Şimdi Ara

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.419
Cevap
96
Favori
986.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cnsuff

quote:

Orijinalden alıntı: Tai-chi

quote:

Silmiştim videoyu telefondan ama sırf denemek için tekrar yükledim :
    Sizin yazdığınız versiyonunu bulamadım(sanırım apk sına bir şekilde erişip, yüklemem gerekiyordu..)

Ama markette bedava olarak 3 günlük deneme sürümünü buldum ve indirdim.
    Ve sonuç İNANILMAZ.
    O devamlı takılan ve cihazın oynatacağına dair zerre umudum olmayan video, kaymak gibi aktı. 10 dk izledim, 1 kez takılmadı!!

Program sanırım bu cihazlar için özel kodlanmış:
    6. HTC Sensation
    -> 720p OK , 1080p with some lag.

diyordu ama, lag falan olmadı hiç

Bunu böyle oynatıyorsa, diğer videolarda da zerre takılma olmaz.

Media player'ımızı bulduk diyebiliriz kısaca.

Ama full versiyonuna ulaşmak mesele :) 3 gün sonra kapanıcak benim deneme sürümü..

http://www.emb edup load.com/?d=7CUEA2FBU1 bu linkten full versiyonu indirebilirisiniz.

Bootloader ın açılacağı temp root a gerek kalmayacak günler yakındır umarım :)
    Teşekkürler

root etmeden linkteki programı kurup 1080p'leri oynatabilecek miyiz?

• Telefonla ilgili iki başlığı da büyük zevkle takip ediyorum. En kısa sürede ben de bir tane almayı düşünüyorum. Ancak okuduklarımdan telefonda bazı arıza ve problem olabileceğini gördüm. Çıkması muhtemel sorunları ve o sorunun olup olmadığını nasıl anlayacağımızı anlatan toplu bir yazı olsa hem benim için hem de telefonu almayı düşünen diğerleri için faydalı olur düşüncesindeyim. Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan bilgilerini paylaşmalarını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

sizden bir ricam olacak, bu ısınma probleminden sonra bir de sensation almak istiyorum beeğenmediğimi ablama kakalicam
    sensation da neler yapıyorsunuz da şarjınız kaç saat dayanıyor yani bir günden kastınız nedir, yaklaşık olarak ne kadar dayanıyo ??

bunu yazarsanız gerçekten sevinicem
  • quote:

quote:

sizden bir ricam olacak, bu ısınma probleminden sonra bir de sensation almak istiyorum beeğenmediğimi ablama kakalicam
    sensation da neler yapıyorsunuz da şarjınız kaç saat dayanıyor yani bir günden kastınız nedir, yaklaşık olarak ne kadar dayanıyo ??

bunu yazarsanız gerçekten sevinicem

arkadasim bu dediklerin goreceli kavramlardir
    ne kadar isiniyor ben sicagi sevmeyen bir insanim 30 derece bana sicak gelir 40 derece baskasina normal gelir
    kullanim da ayni bana gore yogun kullanim mail kontrol etmektir 30 dakikada bir
    baskasi icn 4 saat oyundur 3 saat mp3 tur
    buna oyle karar getiremezsin
    ama daha ustte de yazdigim gibi degisik pil alternatiflerin var 1900 luk ve 1800 luk bataryalar mevcut...

ki zaten ondan fazla da gitmez telefon bunlar eski nokia ericsson degil ki 3 gun gitsin...
    maximum gidecegi yogun kullanimda her telefonun max ama max tas catlasa 1 gundur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Wolf -- 25 Temmuz 2011; 11:30:18 >

• listeye benide ekleyebilirsiniz, 1250 aldık sonunda...
  • cevabın için saol zaten ben de neler yapıyorsunuz da şarjı ne kadar gidiyor dedim, göreceli bir tarafı kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

listeye benide ekleyebilirsiniz, 1250 aldık sonunda...

vay hocam, hayırlı olsun..
    bi ara 1200 dediniz, ben de 1250+15 kart şeklinde almıştım, kazık yedik diye düşünmüştüm, sen de 1250 deyince tamam dedim içimden, hayırlı olsun
  • quote:

cevabın için saol zaten ben de neler yapıyorsunuz da şarjı ne kadar gidiyor dedim, göreceli bir tarafı kalmadı

valla ben gunde bir sarj ediyorum 24 saate bir biraz da pilim kaliyor facebook var mesaj ve konusma var az oyun var
    ama bazi seyler saglam pil yiyor mesela gps ve navigasyon acil oldugunda yarim saat falan belirgin bir pil gidiyor...
    tabi ekran da onemli mesela benim parlaklik %40 ta bunlari %60 ta yapsam mesela yarim gun dayanmaz...... bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

--Multicon Widget for Android--

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ

Ana ekranınıza 4 sıra ikon yerleştirebilirken bu program sayesinde istediğiniz kadar sıralayabilir, önceliklerinize göre program erişimlerini kolaylaştırabilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ederim

İNDİR

arkadasım gercekten muhtesem yararlı bı program cok ısıme yaradaı ve herkzın ındırmesını tavsıye edıorum gercekten telefona ozgurluk getırıo ıstedıgınız gıbı kısısellestırebılıosunuz ana ekranı harıka harıka harıka elıne emegıne saglık yenı paylasımlarını beklıorum SAYGILAR

• bısey sormak ıstıorum arkadaslar marketten telefona ındırdıgımız dosyaları yada programları nereye ındırıo yanı dosyaları kurduktan sora kurulum apk dosyalarını nerde saklıo onları sılmek ıstıorum ana hafızanın dolmaması ıcın yardımcı olurmusunuz saygılar
  • @*XhsyPhoiDeus*, sağolasın, ilk etapta en çok kafama takılan iki şey vardı biri cepte taşıma durumu, ikincisi konuşma ses seviyesi ve kalitesi, daha önce kullandığım desire s te ses biraz düşüktü,
    sensationun ergonomisi gerçekten bu büyüklükte bir cihaza göre çok iyi cepte rahatsızlık verebilir diye düşünüyordum hiç sorun olmadı buna memnun kaldım, görüşme ses seviyesi ve kalitesi desire s ten biraz daha iyi ki buda iyi oldu, ayrıca sinyal seviyesindende memnun kaldım daha önce çok az çeken kullandığım yerde bu daha başarılı bir artıda gps ve konum olayı beklediğimden çok daha iyi gibi, diğer ayrıntılara, artı ve eksilere zamanla bakarız, hayırlısı bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 25 Temmuz 2011; 12:18:13 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sizin yazdığınız versiyonunu bulamadım(sanırım apk sına bir şekilde erişip, yüklemem gerekiyordu..)

Ve sonuç İNANILMAZ.
    O devamlı takılan ve cihazın oynatacağına dair zerre umudum olmayan video, kaymak gibi aktı. 10 dk izledim, 1 kez takılmadı!!

6. HTC Sensation

Ama full versiyonuna ulaşmak mesele :) 3 gün sonra kapanıcak benim deneme sürümü..

http://www.emb edup load.com/?d=7CUEA2FBU1 bu linkten full versiyonu indirebilirisiniz.

Teşekkürler

Ben öyle biliyorum ama, yoksa yanılıyor muyum

• quote:

Orijinalden alıntı: yakuza99

bısey sormak ıstıorum arkadaslar marketten telefona ındırdıgımız dosyaları yada programları nereye ındırıo yanı dosyaları kurduktan sora kurulum apk dosyalarını nerde saklıo onları sılmek ıstıorum ana hafızanın dolmaması ıcın yardımcı olurmusunuz saygılar

arkadaşım hafızayı dert etme dolmaz zaten.. onların apklarini bulabileceğini sanmam. belki de yükleyip siliyordur. zaten sen arada sırada widgetlar hariç uygulamaları SD karta taşı, başka da kafana takma
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ve sonuç İNANILMAZ.

6. HTC Sensation

Teşekkürler

Ben öyle biliyorum ama, yoksa yanılıyor muyum

ben de bilsem, aslında çok fazla uygulama kurmamak lazım ya, kirletmeyeLim telefonu...
    sonra temizlemek zor oluyor..
    nerde izleyeceksn aslında 1080p videoyu...

• arkadaşlar her ne kadar uyarılar bölümünde hızlı ayar kısmında, WiFi ve mobil şebeke açıp kapatma düğmeleri olsa da, uğraştryor insanı.
    bu işleri ana ekrana koyacağınız tek düğme ile gerçekleştirebilirsnz.

birisi 3g auto onoff
    diğeri de WiFi onoff.

ikisi de stabil çalışıyor. bir çok uygulama sizi bu konudaki ayar menüsüne götürürken bunlar işlerini yapıp açıp kapatma da yapıyorlar. tavsiye ederim güle güle kullanın.
  • quote:

quote:

bısey sormak ıstıorum arkadaslar marketten telefona ındırdıgımız dosyaları yada programları nereye ındırıo yanı dosyaları kurduktan sora kurulum apk dosyalarını nerde saklıo onları sılmek ıstıorum ana hafızanın dolmaması ıcın yardımcı olurmusunuz saygılar

arkadaşım hafızayı dert etme dolmaz zaten.. onların apklarini bulabileceğini sanmam. belki de yükleyip siliyordur. zaten sen arada sırada widgetlar hariç uygulamaları SD karta taşı, başka da kafana takma

doğru, apk ları pc yada telefonun sd kartına indirmediğin müddetçe bulamazsın, marketten sadece kurulum yapabilirsin, silersen tekrar yüklemen gerekir, bellek ve ram temizleme araçlarından birini yükleyip zaman zaman kullandığında zaten artıkları, çöpleri, izleri silebilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 25 Temmuz 2011; 13:20:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

quote:

quote:

doğru, apk ları pc yada telefonun sd kartına indirmediğin müddetçe bulamazsın, marketten sadece kurulum yapabilirsin, silersen tekrar yüklemen gerekir, bellek ve ram temizleme araçlarından birini yükleyip zaman zaman kullandığında zaten artıkları, çöpleri, izleri silebilirsin...

tesekkur ederım bellek ram temızleme ıcın onerdıgınız bı program varmı

• quote:

arkadaşlar her ne kadar uyarılar bölümünde hızlı ayar kısmında, WiFi ve mobil şebeke açıp kapatma düğmeleri olsa da, uğraştryor insanı.
    bu işleri ana ekrana koyacağınız tek düğme ile gerçekleştirebilirsnz.

birisi 3g auto onoff
    diğeri de WiFi onoff.

ikisi de stabil çalışıyor. bir çok uygulama sizi bu konudaki ayar menüsüne götürürken bunlar işlerini yapıp açıp kapatma da yapıyorlar. tavsiye ederim güle güle kullanın.

Bahsettiğin şey zaten htc de var .. kişiselleştir/widget/tüm htc widgetlarına göz at tan istediğin açma kapama fonksiyonunu buton olarak istediğin ekrana koyabiliyorsun
  • @yakuza99,
    accleaner, memory task cleaner güzel programlar

ayrıca
    avg antivirüs pro veya benzeri programlardan birinide kullanmanızı tavsiye ederim, özellikle market harici, kurulan programların temiz olup olmadığını kontrol etmekte fayda var...
  • dostlar applanet i kullanabilen var mı? Bende çalışmıyor (v2.7.9)
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.