapamadılar bence
  • Sensation xl kullanıcısıyım 9 aydır yeni rom çıkmadı nalet olsun

• Şarj olayı nasıl peki ona göre bende abime flashlayip kullansın :)

• TeksasStyLe kullanıcısına yanıt
    Abin dua edecek sana ;)

• Rom sayfasının linkini alabilirmiyim kardeşim :)

• bozuk beats audio kulaklığı olan var mı ? Bozuk olması şart.:)
  • Arkadaşlar telefona cm11 yükledim. Aklında soru işareti olan varsa benimle iletişime geçebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flashback -- 9 Haziran 2014; 15:19:07 >
  • Cm hangisi uno rom shantur un yaptığı stabil v 2 mi kaç saat ekran süresi alıyorsun sarz nasıl birde pilin ney ?

• amlodis A kullanıcısına yanıt
    Dostum yarın 5.2.1 deneyecegim değişiklik için kurulum yaparken secmemizi tavsiye ettiğin bişey var mi püf nokta biliyorsun ben max batarya performansı arıyorum ne kadar ekran süresi alıyorsun ? Klavye düzeldi mi xda ek klavye seçeneği koymuşlar sens 6 diye o nu yükledin mi sebastian 1.0.4 kernel bana herzaman dokunmatik hassasiyeti stock kernel göre az gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: nickbaron

Dostum yarın 5.2.1 deneyecegim değişiklik için kurulum yaparken secmemizi tavsiye ettiğin bişey var mi püf nokta biliyorsun ben max batarya performansı arıyorum ne kadar ekran süresi alıyorsun ? Klavye düzeldi mi xda ek klavye seçeneği koymuşlar sens 6 diye o nu yükledin mi sebastian 1.0.4 kernel bana herzaman dokunmatik hassasiyeti stock kernel göre az gelir

5.2.1 çıktı mı hocam ben 5.2.0 kullanıyorum.
    Kurulumu tam hatırlamıyorum biraz acele yapmıştım ama sense arayüzünü seçtim (diğerleri nova ve apex launcher), birkaç htc uygulamalarını yüklenmesin olarak işaretledim, bilinen şeyler zaten çok önemli birşey hatırlamıyorum.
    Cpu gpu hızlarını stock seçtim ki zaten venom tweaks den ayarlanabiliyor daha sonra, ben hala stock kullanıyorum min free settings dahil

Ek klavye yüklemedim ama klavyede bir sorun yaşamadım tahminler iyi çalışıyor, hızlı yazıyor.

Dokunmatik hassasiyeti evet stock kernele gore daha az ama kesinlikle rahatsız etmiyor hatta bazı durumlarda daha iyi bile ama tabi bana göre sizi tatmin etmeyebilir.

Batarya süresi olarak normalde çok iyi değil, cihaz biraz fazla uyanık kalıyor ama greenify kullanıyorum ve bu sorunu hallediyor.Bir de güç tasarruf modu var sense 5 deki gibi, ben modu sadece cpu hızını 1134 MHz (stock ayarı değiştirmedim istenirse venom tweaksden bu da ayarlanabiliyor.) olacak şekilde ayarlıyorum ve sürekli bu şekilde kullanıyorum.
    Bu şekilde hiçbir kasma takılma olmadan web, sosyal medya,camera, galeri vs gayet güzel çalışıyor, oyun oynanırsa yetmeyebilir bilemiyorum hiç oynamadım.

Bu şartlarda 3g wifi karışık,senkronizasyon ve arka plan verisi açık, konum servisleri açık otomatik parlaklıkta(ortalama %50 ye falan denk gelir) 3-3.5 saat ekran süresi 12-15 saat de bekleme süresi alıyorum. Ekran süremin çoğunu da blinkfeed, web, galeri vs oluşturuyor dediğim gibi oyun oynamıyorum.
    Daha once cm10.2 romu kullanıyordum ve aynı şartlarda max 2.5 saat civarı ekran alıyordum.(Blinkfeedi aktif olarak kullandığımı da belirteyim.)

Yani biraz ince ayar çekilirse pil süresi hiç fena değil.En iyisi diyemem ama bu rom için ben katlanırım.

Genel olarak romdan çok memnumum akıcı stabil, menüler falan seri, kamerası müthiş çalışıyor hdr modu çok başarılı, zoe video klipleri galerisi falan çok iyi çalışıyor.

Umarım sizi de memnun eder ayrıca farklı kernel flashlanabiliyor heralde venom kernel flash tool ile.

Edit: pilim anker değil, orjinal pili ayarında performans veren deji 2000 mah diye bir marka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amlodis -- 10 Haziran 2014; 1:41:22 >

• Instagram çalışmıyor
  • 
Sayfa: önceki 11581159116011611162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.