Şimdi Ara

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.419
Cevap
96
Favori
986.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefon geldiğine göre artık alabiliriz bakalım nasılmıs 1500 tl biraz fazla ama zorlayacağım artık cünkü bunu almassam hayatım kayar cok bekledim bu teli.bide alan arklara hayrlı olsun bisi sorucam klavyede veya dokunmatiğinde bir sorun varmı? merak ettim
  • Hayır,klavye ve dokunmatiginde ben suana kadar herhangi bir problemle karsilasmadim.

Buarada Gmail en az 5 dakikada 1 mi senkronize oluyor? Bunu 1 dakikaya indiremez miyiz?
    Ayrica yukarida sordugum HTC Sense ile Facebook'a nasil girilecegine dair sorumun cevabini bilen yok mu arkadaslar?
  • uygulamalardan facebook'a girmek yerine friendsfeed kısmı vardı sanırım. Ordan durum güncellemesi yapılabiliyosa Facebook için ordan deneyin bi. Bildiğimden değil, Sadece bi fikir geldi aklıma.
  • telefona sahip olan arkadaşlara,hayırlı uğurlu olmasını dilerim.
    en sonunda satışa çıkması ile birlikte en azından htc-vodafone ikilisine millet söverek günaha girmekten kurtuldu.1 hafta 10 günde satış fiyatı giderek azalan bir biçimde tartışılır ama 10 gün sonra dadından yenmez bu konu.
    ama burada özellikle bir ricam olacak ilk mesaj sahibi arkadaştan.olabildiğince teknik destek içerikli paylaşımları ilk mesajda paylaşılsın ki,onlarca sayfa arasında paylaşımlar kaybolup gitmesin.hatta ilk mesajın düzeni hakkındada bir öneri getirmek istiyorum.kullanıcı listesi cihaz tanıtımının arasında verilerek kısmen iğreti bir durum ortaya çıkmış.kullanıcı listesini en sona alıp,tanıtım kısmı ile kullanıcılar listesi arasına bir TEKNİK DESTEK başlığı açılır ve bahsettiğim paylaşımlar liste halinde oraya eklenirse madde madde çok işlevsel bir ilk mesaj olur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALPEREN_06 -- 23 Temmuz 2011; 6:58:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcanylmaz

quote:

Orijinalden alıntı: mertcanylmaz

Cihazına kavuşan arkadaşlara Allah günlerde kullanmayı nasip eder inşallah. Herkese hayırlı olsun.

Bir sorum olacak kullananlara; arkadaslar mail senkronizasyonum 15 dkya ayarlı. Bunu push yapmanın bir yolu var mi? Birde her o senkronizasyondan sonra gelen "internwt kullaniminiz şu kadar kalan mb şu kadar" pop-up ını kapatmanın bir yolu var mi? Telefonu birkaç saat kontrol etmesem hepai üstüste birikmiş oluyor, hos bir görüntü oluşmuyor.

Iyi akşamlar

Arkadaşlar bunun için bir fikri olan var mi?

@Mad_World dediğini yaptim. Sinyal masadayken -89~87 civarında idi. Elime aldım bekledim bir değişme olmadı, cihazi sardim elimle -85 e düştü bi ara. Çok da fazla bir dalgalanma olmadı anlayacagin.

beyler birde soyle birsey rica etsem *#*#4636#*#* yapip orda telefon bilgilerine girip bir yerde iken bana sinyal degelerinizi birde telefonu elinize aldiktan 15-20 saniye sonraki degeleri soyler misiniz rica etsem

Arkadaslar bunu baskalari da deniyebilir mi lutfen
    ben de 5-10 arasi oynuyor
    arkadasta ciddi rakam oynuyorum 15-20 arasi bu da sinyali dusuruyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Wolf -- 23 Temmuz 2011; 7:24:41 >

• Yeni arkadaşlar hoşgeldiler,
    Anlaşılan forum bir süre heyecanlı geçecek.
    Gmaili push mail olarak eşitlemek için Ayarlar-Hesaplar ve Senkron..da Arka Plan verisi ve Otomatik Eşitleme tiki işaretli olmalıdır diye biliyorum.Bu kadar yoğun maile ihtiyacım olmadığı için hiç denemedim aslında ve çok sık senkronizasyon yapması pilinizi kötü anlamda etkileyecektir.
  • Forumla ilgili bir soru

http://i.imgur.com/y7UGj.gif

Linkteki gif i nasıl imzamıza ekleyebiliriz.
  • Profil ayarlarinda imza bolumune

once center a bas sonra image a bas ortasinda da o linki kopyala yapistir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Wolf -- 23 Temmuz 2011; 9:43:50 >
  • Selam arkadaşlar bende sonunda kavuştum bu harika cihaza. Bayiden 1489 tl e axess ile 12 taksiye aldim. Çok kurcaladigim icin sanirim baya ısındı. Teli acar açmaz guncellemeyi yaptım. Optimus blackten çok çok hizli. Skype la görüntülü konuşma var diye biliyorum ama indirdim video calling göremiyorum. Bilen varsa paylasabilir mi?
  • arkadaşlar sensation vodafone internet ve mms ayarlarını yazabilecek biri var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

arkadaşlar sensation vodafone internet ve mms ayarlarını yazabilecek biri var mı?

APN Turkey uygulaması var Markette onu indirip ayarları otomatik yaptırabilirsin
    Bulamazsan ben yolluyum apk yı
  • TURKCELL İNTERNET

carrier="Turkcell internet"
    mcc="286"
    mnc="01"
    apn="internet"
    user=""
    server=""
    password=""
    mmsc=""
    type="default"

TURKCELL MMS
    carrier="Turkcell-MMS"
    mcc="286"
    mnc="01"
    apn="mms"
    user="mms"
    server="http://wap.turkcell-im.com.tr"
    password="mms"
    proxy="212.252.234.168"
    port="8080"
    mmsproxy="212.252.169.217"
    mmsport="8080"
    mmsc="http://mms.turkcell.com.tr/servlets/mms"
    type="mms"

AVEA İNTERNET
    carrier="Avea internet"
    mcc="286"

eski sim kartlarda (aycell yazanlarda)
    mnc="04"

yeni sim kartlarda
    mnc="03"

apn="internet"
    user=""
    server=""
    password=""
    mmsc=""

AVEA MMS
    carrier="Avea-MMS"
    mcc="286"

eski sim kartlarda (aycell yazanlarda)
    mnc="04"

yeni sim kartlarda
    mnc="03"

apn="mms"
    user="mms"
    server="http://wap.avea.com.tr"
    password="mms"
    proxy="213.161.151.201"
    port="8080"
    mmsproxy="213.161.151.201"
    mmsport="8080"
    mmsc="http://mms.avea.com.tr/servlets/mms"

VODAFONE İNTERNET
    carrier="Vodafone internet"
    mcc="286"
    mnc="02"
    apn="internet"
    user="vodafone"
    server=""
    password="vodafone"
    mmsc=""
    type="default"

type="mms"
    type="default"

VODAFONE MMS
    carrier="Vodafone-MMS"
    mcc="286"
    mnc="02"
    apn="mms"
    user="vodafone"
    server="http://wap.vodafone.com.tr"
    password="vodafone"
    proxy="212.065.136.226"
    port="8080"
    mmsproxy="217.31.233.18"
    mmsport="8080"
    mmsc="http://217.31.233.18:6001/MM1Servlet"
    type="mms"

Alıntıdır,bilgi olarak bulunsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Wolf

quote:

Beyler benim sensationim var bir arkadasin da var
    Bende olmayan bir sorun var sizde de var mi acaba?
    benim telefonum diger baska telefonlara gore ayni cekiyor ama arkadasin biraz daha az cekiyor ...
    Telefonu eline alinca da ozellikle az ceken yerlerde sinyal daha da dusuyor ornek 3g 2 cektigi yerde eline alinca 2g ye dusuyor cekim seviyesi gibi diyeyim(ip4 deathgrip gibi)
    baktik radyolar farkli ondan olabilir mi acaba diye dusunduk
    sizde de var mi boyle birsey

beyler birde soyle birsey rica etsem *#*#4636#*#* yapip orda telefon bilgilerine girip bir yerde iken bana sinyal degelerinizi birde telefonu elinize aldiktan 15-20 saniye sonraki degeleri soyler misiniz rica etsem

Lutfen dener misiniz

• quote:

Arkadaslar bunu baskalari da deniyebilir mi lutfen
    ben de 5-10 arasi oynuyor
    arkadasta ciddi rakam oynuyorum 15-20 arasi bu da sinyali dusuruyor...

-85*83 arasindaydi sabit dururken elime aldigimda -89*87 arasinda gidip geldi benim degerleri baz almayin yinede sebeke cekim gucu bir garip burda...

Ayrica pil voltaji 4020mV, pil isisi 31.6 derece...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harpiya -- 23 Temmuz 2011; 10:38:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vega_vega

Selam arkadaşlar bende sonunda kavuştum bu harika cihaza. Bayiden 1489 tl e axess ile 12 taksiye aldim. Çok kurcaladigim icin sanirim baya ısındı. Teli acar açmaz guncellemeyi yaptım. Optimus blackten çok çok hizli. Skype la görüntülü konuşma var diye biliyorum ama indirdim video calling göremiyorum. Bilen varsa paylasabilir mi?

Selam, Marketten indirdiğin skype de sadece bazı modeller için görüntü desteği var. Ama sensation için görüntü desteği sunan bir apk da nette bulabilirsin

http://www.akillirobot.com/samsung-galaxy-s-ii-ve-htc-sensation-icin-skype-video-chat-yayinlandi-1453/ bu adrestekini bir dene çalışması lazım.

• zafer aksu kardeş çok sağol, yükledim ayarları fakat, mobil şebeke ile bağlantı sağlanmıyor... h harfi gelir ya, h nin solundaki ok devamlı beyaz yani aktif, sağındaki ok ise pasif durumda.. yani indirme yapmıyor.. ayar yanlış olabilir mı... sana zahmet eğer sen mobil şebekeyi kullanıyor isen kendi ayarlarını gönderebilir misin, yani yazabilir misin, allah razı olsun bu arada..
  • quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

zafer aksu kardeş çok sağol, yükledim ayarları fakat, mobil şebeke ile bağlantı sağlanmıyor... h harfi gelir ya, h nin solundaki ok devamlı beyaz yani aktif, sağındaki ok ise pasif durumda.. yani indirme yapmıyor.. ayar yanlış olabilir mı... sana zahmet eğer sen mobil şebekeyi kullanıyor isen kendi ayarlarını gönderebilir misin, yani yazabilir misin, allah razı olsun bu arada..

Ben Avea ile kullanıyorum hiç bir ayar yapmadım .
    Telefonun algıladığı otomatik ayarları kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.Apn Turkeyi denedin mi?
    Bir de bazen reset atmak gerekebiliyor.
  • gmail sorunu çözdüm,çözdüm derken en fazla 5 dakikada bir senkronizasyon yapiyor. dakikada 1 gibi bir özellik yok arkadaslar.

Suan ekranda uyarilar kisminda bir uyari var ve alakasini çözemiyorum.

"HTC Salsa'ya izin ver" yaziyor. Tıklayinca,Facebook'a baglanmaya calisiyor ve diyor ki "Lütfen HTC Salsa'nin F dugmesini kullanmasina,kişiler,Galeri ve Takvimi okumasina ve buralara gonderi yapmasina ya da Fb Sohbet'te arkadaslarinizla sohbet etmesine izin verin.Şimdi izin vermek istiyor musunuz?" yaziyor. Tamam ve İptal seçenekleri var. İptale bastigimda uyari aynen duruyor.Tamam' bastigimda baglanir gibi oluyor uyari aynen geri geliyor.

Allah askina nedir bu? Salsa baska bir telefon modeli degil mi? Nasil çözebilirim?
  • dakikada 1 yerine push mail açsanız, daha mantıklı olmaz mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

dakikada 1 yerine push mail açsanız, daha mantıklı olmaz mı?

Push mail acmayi anlayamadim zaten.Yani, Push mail seklinde kullanmak istiyorum. Nasil olacak bu? :)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.