Şimdi Ara

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
23.419
Cevap
96
Favori
986.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mertcanylmaz

Cihazına kavuşan arkadaşlara Allah günlerde kullanmayı nasip eder inşallah. Herkese hayırlı olsun.

Bir sorum olacak kullananlara; arkadaslar mail senkronizasyonum 15 dkya ayarlı. Bunu push yapmanın bir yolu var mi? Birde her o senkronizasyondan sonra gelen "internwt kullaniminiz şu kadar kalan mb şu kadar" pop-up ını kapatmanın bir yolu var mi? Telefonu birkaç saat kontrol etmesem hepai üstüste birikmiş oluyor, hos bir görüntü oluşmuyor.

Iyi akşamlar

internet kullanımını bildiren mesaj operatörünüzden gelmekte. turkcell avea vodafone hangisini kullanıyorsanız müşteri hizmetlerini arayarak bu kalan mesaj sayısı mb kullanımı vs. mesajlarını almak istemediğinizi söylemeniz gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: zaferaxu

quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

arkadaşlar artık kullananlar yorumlarını yazarsa iyi ve kötü yanları ile. DH test videosu olsada sensation bi hoş duruyor.

internet kullanımı nasıl kasılma vs varmı?
    genelde gsm operatörünün internetini kullanıcam.
    birde filmlerde nasıl takılma vs oldumu deneyen varmı 480p 720p falan izlediniz mi hiç.
    codec uyuşmazlıkları için diğer medya oynatıcılar akıcı mı?

sgs2 yada htc sensation almak için sabırsızlanıyorumda. karar verme aşamasındayım.
    vodafone kampanyası ile 1680tl ye geliyor sensation.

İnterneti wireless ile kullanıyorum genelde ama Aveanın 3g si ile de bir ara kullandım emin olun operatör internet hızları cihazı kesinlikle kasamaz.Videoda herhangi bir zorlanma yaşamadım.Kendi çektiği 1080p videolarında bir takılma olmuyor.Zaten telefon ekranında 720p üzeri çözürlükte video seyretmeye gerek olmaz zannedersem.

bende 480p üzeri film atmam büyük ihtimalle ama siz yinede varsa 720p film atıp çalıştırmasını deneyebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: zaferaxu

quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

zafer aksu kardeş çok sağol, yükledim ayarları fakat, mobil şebeke ile bağlantı sağlanmıyor... h harfi gelir ya, h nin solundaki ok devamlı beyaz yani aktif, sağındaki ok ise pasif durumda.. yani indirme yapmıyor.. ayar yanlış olabilir mı... sana zahmet eğer sen mobil şebekeyi kullanıyor isen kendi ayarlarını gönderebilir misin, yani yazabilir misin, allah razı olsun bu arada..

Ben Avea ile kullanıyorum hiç bir ayar yapmadım .
    Telefonun algıladığı otomatik ayarları kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.Apn Turkeyi denedin mi?
    Bir de bazen reset atmak gerekebiliyor.

vodafone...
    manuel ayarlarınızı deniyorum...

• arkadaşlar apn turkey çalışmıyor boşa cihazı hafızayı kirletmeyin..

ben Vodafoneu aradım, manuel ayarları aldım, 3g müthiş hızlı... mms ve net ayarlarını verebilirim sorun yaşayan olursa...
  • beyler birde soyle birsey rica etsem *#*#4636#*#* yapip orda telefon bilgilerine girip bir yerde iken bana sinyal degelerinizi birde telefonu elinize aldiktan 15-20 saniye sonraki degeleri soyler misiniz rica etsem

Arkadaslar bunu baskalari da deniyebilir mi lutfen
    ben de 5-10 arasi oynuyor
    arkadasta ciddi rakam oynuyorum 15-20 arasi bu da sinyali dusuruyor...
  • quote:

arkadaşlar apn turkey çalışmıyor boşa cihazı hafızayı kirletmeyin..

ben Vodafoneu aradım, manuel ayarları aldım, 3g müthiş hızlı... mms ve net ayarlarını verebilirim sorun yaşayan olursa...

yazar mısınız hocam mms ve internet ayarlarını :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Wolf

beyler birde soyle birsey rica etsem *#*#4636#*#* yapip orda telefon bilgilerine girip bir yerde iken bana sinyal degelerinizi birde telefonu elinize aldiktan 15-20 saniye sonraki degeleri soyler misiniz rica etsem

Arkadaslar bunu baskalari da deniyebilir mi lutfen
    ben de 5-10 arasi oynuyor
    arkadasta ciddi rakam oynuyorum 15-20 arasi bu da sinyali dusuruyor...

masada bu işlemi yaptım
    -101 ve -95 arasında dBm
    ve 8 veya 9 asu

elimde 30 saniye geçtikten sonra
    -97 ve 6 asu

ekleme: elimde daha uzun beklemeden sonra
    -101 dBm 3 asu
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *XhsyPhoiDeus* -- 23 Temmuz 2011; 19:04:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Portakal

quote:

arkadaşlar apn turkey çalışmıyor boşa cihazı hafızayı kirletmeyin..

yazar mısınız hocam mms ve internet ayarlarını :)

Vodafone için internet ayarları..
    ad: vodafone internet
    apn: intermet
    apn tipi: default

Vodafone için MMS ayarları..
    ad: vodafone mms
    apn: mms
    k. adı: vodafone
    parola: vodafone
    mmsc:http://217.31.233.18:6001/MM1servlet
    mms proxy'si: 217.21.233.18
    mms bağ. nokt. : 9401
    apn tipi: mms

• quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Wolf

Beyler birsey rica edicem telefon sarjda degilken
    *#*#4636#*#* yapip batarya bilgilerini ozellikle kac V yazdigini yazar misiniz ?
    benim bildigim 3.7v olmasi lazim ama 4.0 ve 4.2 arasi birsey cikiyor

Pil voltajı: 3612 V
  • Arkadaşlar İlk sayfada KULLANICILAR listesinde ismi olmayanlar mesaj atsınlar.. Arada kaçırmış olabilirim...

Telefonu çözmek imkansız.. İnternet hızı çok güzel. Çift hoparlör açınca ses düzeyi gerçekten düşündüğümden daha iyi.
  • teli kayıtsız alanlar acaba nerde kayıt yaptırdılar yardımcı olabilcek arkadaş arıyorum ? :D
  • Arkadaşlar HD Gameloft oyunlarının olduğu bir pack buldum. Asphalt 6 dahil son gameloft oyunlarının çalıştığını iddia etmiş eleman. Şu an data dosyalarını çekmeyle meşgulüm. Sonucu size bildiririm.

game pack gameloft sensation şeklinde aratın. Orada görürsünüz. Link vermek yasak
  • Merhaba degerli sensation sahipleri. Dun dubaiden geldi cihazim :) Beni de listeye eklerseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BL@cKLioN

teli kayıtsız alanlar acaba nerde kayıt yaptırdılar yardımcı olabilcek arkadaş arıyorum ? :D

telefonu aldığın dükkan ile bunu görüşmen lazımdı.. kişiden almışsan bir pasaport bulup onun üstüne kaydettirmen lazım. telefon kayıt için pasaport yazıp birilerini bulabilirsin netten. veya tanıdık falan varsa onların pasaportunu telefoncuya götürüp kayıt ettir...
    hiç olmadı ben telefonu kayıt ettirecem diye bi telefoncuya git 100 lira ver kaydettir...

bu arada seni de listeye ekliyorum...
  • arkadaslar bugun kusadası vodafone a gittim, nedir dedim kontratsız fiyatı, ne deseler begenirsiniz: 1575tl dedim ki sizin resmi sitenizde 1485 tl yazıyor, önce bir sasırdı sonra biraz kıvırdı falan en son 1545tl ye olur dedi. şaka gibi yaa inşallah bende en yakın zamanda alıcam bir sensation ama önce elimdeki hd2 mi satmam gerek. ilanlara koydum 750den ama daha pek bir istek yok kimsede. ne dersiniz biraz pahalımı dedim acaba? (cihaz çok temiz, kvk lı, 11 ay garantili, 8gb class6 sd kartlı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcanylmaz

Arkadaşlar HD Gameloft oyunlarının olduğu bir pack buldum. Asphalt 6 dahil son gameloft oyunlarının çalıştığını iddia etmiş eleman. Şu an data dosyalarını çekmeyle meşgulüm. Sonucu size bildiririm.

game pack gameloft sensation şeklinde aratın. Orada görürsünüz. Link vermek yasak

dostum link vermenin yasağı yok, sen ver bişey olmaz. olmadı isteyenlere pm atarsn. mesela bana atıver pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokberks

Merhaba degerli sensation sahipleri. Dun dubaiden geldi cihazim :) Beni de listeye eklerseniz sevinirim

hemen ekliyorum, hayırlı olsun güle güle kullanın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BL@cKLioN

teli kayıtsız alanlar acaba nerde kayıt yaptırdılar yardımcı olabilcek arkadaş arıyorum ? :D

telefonu aldığın dükkan ile bunu görüşmen lazımdı.. kişiden almışsan bir pasaport bulup onun üstüne kaydettirmen lazım. telefon kayıt için pasaport yazıp birilerini bulabilirsin netten. veya tanıdık falan varsa onların pasaportunu telefoncuya götürüp kayıt ettir...
    hiç olmadı ben telefonu kayıt ettirecem diye bi telefoncuya git 100 lira ver kaydettir...

bu arada seni de listeye ekliyorum...

pasaport kaydi ile ilgili benimde bi sorum olacak

yaklasik 2 hafta once 6 tane HTC Sensation gonderim Amerikadan Turkiyeye. Bu forumdan alan arkadaslarda oldu.
    3 tanesini goturen arkadaslar kendi pasaportlarina kaydettirmisti, 2 tanesini alan arkadaslar kendileri kaydettirecginden bi problem olmadi.
    Ama son 1 tanesini alan arkadas kutusunu bize birakti kayit yaptirmamiz icin. Ve bu hafta ispanyadan donecek bi arkadasin pasaportuna isletmeyi planliyorduk onu.

Fakat dun babamlar bi turkcell bayiine gidip sormuslar; "telefonu kullanan kisi istanbulda fakat orjinal kutusu bizde onu ispanyadan gelecek bizim yegenin pasaportuna isletmek istiyoruz yaparsiniz dimi" demisler.
    Fakat oradaki gorevli telefonu gormeden pasaporta kayit yapamayiz demis.

Sonucta HTC Sensation orjinal kutusu ve arkasinda fabrika baskili seri nosu ve imei numarasi vs tum bilgiler yaziyor. telefonun neyine bakacaklar anlamadim.
    Yurtdisindan kolilerle binlerce telefon geliyor hepsini acip tek tek telefondan imei nosuna baktiklari sanmiyorum kayit icin.
    Benim tahminim ya oradaki gorevli bilgisizdi bu konuda yada killik yapti.

Bu konu hakkinda bilgisi olan bi arkadas varsa yada turkcell vb bayiine sorabilme imkani olan bi arkadas olursa cok makbule gecer. Orjinal kutusuyla kayit yaptirmak istiyoruz..

• O turkcell den turkcelle degisiyor ben zamaninda telefon kaydi yaptiricaktim dhd me
    arkadas pasaportu ve ime ile gitmisti akermerkezdekine onlar telefonu gorecez demisti fulyadaki tim e gittik telefonla pardon dedi ben telefonu ne yapayim niye getirdiniz..........
  • Telefonu Vodafone dan alip guncelleme yapan herkesin yazilim numarasi 1.35.468.1 mi acaba? Bugun biraz arastirdim T-MobileUK versiyonu 1.34.110.1 vodafoneUK 1.35.161.2 bu hafta guncellenmis yanlisim olabilir numaralarda fakat her ulkede veya satan firmaya gore yazilim numaralari farkli mi oluyor? Yurtdisindan getirenlerin 1.35.700... yazilmis konunun ilk sayfasinda sormak istedigim su yazilimi 1.35.700... olanlarda yapilan degisiklikler ile bizim yazilim aynida numarasimi farkli sadece? Yoksa 1.35.700 kusur olana kadar bizimkilerde geridenmi takip edecegiz?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.