Şimdi Ara

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.419
Cevap
96
Favori
986.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Explorer2001

quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

quote:

Orijinalden alıntı: BL@cKLioN

teli kayıtsız alanlar acaba nerde kayıt yaptırdılar yardımcı olabilcek arkadaş arıyorum ? :D

telefonu aldığın dükkan ile bunu görüşmen lazımdı.. kişiden almışsan bir pasaport bulup onun üstüne kaydettirmen lazım. telefon kayıt için pasaport yazıp birilerini bulabilirsin netten. veya tanıdık falan varsa onların pasaportunu telefoncuya götürüp kayıt ettir...
    hiç olmadı ben telefonu kayıt ettirecem diye bi telefoncuya git 100 lira ver kaydettir...

bu arada seni de listeye ekliyorum...

pasaport kaydi ile ilgili benimde bi sorum olacak

yaklasik 2 hafta once 6 tane HTC Sensation gonderim Amerikadan Turkiyeye. Bu forumdan alan arkadaslarda oldu.
    3 tanesini goturen arkadaslar kendi pasaportlarina kaydettirmisti, 2 tanesini alan arkadaslar kendileri kaydettirecginden bi problem olmadi.
    Ama son 1 tanesini alan arkadas kutusunu bize birakti kayit yaptirmamiz icin. Ve bu hafta ispanyadan donecek bi arkadasin pasaportuna isletmeyi planliyorduk onu.

Fakat dun babamlar bi turkcell bayiine gidip sormuslar; "telefonu kullanan kisi istanbulda fakat orjinal kutusu bizde onu ispanyadan gelecek bizim yegenin pasaportuna isletmek istiyoruz yaparsiniz dimi" demisler.
    Fakat oradaki gorevli telefonu gormeden pasaporta kayit yapamayiz demis.

Sonucta HTC Sensation orjinal kutusu ve arkasinda fabrika baskili seri nosu ve imei numarasi vs tum bilgiler yaziyor. telefonun neyine bakacaklar anlamadim.
    Yurtdisindan kolilerle binlerce telefon geliyor hepsini acip tek tek telefondan imei nosuna baktiklari sanmiyorum kayit icin.
    Benim tahminim ya oradaki gorevli bilgisizdi bu konuda yada killik yapti.

Bu konu hakkinda bilgisi olan bi arkadas varsa yada turkcell vb bayiine sorabilme imkani olan bi arkadas olursa cok makbule gecer. Orjinal kutusuyla kayit yaptirmak istiyoruz..

Arkadaşlar konu şahıs ben oluyorum

Var midir bilgisi olan?

• listeye benıde eklersenız sevınırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcanylmaz

quote:

quote:

quote:

teli kayıtsız alanlar acaba nerde kayıt yaptırdılar yardımcı olabilcek arkadaş arıyorum ? :D

telefonu aldığın dükkan ile bunu görüşmen lazımdı.. kişiden almışsan bir pasaport bulup onun üstüne kaydettirmen lazım. telefon kayıt için pasaport yazıp birilerini bulabilirsin netten. veya tanıdık falan varsa onların pasaportunu telefoncuya götürüp kayıt ettir...
    hiç olmadı ben telefonu kayıt ettirecem diye bi telefoncuya git 100 lira ver kaydettir...

yaklasik 2 hafta once 6 tane HTC Sensation gonderim Amerikadan Turkiyeye. Bu forumdan alan arkadaslarda oldu.
    3 tanesini goturen arkadaslar kendi pasaportlarina kaydettirmisti, 2 tanesini alan arkadaslar kendileri kaydettirecginden bi problem olmadi.
    Ama son 1 tanesini alan arkadas kutusunu bize birakti kayit yaptirmamiz icin. Ve bu hafta ispanyadan donecek bi arkadasin pasaportuna isletmeyi planliyorduk onu.

Fakat dun babamlar bi turkcell bayiine gidip sormuslar; "telefonu kullanan kisi istanbulda fakat orjinal kutusu bizde onu ispanyadan gelecek bizim yegenin pasaportuna isletmek istiyoruz yaparsiniz dimi" demisler.

Sonucta HTC Sensation orjinal kutusu ve arkasinda fabrika baskili seri nosu ve imei numarasi vs tum bilgiler yaziyor. telefonun neyine bakacaklar anlamadim.
    Yurtdisindan kolilerle binlerce telefon geliyor hepsini acip tek tek telefondan imei nosuna baktiklari sanmiyorum kayit icin.

Bu konu hakkinda bilgisi olan bi arkadas varsa yada turkcell vb bayiine sorabilme imkani olan bi arkadas olursa cok makbule gecer. Orjinal kutusuyla kayit yaptirmak istiyoruz..

Arkadaşlar konu şahıs ben oluyorum

Var midir bilgisi olan?

Bu bayiden bayiye değişiyor. Kimisi illa telefon lazım diye arıza çıkarabiliyor. Çıkın ordan başka bi bayiye gidin, çoğu sadece imei numarası ile yapıyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Harpiya

Telefonu Vodafone dan alip guncelleme yapan herkesin yazilim numarasi 1.35.468.1 mi acaba? Bugun biraz arastirdim T-MobileUK versiyonu 1.34.110.1 vodafoneUK 1.35.161.2 bu hafta guncellenmis yanlisim olabilir numaralarda fakat her ulkede veya satan firmaya gore yazilim numaralari farkli mi oluyor? Yurtdisindan getirenlerin 1.35.700... yazilmis konunun ilk sayfasinda sormak istedigim su yazilimi 1.35.700... olanlarda yapilan degisiklikler ile bizim yazilim aynida numarasimi farkli sadece? Yoksa 1.35.700 kusur olana kadar bizimkilerde geridenmi takip edecegiz?

bendeki 1.35.162.2 ... başka da güncelleme yok diyor..
  • quote:

quote:

quote:

dostum öncelikle turkcell'in bu işe ne kadar fiyat istediğini sorayım..

önerim başka bir turkcell'e ya da herhangi bi telefonvuya gitmeniz..

• Ben 10 tl diye biliyorum en azindan bundan 6 ay once 10tl ye yaptirmistim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Wolf

Ben 10 tl diye biliyorum en azindan bundan 6 ay once 10tl ye yaptirmistim

kayıt için 5 tl alıyorlar
  • arkadaşlar bizim de evde doğalgaz işleri olacak, kredi kartı başvurusu yaptık bugun yarın gelir, kredi çekip herşeyi bitirelim diyoruz ama kredi çekersek bana sensation alınır da kredi kartıyla hallederiz dersek belki fiyat düşürebilirim başka modellere gidebilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Portakal

arkadaşlar bizim de evde doğalgaz işleri olacak, kredi kartı başvurusu yaptık bugun yarın gelir, kredi çekip herşeyi bitirelim diyoruz ama kredi çekersek bana sensation alınır da kredi kartıyla hallederiz dersek belki fiyat düşürebilirim başka modellere gidebilirim...

sensation dan başka model düşünülemez
  • Ya orası öyle de, galaxy s 2 düşünür olmuştum bi ara

Asenkron işlemcisi, qHD ekranı, Sense 3'ü ve kasa yapısından dolayı Sensation istiyorum
    Şarj, ram, amoled+, incelik, hafiflik ve kamera çekimdeki Mbps hızı olarak da Sgs2 düşünüyorum ama sanırım sensation alacağım vodafone dan
  • quote:

Orijinalden alıntı: scor

quote:

Geçenlerde gittiğim Turkcell bayii kayıt için 10TL aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yoizhik

quote:

quote:

pasaport sizden olunca bu fiyat değil ni ? peki kayıt için bi pasaporta kaç lira veririz ?
  • beni de ekleyebilirsiniz.
    Hangi hafiza kartini kullaniyorsunuz?
  • quote:

Arkadaşlar İlk sayfada KULLANICILAR listesinde ismi olmayanlar mesaj atsınlar.. Arada kaçırmış olabilirim...

Telefonu çözmek imkansız.. İnternet hızı çok güzel. Çift hoparlör açınca ses düzeyi gerçekten düşündüğümden daha iyi.

Çift haparlör açmaktan kastın nedir? Nasıl yapıyoruz bunu?
  • valla pasaport u 100-125tl arasi satiyorlar :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yoizhik

quote:

quote:

pasaport sizden olunca bu fiyat değil ni ? peki kayıt için bi pasaporta kaç lira veririz ?

izmirde 5 tl kayıt

pasaport içinde 100 tl isteyenler var

• quote:

quote:

arkadaşlar bizim de evde doğalgaz işleri olacak, kredi kartı başvurusu yaptık bugun yarın gelir, kredi çekip herşeyi bitirelim diyoruz ama kredi çekersek bana sensation alınır da kredi kartıyla hallederiz dersek belki fiyat düşürebilirim başka modellere gidebilirim...

sensation dan başka model düşünülemez

İmzamdaki linkteki gifi başlık imzas için teklif ediyorum.
    İmzaya koymayı beceremedim.Bir el atsanız

• çift hoparlör şu şekilde.
    video izlerken sol altta bi işaret var, ona tıklayın çift hoparlör verir, tekrar tıklayın sadece arkadan ses verir..

imza işini halledelim, pcye geldiğimde
  • çift hoparlörün farkı ne _ stereo mu
  • quote:

çift hoparlörün farkı ne _ stereo mu

Yok stereo değil ama sesi çok kaliteli bence
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.