Şimdi Ara

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.419
Cevap
96
Favori
986.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu arada hoparlör sorununu çözdüm. Her an sizin de başınıza gelebilir, tek bende olmamış çünkü..
    SOn çare olarak reset atmayı deneyecektim, gerek kalmadı.

Cep telefonunu kapattım, tekrar açtım. Düzelmedi.
    Cep telefonunu kapattım. Kapağı açtım, pili çıkarttım. 5dk sonra tekrar taktım. Baştan çalıştırdım telefonu. Düzeldi :)

Viber'ın simgesi kayboldu yalnız yeniden açınca, onu da sildim tekrar koydum masaüstüne, herşey eskisi gibi. Hoparlör de açılmıyor artık otomatik!
  • Asphalt 6 Adrenaline HD

arkadaşlar oyun mükemmel çalışıyor SENSATION'da

mertcan arkadaş assassins creed gibi oyunların datalarını foruma yazarsa çok iyi olur.. pakette sadece uno, spider man ve asphalt 6 nın dosyaları vardı, HD oyun güzel performans veriyor alette
  • arkadaşlar bir sorum olacak..

her uygulamanın otomaitk olarak hafıza kartına yüklenmesini nasıl ayarlayabiliriz?

yani hepsi önce telfona yüklenip sonra biz sd karta mı taşımak zorundayız?
  • http://www.dealextreme.com/p/replacement-3-7v-1600mah-battery-ac-charger-w-usb-port-for-htc-sensation-g14-91185

yedek batarya almayı dusunuyorum. Bu linktekine ne dersiniz? Çin malı ama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrnapr

http://www.dealextreme.com/p/replacement-3-7v-1600mah-battery-ac-charger-w-usb-port-for-htc-sensation-g14-91185

yedek batarya almayı dusunuyorum. Bu linktekine ne dersiniz? Çin malı ama?

bence alın, rahat bir gün gidiyor orijinal batarya..aldığınız ürün de bir gün gitse size yeter ...
  • benimki rahat bir gun gitmiyor nedense :)) bu ürünü alıp kullanan oldugunu bilsem hiç düsünmeden alacam da guvenemedim acikcasi.
  • Arkadaşlar sensation yeni kullanıcılarına hayırlı günlerde kullansınlar diyorum

bir kaç sayfa önce bir mesajim kaynadı sanırım. :)

720p film aktarıp açan deneyen oldu mu acaba? ben de 480p den yukarısıni pek telefona atmam ama merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

arkadaşlar bir sorum olacak..

her uygulamanın otomaitk olarak hafıza kartına yüklenmesini nasıl ayarlayabiliriz?

Ben de aradım bir yöntem ama bulamadım.
    Tek tek taşıyorum zaman zaman...

İnternetten indirdiğimiz .apk ları (oyun,uygulama) sensation cihazımıza nasıl yükleriz?
    İlk android telefonum bu. O yüzden bilmiyorum. Tecrübelilerden yardım rica ediyorum.

Cihazın şu anki yedeğini, hangi program ile nasıl alabilirim?

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrnapr

benimki rahat bir gun gitmiyor nedense :)) bu ürünü alıp kullanan oldugunu bilsem hiç düsünmeden alacam da guvenemedim acikcasi.

Dün gece 12 de şarjdan aldım, bu akşam 6 da bitti pili.. Aşırı da uğraşmadım telefonla...
    Anlaşılan şu ki, yatarken şarja takıp, sabah alıcaz telefonu. Her gün bu şekilde .. Böyle idare etsin yeter..
  • valla sunu soyliyebilirim bence akilli telefonlarin en buyuk eksikligi pil...
    Sensationda da ilk aldiginiza gore 5-6 kere sarjdan sonra fark ediyor ama yani oyle cok buyuk bir fark bekleyemeyin ...
    Atiyorum 12 saat gidiyorsa 15 saat gidiyor...

Ancak custom rom veya daha buyuk piller Chichitech veya Anker in 1900 luk mugenin 1800 luk var onlar daha fazla gider
    veya telefonunuzun klasik senkron zamanlarini arttirabilir parlakligi azaltarak daha uzun bir pil kullanimi saglayabilirsiniz....
  • Dubai'den aldırdım arkadaşa, haftaya gelecek.
    Galaxy S2 ile bunun arasında kaldım ama Samsung'a ezelden beri garezim olduğundan HTC tercih ettim. Eski cihazım iPhone 3G idi.
    Hemen şimdi topici baştan sona okuyorum, umarım pişman olacağım bir tercih olmaz.
  • arkadaşlar uygulamar cihazdan nasıl tamamen temizleniyor?

uygulamadan baya karıştı telefon o yüzden ben de fabrika reset atayım dedim ama tüm hepsi duruyordu... onları tamamen temizlemenin yöntemi var mıdır? teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esasiyun

Dubai'den aldırdım arkadaşa, haftaya gelecek.
    Galaxy S2 ile bunun arasında kaldım ama Samsung'a ezelden beri garezim olduğundan HTC tercih ettim. Eski cihazım iPhone 3G idi.
    Hemen şimdi topici baştan sona okuyorum, umarım pişman olacağım bir tercih olmaz.

hayırlı olsun, ekliyorum hoşgeldiniz....

quote:

Orijinalden alıntı: cnsuff

quote:

arkadaşlar bir sorum olacak..

Ben de aradım bir yöntem ama bulamadım.
    Tek tek taşıyorum zaman zaman...

İnternetten indirdiğimiz .apk ları (oyun,uygulama) sensation cihazımıza nasıl yükleriz?
    İlk android telefonum bu. O yüzden bilmiyorum. Tecrübelilerden yardım rica ediyorum.

Cihazın şu anki yedeğini, hangi program ile nasıl alabilirim?

Teşekkürler

onun için birkaç program var , araştırmak veya diğer android forumlarına sormakta fayda var.

apk'ları usb kablı ile pc'ye bağlayın direkt gönderip kurun bunun için file manager'a ihtiyaç var. domobile efile veya es file iş görür;)

quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

Arkadaşlar sensation yeni kullanıcılarına hayırlı günlerde kullansınlar diyorum

bir kaç sayfa önce bir mesajim kaynadı sanırım. :)

720p film aktarıp açan deneyen oldu mu acaba? ben de 480p den yukarısıni pek telefona atmam ama merak ettim.

denerim az sonra

.

• sizden bir ricam olacak, bu ısınma probleminden sonra bir de sensation almak istiyorum beeğenmediğimi ablama kakalicam
    sensation da neler yapıyorsunuz da şarjınız kaç saat dayanıyor yani bir günden kastınız nedir, yaklaşık olarak ne kadar dayanıyo ??
  • Az önce cihazın video ve müzik oynatma performansına kısaca bir göz attım.

Kulaklık ile ses performansını çok iyi buldum. Hele ki SRS yi ve 5.1 i açınca daha da güzelleşiyor.
    Hoparlör ile SRS yi kullanınca ses bozuluyor gibi geldi. Normal ayarda daha iyi.
    Şu alette daha kaliteli bir hoparlör olsa ne güzel olurdu..

Video konusunda ise 6 tane video yükledim.

Bunlar xvid,540p,720p,1080p videolardı

700mb lık Xvid'de hiçbir takılma olmadı.
    540p videoda da sorun olmadı.
    720p videoda 1-2 kez takıldı başlarda..sonra sıkıntı olmadı(bitrate i çok yüksekti..)
    1080 p yi ise tamamen takılarak oynatıyor.
    Öte yandan 540p video ile 720p video ve 1080p video arasında şu ekran boyutunda ben bir kalite farkı göremedim.
    Elimdeki 540p bile çok iyi render edilmiş, bitrate i yüksek bir videoydu.
    Cihazımız 720p oynatıyor ki bu kalite hissi için çok yeterli.
    Ama 1080p video oynatırken kesinlikle zorlanıyor.

Elimdeki 2 tane 1080i takılarak oynattı. İlerde yazılım güncellemesiyle iyileşir mi bilemişyorum

Bu arada 6 videomun sadece 1ini sensation ın galerisinde oynatılabilir şekilde görüntülenebildi.
    Ötekileri moboplayerde izleyebildim.

Başka playerlar da denenebilir tabi, belki daha iyi 1080p oynatanı vardır.

Sensation'ımı iyice çok sevmeye başladım :)

• bu ne yav uygulamalar silinmiyor bir türlü.. hepsi geri geliyor arkadaş
  • Yine mutluluk dolu bir mesajla karsinizdayim arkadaslar. Biraz önce skype ta annem ile konuşurken aynı zamanda netten annemin aradığı şeylere bakıyordum. Sonra birşeyi annem bana tam tarif edemedi ve bende teamviewer ile evdeki bilgisayara baglandim, sorunu çözdüm. Valide sultani bunların tümünü o an konuşurken telefonda yaptığıma inandiramadim tabi haliyle. Gerçekten şaşırdı kadıncağız :) Tabi ben keyiften ucuyorum bir yandan :))

Mutlu oldum yazayım dedim. Gün geçtikçe aşık oluyorum cihaza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnsuff

Az önce cihazın video ve müzik oynatma performansına kısaca bir göz attım.

Kulaklık ile ses performansını çok iyi buldum. Hele ki SRS yi ve 5.1 i açınca daha da güzelleşiyor.
    Hoparlör ile SRS yi kullanınca ses bozuluyor gibi geldi. Normal ayarda daha iyi.
    Şu alette daha kaliteli bir hoparlör olsa ne güzel olurdu..

Video konusunda ise 6 tane video yükledim.

Bunlar xvid,540p,720p,1080p videolardı

700mb lık Xvid'de hiçbir takılma olmadı.
    540p videoda da sorun olmadı.
    720p videoda 1-2 kez takıldı başlarda..sonra sıkıntı olmadı(bitrate i çok yüksekti..)
    1080 p yi ise tamamen takılarak oynatıyor.
    Öte yandan 540p video ile 720p video ve 1080p video arasında şu ekran boyutunda ben bir kalite farkı göremedim.
    Elimdeki 540p bile çok iyi render edilmiş, bitrate i yüksek bir videoydu.
    Cihazımız 720p oynatıyor ki bu kalite hissi için çok yeterli.
    Ama 1080p video oynatırken kesinlikle zorlanıyor.

Elimdeki 2 tane 1080i takılarak oynattı. İlerde yazılım güncellemesiyle iyileşir mi bilemişyorum

Bu arada 6 videomun sadece 1ini sensation ın galerisinde oynatılabilir şekilde görüntülenebildi.
    Ötekileri moboplayerde izleyebildim.

Başka playerlar da denenebilir tabi, belki daha iyi 1080p oynatanı vardır.

Sensation'ımı iyice çok sevmeye başladım :)

"DICE Player 1.1.2-Market-Militia" bu programla 1080p oynatmayi denermisin lutfen, sonuclarini merakla bekliyorum. sadece mkv oynatma uzerine yapilmis bir prg.

• quote:

arkadaşlar uygulamar cihazdan nasıl tamamen temizleniyor?

uygulamadan baya karıştı telefon o yüzden ben de fabrika reset atayım dedim ama tüm hepsi duruyordu... onları tamamen temizlemenin yöntemi var mıdır? teşekkürler..

boot menude oyle bir secenek olmasi lazim.
    tel kapaliyken ses kisma ve power 3-4 saniye bas, en altlarda format diye bir tab gelmesi lazim.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.