Şimdi Ara

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (1163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.419
Cevap
96
Favori
986.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11611162116311641165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: use2000

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: amlodis

Şimdiye kadar çok memnunum 5.2.1 e güncellendi daha da iyi oldu benim açımdan, gayet stabil ve akıcı çalışıyor sürekli güç tasarruf modunda kullanmama rağmen.

Bu da linki:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2531054

Çok teşekkürler

Hocam tekrardan merhabalar,

Verdiğiniz bilgiler doğrultusunda 5.2.1'i kurdum, şuanda memnunum :)

Yalnız HTC'nin klasik masaüstü görüntüsünü kullanmak istiyorum ancak temalarda ve duvar kağıtlarında yok maalesef. Bunu nasıl bulabilirim?

Çok teşekkürler..

Dostum hangi masaüstü görüntüsünü kastettiginizi anlamadım resmini paylasabilirmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdiye kadar çok memnunum 5.2.1 e güncellendi daha da iyi oldu benim açımdan, gayet stabil ve akıcı çalışıyor sürekli güç tasarruf modunda kullanmama rağmen.

Bu da linki:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2531054

Çok teşekkürler

Hocam tekrardan merhabalar,

Verdiğiniz bilgiler doğrultusunda 5.2.1'i kurdum, şuanda memnunum :)

Yalnız HTC'nin klasik masaüstü görüntüsünü kullanmak istiyorum ancak temalarda ve duvar kağıtlarında yok maalesef. Bunu nasıl bulabilirim?

Çok teşekkürler..

Dostum hangi masaüstü görüntüsünü kastettiginizi anlamadım resmini paylasabilirmisin

http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fwww.cepteknolojileri.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2011%2F10%2FHTC-Explorer.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.cepteknolojileri.com%2Fhtc%2Fhtc-explorer.html&h=346&w=209&tbnid=ZwDFvIec-obepM%3A&zoom=1&docid=FaNpUiXK7NW07M&ei=-gXDU9j-KKew7Aas2oHQCA&tbm=isch&ved=0CCcQMygfMB84yAE&iact=rc&uact=3&dur=3869&page=9&start=217&ndsp=30

yukarıdaki linkte bulunan arka plan sahnesi..

Bir de telefon gelince yanıtlama ekranı da değişti. Sanırım bunun venom tweaks'tan bir ayarı var ama ben bulamadım. Eski hali, halkaya yeşili çekip yanıtlama şuanda yok..

• Bu duvar kağıdı eskilerden yeni romlarin hiçbirinde rastlamadım nasıl bulursunuz bir fikrim yok açıkçası.Arama ekranı degistirilemiyor yada benim bildiğim bir yöntem yok , halka ICS romlarda vardı JB romlarda yok sanırım.

• Arkadaşlar merhaba HTC Sensation XE kullanıyorum instagram uygulamsında kırpma bölümünden sonra filtre ekranında yükleniyor diyor ve donuyor. Biraz araştırdım fakat bi çözüm bulamadım. Sorunun çözümünü bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
  • o sorun zaten 1 aydan fazla oldu hala devam ediyor. google play yorumlarına bakabilirsin. ( kendi cihazını seç en yenilerine bak )
  • ViperS 5.2.1 şarjımı su gibi götürüyor :(

Bi ayarını yanlış mı yaptım acaba
  • quote:

ViperS 5.2.1 şarjımı su gibi götürüyor :(

Bi ayarını yanlış mı yaptım acaba

Hocam ben sarjindan çok memnunum güç tasarruf modunda sadece cpu hızını sinirlandirarak deneyin bir de

• Arkadaşlar merhaba SENSATION XE telefonumu servise göndermiştim devamlı kapanmadan dolayı bana 797 tl fiyat biçtiler. Ekran çatlak anakart ve pil de sıkıntılıydı. Hepsinin değişimi gerekiyormuş. Ben zaten ekstra pil almıştım. Pilin değişmesine gerek yok ekrandan da muzdarip değilim değiştirmeyin sadece anakartı değiştirin dedim. Öyle yapamıyoruz maalesef dediler. Siz ne önerirsiniz? Aslında seviyorum telefonu kapanma sıkınıtısı olmasa... Yaptırabileceğim bir şey yok mu başka acaba? ROM değişimlerinin hiç biri fayda etmedi buna.
  • Çöpe at git moto g al keyfine bak

• Sense arayüzüne bayılıyorum desem abartmış olmam desire x nasıl sizce yada başka önerebileceğiniz bu seviyelerde(fiyat olarak) telefon var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kızılgenç

Sense arayüzüne bayılıyorum desem abartmış olmam desire x nasıl sizce yada başka önerebileceğiniz bu seviyelerde(fiyat olarak) telefon var mıdır?

dostum sens felan yalan htc den uzak dur moto g al keyfine bak
  • quote:

Arkadaşlar merhaba SENSATION XE telefonumu servise göndermiştim devamlı kapanmadan dolayı bana 797 tl fiyat biçtiler. Ekran çatlak anakart ve pil de sıkıntılıydı. Hepsinin değişimi gerekiyormuş. Ben zaten ekstra pil almıştım. Pilin değişmesine gerek yok ekrandan da muzdarip değilim değiştirmeyin sadece anakartı değiştirin dedim. Öyle yapamıyoruz maalesef dediler. Siz ne önerirsiniz? Aslında seviyorum telefonu kapanma sıkınıtısı olmasa... Yaptırabileceğim bir şey yok mu başka acaba? ROM değişimlerinin hiç biri fayda etmedi buna.

Bataryanin arkasına kağıt sıkıştırmayı denediniz mi?

• Howlin Wolf kullanıcısına yanıt
    Sorunun ben 3G modeminde olduğunu düşünüyorum. Neden böyle düşünüyoruma gelirsek yurt dışından momax marka batarya aldım. Batarya 3G açmazsam telefon hiç kapanmadan gün boyu götürüyor. Bir tahminim daha var işlemciler belli bir sıcaklığa geldiklerinde kendilerini/donanımı korumak için kapatma yaparlar. Telefon aşırı ısındığında kapanıyor genelde. Çünkü evde WiFi ile kullanımda ev serin de olduğu için 1-1,5 günü çıkarıyor bu batarya ile. Mikroişlemci programlamayı bilsem kurcalayacağım da ne yazık ki bilmiyorum.
  • Sense hakkında neden böyle düşündüğünüzü merak ettim doğrusu. Bana kalırsa telefon kullanımı çok kolaylaştırıyor. Göze de çok hoş geliyor bence. Zaten donanımlara o kadar para veriyoruz bari biraz görsellik olsun diyor insan. Moto G hakkında biraz daha açar mısınız? Herkes onu övüyor nedendir merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

arkadaşlar nasıl bu modellerden memnunmusunuz? xe modeli mesela

bence almayın,
  • htc sensation rom ları xe de de çalışır mı?
    Şu yüzden soruyorum hala htc xe için adam gibi çalışan CyanogenMod rom bulamadım
  • saliharslann S kullanıcısına yanıt
    çalışır sıkıntı çıkmaz beats audio desteği olmaz sadece
  • arkadaşlar gapps ile rom aynı sürüm mü olmalı gapps daha yüksek bir sürüm yada rom gapps dan daha yüksek bir sürüm olsa sıkıntı çıkar mı?
  • quote:

arkadaşlar gapps ile rom aynı sürüm mü olmalı gapps daha yüksek bir sürüm yada rom gapps dan daha yüksek bir sürüm olsa sıkıntı çıkar mı?
  • quote:

hocam peki htc xl ın rom ları xe de çalışır mı ?
  • 
Sayfa: önceki 11611162116311641165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.