Şimdi Ara

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (1158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.419
Cevap
96
Favori
986.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11561157115811591160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardrsim 900 tl ye 16 gb beyaz 2 aylik timden alinmis cihaz buldum arkadasimdan aldim bence cok guzel tercih oldu kozmetik 10\10 tavsiye ederim sensationdan sonra 2 gun sarj 6 saat ekran aliyorum muazzam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TeksasStyLe kullanıcısına yanıt
    Hocam fena olmamış sıfır.aldınız sandım eğer gb sorun olmayacaksa cok rahat yeter 3 gb müzik olsa 5 gb oyun 1-2 gb fotoğraf video felan filim izlerken de pc ye takıp izleyip silerseniz bence yeter çöplüğe dönmesine gerek yok ben sensetion da 8 gb ile idare ediyorum ama büyük oyun yok malum cok ısınıyor bir daha ısınan telefon alırsam iki olsun g2 ısınıyordiyorlar durum ne

• hocam sensation da kullandım ikisini kıyas edersek bence hiç ısınmıyor diyebilirim ayrıca bellek yetmedğini varsayarsak 32 gb otg bellekler mevcut o yüzden depolama sorunu yok ama beni hayran bırakan pil performansı oldu 5.2 inç ekran ve 6 saat ekran açık kalma süresi 3g/2g bağlantı whatsapp twitter benim için en önemli durum budur bazı kişiler kamera 0,7 sn geç odaklanıyor 1sn ekran geç açılıyor gibi saçma bahaneler türetiyor buda bana çok saçma geliyor bulmuşta bulanmış gibi :) ben aldım ve çok memnunum hocam iyi geceler
  • ben de aynı şekilde, telefonu anneme bırakarak ocak ayında g2 aldım. gayet de memnunum. momax pil bekliyorum şuan g2 için. dün ilçeye gelmiş. yarın elimde olur sanırım
  • MrFinito kullanıcısına yanıt
    Bir yerde yaniliyorsunuz sanirim lg g2 nin bataryasi cikmiyor sabit

yok hocam xe için aldım momaxı. geldi bugün.
  • Herkes sensation dan başka telefonlara terfi etmiş. Bende satıp 1 aylık one aldım htc den vazgecemedim :) telefonu ilk sattim biraz pişman oldum ama sonrasinda bu telefonu alınca anladım :))

• MrFinito kullanıcısına yanıt
    Bende anker vardi memnundum

anker bulamadım maalesef. ama momax da iyidir kullanıcı yorumları iyiydi.
  • iyi akşamlar arkadaşlar.htc sensatino xl telefonu kullanmaktayım.genel olarak memnunum.evde birde samsung s-3 ile samsung mega telefon var.bu telefonlarda yazı tipi değiştrme diye bir menü var ve yazıları eğik font şeklinde yazıyorlar.bu telefonda aradım bulamadım.yükleme yapabilirmiyiz.teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aozaslan

iyi akşamlar arkadaşlar.htc sensatino xl telefonu kullanmaktayım.genel olarak memnunum.evde birde samsung s-3 ile samsung mega telefon var.bu telefonlarda yazı tipi değiştrme diye bir menü var ve yazıları eğik font şeklinde yazıyorlar.bu telefonda aradım bulamadım.yükleme yapabilirmiyiz.teşekkür ederim.

root erişimine sahip olmadan değiştiremezsiniz.
  • sensation ile sensation xe kasası aynımı ? pil , ekran boyutu ,arka kapak birbirine uyumlumu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: savkar

sensation ile sensation xe kasası aynımı ? pil , ekran boyutu ,arka kapak birbirine uyumlumu ?

İslemci hizi haric hepsi aynidir. Pil, arka kapak birbirine uyar ekran buyuklugu aynidir, yalniz xe nin orjinal pili kapasite olarak biraz daha yuksektir. Duz sensation pili 1520 mah iken xe 1730 mah dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: savkar

sensation ile sensation xe kasası aynımı ? pil , ekran boyutu ,arka kapak birbirine uyumlumu ?

Hepsi aynı hocam, hatta geçen yıl dokunmatik değiştirdim. Xe için olanı düz sensationa taktım

• amlodis A kullanıcısına yanıt
    İşte tam bu yüzden XE pili aldım.
  • vipers 5.2.0 çıkmış..........
  • quote:

Orijinalden alıntı: safahk28

vipers 5.2.0 çıkmış..........

Şimdi baktımda 5.1.2 ile arasında pek fark yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Howlin Wolf

quote:

Anladigim kadariyla daha beta heralde 5.1.2 kullanan var mı daha once deneyimleri nasildir?

• quote:

Orijinalden alıntı: amlodis

quote:

Orijinalden alıntı: Howlin Wolf

quote:

Anladigim kadariyla daha beta heralde 5.1.2 kullanan var mı daha once deneyimleri nasildir?

Ben gayet memnunum. 1 senedir cm10/11 kullanıyordum pişman oldum niye daha önce geçmedim diye. cm den çok daha hızlı ve stabil bi tek bazen ekranda noktacıklar oluşuyor sebebini bulamadım, ama xda da başka kimseden bu konuda bir şikayet yok, onun dışında hiç bir sıkıntı yok. Kesinlikle öneriyorum bi deneyin bence.

Bendeki sorunun reimlerini atıyorum yardım edebilecek olan varsa sevinirim:

• En iyi rom herritage 2.0 sherlocksun yaptığı en stabil en uzun batarya süresi

• 
Sayfa: önceki 11561157115811591160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.