Şimdi Ara

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.419
Cevap
96
Favori
986.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

quote:

Orijinalden alıntı: Harpiya

quote:

Orijinalden alıntı: inanli

quote:

Beni de eklermisiniz rica etsem? Bugun aldim telefonu Vodafone Shop Izmir Buca'dan kontratsiz nakit (merak edenler vardi kontratsiz alabiliyormuyuz diye) Daha yeni kurcalamaya basladim cihazi versiyon guncellemesi yapti 1 tane 1.35.468.1 daha sonra baska guncelleme bulamiyor... 1.35.700 kusurlu guncelleme alanlar var bilemiyorum su anda vodafone dan dolayimi guncelleme versiyonum bu... N95 8gb den sonra cok garip geldi bu tip bir telefon kullanmak... Yine de elimden geldigince yardimci olmaya calisirim herkese... Bu arada dokunmatik vs. gibi problemler su anda yok sorunsuz cihazim maasallah :)

öncelikle hayırlı olsun cihazınız. bende kusadası vodafondan yarın almayı düsünüyorum cihazı ama rom hakkında bilgi edinmek istiyorum sizden. cihaz üzerinde herhangi bir vodafone logosu yada cihaz acılırken vodafona ait bir logo vs. bişeyler varmı acaba? birde ne kadara aldınız cihazı? son olarak kutu içeriği hakkında bilgi alabilirmiyiz acaba? tesekkürler...

Cok tesekkurler darisi basiniza... Vodafone logosu yok acilista vodafone ile ilgili hicbirsey yok... Kutusu internetteki kutular ile ayni, cihaz micro sd, sarj aleti, kulaklikla beraber... Vodafone-Brightstar tek yetkili satici seklinde bir yapistirma var kutunun acilan yerinde... Trt 2011 barkodu... Versiyon dedigim gibi hala; belki 1-2 gun icinde baska guncellemeleride gorebilirim bilemiyorum fakat herhangi bir sorunla karsilasmadim su ana kadar, gps cok basarili cok hizli, aractaki navigasyonun 2-3 dakikada uydulara baglanmasindan sonra isik hizi gibi geldi 4-5 saniyede bulmasi evin icinde :) 1425 cihaz icin 69 lira da cep kaskoya verdim 1 senelikmis kirilma, sivi dokulmesi, kapkac, yuksek voltaj vs 1000€ ya kadar karsiliyorlarmis umarim gerek kalmaz :) Youtube daki samsung galaxy 2 ile karsilastirmalardaki ekranin soluk, net olmayan gibi gozuken goruntuleri ile alakasi yok ekranin cok net piril piril... Aklima gelenler simdilik bunlar saygilarimla...

1425 mi? süper fiyat, hani 1489du bu alet?

tekrar sorayım..

=================================================================
    Arkadaşlar kadikoyden bi bayi ile görüştüm, 2 tane Sensation var. Birisi bir haftalık yurt dışı cihazı kayıtlı, diğeri kutusu bile açılmamış türkçe gene yurt dışı cihazı . Spot ürünler yani.

Bende de desire var. Bir haftalık Sensation için üstüne 250 alırım dedi, kutusu açılmamış olan için de üstüne 450 alırım dedi. Nakit olursa desire için 650 nakit veririm dedi.

Şimdi ben 650 lira ile gidip vodafonedan üstüne 840 verip garantili mi alayım, yoksa spot urunlerden birini mi alayım siz ne dersiniz ?

ben 3temmuz da aldım ve hal bir sorun yaşamadım. bana kalırsa gidip alabilirsin. hiç bir sorun teşkil etmiyor. sonuçta bi yerde üstüne ekliip veriosun bi yerde sırf kartla. ayrıca garanti konusunda da türkiye de güvenmiyorum artık. parasını verip yaptırabiliyorum. sigortasını da yaptırdım zaten bi tek kullanımdan doğan sorunlar çıkarsa çıkar onun da öyle olcaanı pek sanmıyorum.

• selam arkadaşlar mac kullandığım için outlook taki rehberimi atamadım telefona bluetooht üzerinden atim dedim bu seferde iphone 3g le bağlantı kuramadı dedi mecburen turkcell yedek üzeriden yaptım bu seferde google hesabım facebook hepsi birbirine girdi facebook rehberini silmek istiyorum format atmadan olmaz diyor delirmek üzereyim rehberi tamamen boşaltıp format atmadan mac teki rehberimi nasıl atarım yardım plss

Birde iphone gibi ayarlar uygulamaları herşeyi yedekleyen bir program var mı format atıp herşeyi baştan yapayim diyorum ama ayar yapmak ta istemiyorum saatlerce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbsbeco -- 22 Temmuz 2011; 12:24:07 >

• Beni de kulübe eklermisiniz.
    Cihazı bugün Ankara Necatibeyden aldım kontratsız 12 taksit 1550 tl hatta üzerine takas cihaz bile alıp fiyatı düşürdüler.
    Cihazda logo, sim kilit vs yok buarada şuan şarjda olduğu için başka bir bilgi vermiyorum.
    Mevcut rom bilgisi şuan : 1.28.468.2 biara güncellemelere bakarım. Şimdilik de herhangi bir lockscreen sorunu görmedim ..
  • Cihazı alanlara hayırlı olsun öncelikle.
    Arkadaşlar ekran panel üreticisine bakabilir misiniz? Sharp mı Acer mı merak ediyorum. ( marketten bedava terminal emulator programini indirip, dmesg komutu ile bu bilgileri kontrol edebiliyorsunuz)
    Ayrıca vodafone logosu vs olmaması , cihazda vodafone rom u olmadığı anlamına mı geliyor?

Ayrıca an itibariyle hepsiburada.com da satmaya başladı
    Hani önce 1 ay vodafone satacaktı sadece?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnsuff -- 22 Temmuz 2011; 13:17:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnsuff

Cihazı alanlara hayırlı olsun öncelikle.
    Arkadaşlar ekran panel üreticisine bakabilir misiniz? Sharp mı Acer mı merak ediyorum. ( marketten bedava terminal emulator programini indirip, dmesg komutu ile bu bilgileri kontrol edebiliyorsunuz)
    Ayrıca vodafone logosu vs olmaması , cihazda vodafone rom u olmadığı anlamına mı geliyor?

oha çok pahalı....

http://www.hepsiburada.com/Liste/htc-sensation-12-ghz-dual-core-1-gb/ProductDetails.aspx?productId=telcephtcsensation&categoryId=371946&SKU=TELCEPHTCSENSATION

nasip olursa bugün üstüne 250 lira verip bir haftalık sensation alacağım.. ya da 450 verip gene spot sıfır sensation alacğaım.. allah hayırlısını nasip etsin..

• arkadaslar telefona hard reset atmak ıstıorum nasıl atılır lutfen yardımcı olun
  • Arkadaslar bu sesin kesilme olayi iyice canımı sıkmaya basladi power amp kendi muzik calari ayni skntı her ikisindede var yazilimdan kaynaklanan biseymi acaba yeniden baslatiyorum ses geliyor bazen 2kere baslatiyorum boyle bi sorunla karsilasan varsa nasil hallettigini soylerse sevinirim.
  • Buarada bilmeyeniniz varsa HTC firmasının cihaz ve cihazdaki veri güvenliği ile ilgilihttps://www.htcsense.com/tr_TR/ sitesine de üye olmanızı tavsiye ediyorum.
    Cihazınızın kaybolması veya çalınması durumunda bu site sayesinde cihazınızın nokta tespiti, kilitleme işlemi, verileri silme işlemi ve bunun gibi birkaç işlemi daha net üzerinden yapabiliyorsunuz. .. ve herşey ücretsiz
    haberiniz ola :)
  • quote:

Bende telefonu alacagim. Alirken dikkat etmem gereken seyler nelerdir biliyorsun galiba.

Ekran sorunu genelde hangi panelde var? Sharp mi acer mi?

Birde telefonun uretim yerinede bakiyorlardi galiba.

Beni bu konuda bilgilendirirsen sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdllh

quote:

Bende telefonu alacagim. Alirken dikkat etmem gereken seyler nelerdir biliyorsun galiba.

Ekran sorunu genelde hangi panelde var? Sharp mi acer mi?

Birde telefonun uretim yerinede bakiyorlardi galiba.

Beni bu konuda bilgilendirirsen sevinirim.

Aslında sharp veya acer olması direk olarak birşey ifade etmiyor.
    Çünkü İkisine de sahip olup ciddi sorunlar yaşayanlar var.
    Ben sadece meraktan sordum.

Benim için en önemli şey vodafone romunun olmaması. Onun dışında biraz şans isi oluyor gerisi...

• Oncelikle ekler misiniz demistim daha once,sanirim gorulmedi.Tekrar rica ediyorum.

Az once aldim telefonu Vodafone'dan. Kontratsiz olarak 1489 TL'ye Bonus Card'a 12 taksit yaptirdim vade farksiz.

Bu benim ilk Androidli telefonum ve ilk HTC markali telefonum.

Sizlere ilk etapta bir kac sorum olacak, bilen arkadaslar cevaplarsa cok sevinirim.

1- Sarji cok az, ilk sarjda uzun sure kalmasi gibi bir zorunluluk yok degil mi? Gosterge sonunce sarjdan alsam yeterli degil mi?
    2- Bir onceki Nokia marka telefonumun hafizasinda bulunan 1,500 civarindaki kisiyi buna nasil aktarabilirim. Bilgisayarimda da kayitli bu kisiler.Ancak Symbian ve Android birbirinden gelen kisileri otomatik olarak alabilir mi?
    3-Ekran cok iz birakiyor. Nasil bir bez ile silebilirim? Suan bu telefona direk olarak uygulayabilecegimiz bir ekran jelatini mevcut mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrnapr -- 22 Temmuz 2011; 15:50:57 >
  • arkadaslar lutfen yardımcı olun telefonum 15 gun once yurt dısından aldım kaydını bugun yaptırdım fakat kayıtdan sora telefonum sım kartı gormemeye basladı acaba sorun nedır su anda telefonum kayıtlı gozukuor
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrnapr

Oncelikle ekler misiniz demistim daha once,sanirim gorulmedi.Tekrar rica ediyorum.

Az once aldim telefonu Vodafone'dan. Kontratsiz olarak 1489 TL'ye Bonus Card'a 12 taksit yaptirdim vade farksiz.

Sizlere ilk etapta bir kac sorum olacak, bilen arkadaslar cevaplarsa cok sevinirim.

1- Sarji cok az, ilk sarjda uzun sure kalmasi gibi bir zorunluluk yok degil mi? Gosterge sonunce sarjdan alsam yeterli degil mi?
    2- Bir onceki Nokia marka telefonumun hafizasinda bulunan 1,500 civarindaki kisiyi buna nasil aktarabilirim. Bilgisayarimda da kayitli bu kisiler.Ancak Symbian ve Android birbirinden gelen kisileri otomatik olarak alabilir mi?
    3-Ekran cok iz birakiyor. Nasil bir bez ile silebilirim? Suan bu telefona direk olarak uygulayabilecegimiz bir ekran jelatini mevcut mu?

2. sorunuza cevap vereyim, "ayar" kisminin 2ci adiminda ogeleri aktar var, eski telefonunuzun marka ve modelini bulup bluetooth ile senkronize edebilirsiniz rehber, takvim ve mesajlarinizi... Jelatin banada lazim tam olarak uyup uymayacagini bilmedigimden alamadim gg dan, kullanan varsa ekrana tam oturan bir jelatin yonlendirirse bizi sevinirim...

• arkadaşlar ben s2 kullanıcısıyım sensation a root yapılabilip custom rom yüklenebiliyor mu
  • quote:

Benimkisi sharp...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smyrnapr

Oncelikle ekler misiniz demistim daha once,sanirim gorulmedi.Tekrar rica ediyorum.

2. sorunuza cevap vereyim, "ayar" kisminin 2ci adiminda ogeleri aktar var, eski telefonunuzun marka ve modelini bulup bluetooth ile senkronize edebilirsiniz rehber, takvim ve mesajlarinizi... Jelatin banada lazim tam olarak uyup uymayacagini bilmedigimden alamadim gg dan, kullanan varsa ekrana tam oturan bir jelatin yonlendirirse bizi sevinirim...

Hiç bir ekran koruyucu uymuyor. Ortası içe gömülü olduğu için oturmuyor ve hava oluyor orada o yüzden boşuna masraf yapmayın.

• arkadaslar lutfen yardımcı olun telefonum 15 gun once yurt dısından aldım kaydını bugun yaptırdım fakat kayıtdan sora telefonum sım kartı gormemeye basladı acaba sorun nedır su anda telefonum kayıtlı gozukuor ama hat gelmıyor dun aksam baktıgımda ıse kayıtlı deıldı ama hat vardı bugun ogleden sora kapadım actım hat gelmedı telefonum kapatıldıysa ve kayıt ettırdıgım ıcın acılıcaksa nekadar surer vede son sorum acaba donanımsal bı sorun varmıdır yanı hattı gormemesı ııcn
  • bu gidişle bende alacağım ama yukarıda youtube a sorunlar koyan arkadaşın da dediği gibi güncelleme ile geçilir bu sorunların önüne
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakuza99

arkadaslar lutfen yardımcı olun telefonum 15 gun once yurt dısından aldım kaydını bugun yaptırdım fakat kayıtdan sora telefonum sım kartı gormemeye basladı acaba sorun nedır su anda telefonum kayıtlı gozukuor ama hat gelmıyor dun aksam baktıgımda ıse kayıtlı deıldı ama hat vardı bugun ogleden sora kapadım actım hat gelmedı telefonum kapatıldıysa ve kayıt ettırdıgım ıcın acılıcaksa nekadar surer vede son sorum acaba donanımsal bı sorun varmıdır yanı hattı gormemesı ııcn

Başka sim karta denediniz mi?Simkartınızı yeniletmeniz gerekebilir.Aklıma bu geldi İnşaallah öyledir.
  • baska sım kartlada denedım ondada gormuyor
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.