Şimdi Ara

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.419
Cevap
96
Favori
986.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler benim sensationim var bir arkadasin da var
    Bende olmayan bir sorun var sizde de var mi acaba?
    benim telefonum diger baska telefonlara gore ayni cekiyor ama arkadasin biraz daha az cekiyor ...
    Telefonu eline alinca da ozellikle az ceken yerlerde sinyal daha da dusuyor ornek 3g 2 cektigi yerde eline alinca 2g ye dusuyor cekim seviyesi gibi diyeyim(ip4 deathgrip gibi)
    baktik radyolar farkli ondan olabilir mi acaba diye dusunduk
    sizde de var mi boyle birsey
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnsuff

Bu arada ilk açılışı cep shop ta yaptık. Adam açtı hemen bir arıza varsa görelim diye, o arada ilk açılışta birkaç soru soruyor..Atladıo geçti hemen. Sanırm bazı kurulumlar vardı. Oraya nasıl geri dönebilirim?

Menude "ayar" kismi cikiyor ilk kurulumda "ayarlar" degil "ayar" i calistirirsaniz o calisanin gectigi seceneklere ulasirsiniz...

Bu arada windowslive.com uzantili mail adresimi bir turlu mail uygulamasina ekleyememistim...

http://enbeeone3.com/setup-hotmail-emails-on-your-htc-desire-hd/

bu adresteki yonerge ile yapabildim, benim gibi beceremeyenler aramasinlar nasil yapildigini :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harpiya -- 22 Temmuz 2011; 22:54:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tai-chi

quote:

Orijinalden alıntı: juseppefrknsmyr

arkadaşlar ben s2 kullanıcısıyım sensation a root yapılabilip custom rom yüklenebiliyor mu

sensation'a su anda perm-temp root yapiliyor; agustos ayinda htc bootloader kilidini kaldiracak, o zaman custom romlar kurulabilecek.

tesekkur ederim dostum anladim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpiya

quote:

Bu arada ilk açılışı cep shop ta yaptık. Adam açtı hemen bir arıza varsa görelim diye, o arada ilk açılışta birkaç soru soruyor..Atladıo geçti hemen. Sanırm bazı kurulumlar vardı. Oraya nasıl geri dönebilirim?

Menude "ayar" kismi cikiyor ilk kurulumda "ayarlar" degil "ayar" i calistirirsaniz o calisanin gectigi seceneklere ulasirsiniz...

Bu arada windowslive.com uzantili mail adresimi bir turlu mail uygulamasina ekleyememistim...

http://enbeeone3.com/setup-hotmail-emails-on-your-htc-desire-hd/

bu adresteki yonerge ile yapabildim, benim gibi beceremeyenler aramasinlar nasil yapildigini :)

Tamamdır buldum, teşekkürler

• Arkadaslar gmail'imi anlik olarak gorebilecegim dakikada bir kontrol edecek sekilde nereden ve nasil ayarlayabilirim? bir türlü halledemedim?
  • arkadaşlar telefon sürümünü şimdi 1.35 olarak yükledim bununla birlikte neler değişiyor?Bilen bir arkadaş aydınlatırsa sevinirim...
  • 2 dk önce ben de telefonun versiyonunu 1.35 e güncelledim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrnapr

Arkadaslar gmail'imi anlik olarak gorebilecegim dakikada bir kontrol edecek sekilde nereden ve nasil ayarlayabilirim? bir türlü halledemedim?

arkadasim gmail ayarlarindan yapilmiyor diye biliyorum ama normal mail olarak eklersen ordan yapabilirsin
  • quote:

Arkadaşlar bu Akşam vodafone dan 1489/12 taksit'e aldım telefonu. Acımı dindirdim :)
    Ankara çapında 1799 fiyat veren bile oldu!

Telefon şarjda halen, 12 saat şarj edin dediler. Gerçi şarjı dolmak üzere ama..Herneyse
    Tabi dayanamadım ufak tefek karıştırdım
    Birkaç telefon görüşmesi yaptım.

Dokunmatiği harika şu anda(İnşallah sorun çıkmaz)
    Telefon yapısı müthiş, yekpare tek parça, kaya gibi adeta..
    Zil sesleri yeterli gibi geldi bana, daha tam inceleyemesem de.
    Karşı tarafın sesi çok net geliyordu konuşurken
    Ekran bence çok güzel. Yani o youtube daki veya diğer incelemelerdeki gibi, karanlık, ışıkta çok kötü bir ekran falan değil
    Kimbilir belki de bize iyi bir parti denk gelmiştir.

İlk izlenimlerimde gördüğüm kendi adıma en olumsuz şey, ekran fazla ısındı gibi geldi bana.
    Telefonun arkası çok ciddi ısınmıyor, ama dokunduğumuz ekran beklediğimden daha sıcak geldi

Telefona biraz alışmak gerekecek ama Allah'ın izniyle bir kaza bela arıza gelmedikçe, güncelliğini uzun süre koruyacak dört dörtlük bir telefon

Biraz tuzlu oldu, hayatımda hep hesaplı alışveriş yapan ben, bu sefer kendime hakim olamadım...
    Hayırlısı olsun

edit: Vodafone açılış loogsu menüsü vodafone a dair hiçbirşey yok telefonda

Bayilere gelmişmi

Nereden aldınız.
    ROM versiyonu standartmı
    Logo olmayabilir ama ROM versiyonu standart değilse Vodafone özel birşeyler varsa update de Vodafone bağımlı kalırız
    Değilse beklemeye gerek yok bizde alırız bir tane

• bugün istanbul maltepe carrefourdaki vodafona sordum 1 adet vardı ellerinde inceledim tabi kapalı kutusunda :)

almak istedim 7 ay bitmediği için alamadım bana sözleşmesiz alırsam 1530 lira dediler size nasıl 1489 dediler anlamadım çünkü listeden baktık beraber ...

cihazın kutusu bile on numara valla alanlara hayırlı olsun..

diğer seçenek ise yani 8 ayı doldurmayanlar için 12*69=828 TL yi karttan çektirerek almak...ikinci yıl faturaya yansıyacak 69 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: caspianseaa

bugün istanbul maltepe carrefourdaki vodafona sordum 1 adet vardı ellerinde inceledim tabi kapalı kutusunda :)

almak istedim 7 ay bitmediği için alamadım bana sözleşmesiz alırsam 1530 lira dediler size nasıl 1489 dediler anlamadım çünkü listeden baktık beraber ...

diğer seçenek ise yani 8 ayı doldurmayanlar için 12*69=828 TL yi karttan çektirerek almak...ikinci yıl faturaya yansıyacak 69 lira

Bayiiler inisiyatif kullanıyorlar sanırım
    Bugün öğlen burada yazan bir arkadaş, İzmir Buca'da 1425 liraya aldığını söylemişti
    Başkası da 1460 küsura aldığını söylemişti
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caspianseaa

bugün istanbul maltepe carrefourdaki vodafona sordum 1 adet vardı ellerinde inceledim tabi kapalı kutusunda :)

Bayiiler inisiyatif kullanıyorlar sanırım
    Bugün öğlen burada yazan bir arkadaş, İzmir Buca'da 1425 liraya aldığını söylemişti
    Başkası da 1460 küsura aldığını söylemişti

Bende anlamadım hocam valla bu işi

• quote:

Orijinalden alıntı: fifd2005

quote:

Arkadaşlar bu Akşam vodafone dan 1489/12 taksit'e aldım telefonu. Acımı dindirdim :)
    Ankara çapında 1799 fiyat veren bile oldu!

Telefon şarjda halen, 12 saat şarj edin dediler. Gerçi şarjı dolmak üzere ama..Herneyse
    Tabi dayanamadım ufak tefek karıştırdım
    Birkaç telefon görüşmesi yaptım.

Dokunmatiği harika şu anda(İnşallah sorun çıkmaz)
    Telefon yapısı müthiş, yekpare tek parça, kaya gibi adeta..
    Zil sesleri yeterli gibi geldi bana, daha tam inceleyemesem de.
    Karşı tarafın sesi çok net geliyordu konuşurken
    Ekran bence çok güzel. Yani o youtube daki veya diğer incelemelerdeki gibi, karanlık, ışıkta çok kötü bir ekran falan değil
    Kimbilir belki de bize iyi bir parti denk gelmiştir.

İlk izlenimlerimde gördüğüm kendi adıma en olumsuz şey, ekran fazla ısındı gibi geldi bana.
    Telefonun arkası çok ciddi ısınmıyor, ama dokunduğumuz ekran beklediğimden daha sıcak geldi

Telefona biraz alışmak gerekecek ama Allah'ın izniyle bir kaza bela arıza gelmedikçe, güncelliğini uzun süre koruyacak dört dörtlük bir telefon

Biraz tuzlu oldu, hayatımda hep hesaplı alışveriş yapan ben, bu sefer kendime hakim olamadım...
    Hayırlısı olsun

edit: Vodafone açılış loogsu menüsü vodafone a dair hiçbirşey yok telefonda

Bayilere gelmişmi

Nereden aldınız.
    ROM versiyonu standartmı
    Logo olmayabilir ama ROM versiyonu standart değilse Vodafone özel birşeyler varsa update de Vodafone bağımlı kalırız
    Değilse beklemeye gerek yok bizde alırız bir tane

Rom versiyonunu bilmiyorum henüz detaylıca bakamaıdm ama en azından 1.35 güncellemesini yaptı az önce
    Arkadaşlar bu arada ben 1499 a aldım, 89 yazmışım her yere, şimdi farkettim. Vodafone web sitesindeki fiyatı yazmışım hep..
    Ankara-Cepa AVM deki son sensation'ı ben aldım
    Yarın Ankara çapında birçok bayiye gelecek telefon, bence almak isteyenler elini çabuk tutsun cihazlar tükenmeden

• Arkadaslar Vodafone'nun sitesinde de yaziyor, kampanyasiz 1489 TL'dir diye. 1530 vs. farkli fiyat soyleyen bayiler sanirim hata yapiyorlar. 1489 nakit verirsen alirsin. Ya da bazi kredi kartlarina vade farksiz 12 taksit yapiyorlar,bazilarina da vade farkli. Mesela Bonus'a vade farksiz 12 yapiliyor.Ben de sistemden baktim direk bayii elemani ile beraber.Bence bazi bayiler farkli tarifeyi kafalarina gore uyguluyorlar.Benim yazdiklarimin dogru olduguna eminim. :)
  • Buarada Ayarlar-Hesaplar ve Senkronizasyon-HTC Sense için Facebook ayarlarini yaptim,herseyi esitledim.
    Ama uygulamalardan Facebook'a girip mesela bir durum guncellemesi yaptigim zaman "Android" ile yapildi diyor.

Ben "HTC Sense" ile yapildi yazmasini istiyorum. Nasil olacak bu? :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Wolf

Beyler benim sensationim var bir arkadasin da var
    Bende olmayan bir sorun var sizde de var mi acaba?
    benim telefonum diger baska telefonlara gore ayni cekiyor ama arkadasin biraz daha az cekiyor ...
    Telefonu eline alinca da ozellikle az ceken yerlerde sinyal daha da dusuyor ornek 3g 2 cektigi yerde eline alinca 2g ye dusuyor cekim seviyesi gibi diyeyim(ip4 deathgrip gibi)
    baktik radyolar farkli ondan olabilir mi acaba diye dusunduk
    sizde de var mi boyle birsey

beyler birde soyle birsey rica etsem *#*#4636#*#* yapip orda telefon bilgilerine girip bir yerde iken bana sinyal degelerinizi birde telefonu elinize aldiktan 15-20 saniye sonraki degeleri soyler misiniz rica etsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrnapr

Buarada Ayarlar-Hesaplar ve Senkronizasyon-HTC Sense için Facebook ayarlarini yaptim,herseyi esitledim.
    Ama uygulamalardan Facebook'a girip mesela bir durum guncellemesi yaptigim zaman "Android" ile yapildi diyor.

Ben "HTC Sense" ile yapildi yazmasini istiyorum. Nasil olacak bu? :))

Bununla ilgili birisi birşey yazmıştı ama çok zaman geçti üstünden
    Nerdeydi acaba

Bu arada sizlerde de bellek 558mb mı görünüyor?

Az önce 2 tane uygulama indirdim. Bunları dahili hafızaya mı atıyor SD karta mı? Bana dahili hafızaya attı gibi geldi. SD karta atmasını nasıl sağlarım?
    SD kartın içini gezebileceğimiz bir explorer vs yok mu. o kadar baktım bulamadım

Çok önemli değil, netten de indirilebilir ama ön tanımlı olarak telefonla gelen Pusula yok benim uygulamalarda, sanki videolarda vs görmüştüm?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnsuff -- 23 Temmuz 2011; 0:37:19 >

• Öncelikle telefonu alan herkese hayırlı olsun. Umarım kazasız belasız, problemsiz kullanırsınız!

Yakından ilgilenenler bilirler AlphaRevX grubu yakında HTC Sensation için S-OFF yapılabilmesini sağlayacaklar. Böylece telefonlara custom romlar atılarak daha hızlı çalışabilmesi sağlanabilecek. Bildiğim kadarıyla bu sadece HBOOT versiyonu 1.17.0011 olan telefonlarda mümkün. Acaba Türkiyede satılan cihazların HBOOT versiyonu nedir?

Öğrenmek için telefon kapalıyken ses kısma tuşunu basılı tutup güç düğmesine basmanız gerek. Karşınıza
    benzer bir görüntü gelmeli. HBOOT versiyonun üst satırında S-ON mu yazıyor yoksa S-OFF mu?

Lütfen telefonu Vodafone'dan alanlar özellikle belirtsinler.

• Vay bee! ! Telefon cikinca forum otomatikmen temizlenmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcanylmaz

Cihazına kavuşan arkadaşlara Allah günlerde kullanmayı nasip eder inşallah. Herkese hayırlı olsun.

Bir sorum olacak kullananlara; arkadaslar mail senkronizasyonum 15 dkya ayarlı. Bunu push yapmanın bir yolu var mi? Birde her o senkronizasyondan sonra gelen "internwt kullaniminiz şu kadar kalan mb şu kadar" pop-up ını kapatmanın bir yolu var mi? Telefonu birkaç saat kontrol etmesem hepai üstüste birikmiş oluyor, hos bir görüntü oluşmuyor.

Iyi akşamlar

Arkadaşlar bunun için bir fikri olan var mi?

@Mad_World dediğini yaptim. Sinyal masadayken -89~87 civarında idi. Elime aldım bekledim bir değişme olmadı, cihazi sardim elimle -85 e düştü bi ara. Çok da fazla bir dalgalanma olmadı anlayacagin.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.