Şimdi Ara

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (1164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.419
Cevap
96
Favori
986.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11621163116411651166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Viper rom Sebastian Kernel'e SWEEP2WAKE özelliği gelmiş arkadaşlar. İlgilenenler kernel'ini güncellesin.
  • Beyler telefonun şarjı çok çabuk bitiyor acaba Garantiye götürüp yeni batarya talep etsem verirler mi yada para ile alabilir miyim? Annemde telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mæster

Viper rom Sebastian Kernel'e SWEEP2WAKE özelliği gelmiş arkadaşlar. İlgilenenler kernel'ini güncellesin.

Sebastian kernel son sürüm 1.0.4 olan mı dostum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon dıger tellerın yarısı kadar çekiyor
    ne yapmalı
  • saliharslann S kullanıcısına yanıt
    Emin değilim donanımda farklılıklar var optimize etmek gerek o kadar bilgin yoksa bulaşma derim
  • tunahan2 kullanıcısına yanıt
    Kernel sıkıntısı olabilir bi onu değiştirin derim
  • Garantisi bitmediyse gönder. Batarya değişimi yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kızılgenç

tel orjınal hıc bır seyını ellemedım
    yınede kernel degıstırılmelı mı
  • arkadaşlar merhaba :) eski yadigar sensation için güzel bi rom varmı piyasada hali hazırda sadece arama sms whatsapp facebook gibi işlemler yapılacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

arkadaşlar merhaba :) eski yadigar sensation için güzel bi rom varmı piyasada hali hazırda sadece arama sms whatsapp facebook gibi işlemler yapılacak

tavisiyem herittage 2.0
  • thementalist22 T kullanıcısına yanıt
    Hali hazırda o rom yüklü =) zaten gelişme yok demekki daha

• quote:

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

Hali hazırda o rom yüklü =) zaten gelişme yok demekki daha

vipers 5.1.2 var ama bende kullanıyorum ama herritage o dediklerin için daha iyi dokunmatıiği beni çıldırtıyor fazl ısıma şikayetin yoksa devam et
  • XL cihazımın sanırım miladı doldu gibi size bir danışmak istedim yinede.

Güç tuşu ile ilgili bir sıkıntım var.Bazen çalışmıyor bayağı bir uğraş vermek gerekiyor bazende takır takı çalışıyor. Dokunmatik ekran bazen tepki veriyor bazende tepki vermeden öyle sap gibi duruyor kendi kendine bir ton program açıyor basmışım gibi. Bu cihazı tamire yollamak mı gerekir (Garanti yok) yoksa artık yeni cihazlara yelken açmak mı daha karlı olur ?
  • Htc Sensation XE 4G kullanıyorum. Bu aralar Htc ürünlerinde Instagram sorunu varmış ki bende de var. Yaklaşık 1.5 aydır yükleyemiyorum ve bu durun artık benim ciddi anlamda canımı sıkmaya başladı. Güncelleme geldikçe daha kötü oldu, yapacak bir şeyler var mı biliyor musunuz?

• cihazdan memnunum.rootsuz gayet beklentimi karşılıyor.10 tane program herşeye yetiyor.
  • Bugün sipariş ettiğim xe cihazım geldi ve bir sorunla karşılaştım
    Sorun şurada şebeke 3 diş çekiyor ama arama yapılmıyor.
    Yardımcı olabilecek biri var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunahan2

quote:

Orijinalden alıntı: kızılgenç

tel orjınal hıc bır seyını ellemedım
    yınede kernel degıstırılmelı mı

arka kapağı kontrol edin. denemek lazım sorun yazılımsal mı değil mi anlamak için oynamak lazım. Lakin garantisi bitmediyse gönderin garantiye.

Geç yazdım kusura bakmayın.
  • htc sensation için root yapıp rom atıcam. Ancak çok fazla bir bilgim yok. Yardımcı olabiiecek birisi p.m. atarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naklov965

htc sensation için root yapıp rom atıcam. Ancak çok fazla bir bilgim yok. Yardımcı olabiiecek birisi p.m. atarsa sevinirim.

google

• google da en iyi rom deyince çok eski konular çıkıyor bide her sitede farklı bir yanıt var. Bende kullanan kişilerden en memenun olduğu hangisi? nasıl yapmış? öğrenmek için mesaj attım.
  • 
Sayfa: önceki 11621163116411651166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.