Şimdi Ara

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.419
Cevap
96
Favori
986.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cnsuff

İnternetten indirdiğimiz .apk ları (oyun,uygulama) sensation cihazımıza nasıl yükleriz?
    İlk android telefonum bu. O yüzden bilmiyorum. Tecrübelilerden yardım rica ediyorum.

Cihazın şu anki yedeğini, hangi program ile nasıl alabilirim?

Teşekkürler

app manager kurarak apk'leri yukleyebilirsin.
    yedek icin ise once root olman gerek; root olduktan sonra titaniup backup pro ile yedek alabilirsin

titanium backup pro
    http://www.mobilism.org/viewtopic.php?f=438&t=205738&sid=bd68da6cbbe49e73cada4403dda7214c

gecici root olmak
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1161283

• quote:

Orijinalden alıntı: Tai-chi

quote:

Az önce cihazın video ve müzik oynatma performansına kısaca bir göz attım.

Kulaklık ile ses performansını çok iyi buldum. Hele ki SRS yi ve 5.1 i açınca daha da güzelleşiyor.
    Hoparlör ile SRS yi kullanınca ses bozuluyor gibi geldi. Normal ayarda daha iyi.
    Şu alette daha kaliteli bir hoparlör olsa ne güzel olurdu..

Video konusunda ise 6 tane video yükledim.

Bunlar xvid,540p,720p,1080p videolardı

700mb lık Xvid'de hiçbir takılma olmadı.
    540p videoda da sorun olmadı.
    720p videoda 1-2 kez takıldı başlarda..sonra sıkıntı olmadı(bitrate i çok yüksekti..)
    1080 p yi ise tamamen takılarak oynatıyor.
    Öte yandan 540p video ile 720p video ve 1080p video arasında şu ekran boyutunda ben bir kalite farkı göremedim.
    Elimdeki 540p bile çok iyi render edilmiş, bitrate i yüksek bir videoydu.
    Cihazımız 720p oynatıyor ki bu kalite hissi için çok yeterli.
    Ama 1080p video oynatırken kesinlikle zorlanıyor.

Elimdeki 2 tane 1080i takılarak oynattı. İlerde yazılım güncellemesiyle iyileşir mi bilemişyorum

Bu arada 6 videomun sadece 1ini sensation ın galerisinde oynatılabilir şekilde görüntülenebildi.
    Ötekileri moboplayerde izleyebildim.

Başka playerlar da denenebilir tabi, belki daha iyi 1080p oynatanı vardır.

Sensation'ımı iyice çok sevmeye başladım :)

"DICE Player 1.1.2-Market-Militia" bu programla 1080p oynatmayi denermisin lutfen, sonuclarini merakla bekliyorum. sadece mkv oynatma uzerine yapilmis bir prg.

Silmiştim videoyu telefondan ama sırf denemek için tekrar yükledim :)

Sizin yazdığınız versiyonunu bulamadım(sanırım apk sına bir şekilde erişip, yüklemem gerekiyordu..)

Ama markette bedava olarak 3 günlük deneme sürümünü buldum ve indirdim.
    Ve sonuç İNANILMAZ.
    O devamlı takılan ve cihazın oynatacağına dair zerre umudum olmayan video, kaymak gibi aktı. 10 dk izledim, 1 kez takılmadı!!

Program sanırım bu cihazlar için özel kodlanmış:
    6. HTC Sensation
    -> 720p OK , 1080p with some lag.

diyordu ama, lag falan olmadı hiç

Bunu böyle oynatıyorsa, diğer videolarda da zerre takılma olmaz.

Media player'ımızı bulduk diyebiliriz kısaca.

Ama full versiyonuna ulaşmak mesele :) 3 gün sonra kapanıcak benim deneme sürümü..

• HTC Sence hesaplarınıza girebiliyor musunuz?
    Cuma akşamından beri bakımda diyor bana...
  • cepten mi webten mi soruyorsun bilmiyorum.Ancak ben her ikisinden de sorunsuz giriyorum.

Fakat azır yeri gelmişken soyleyim. Birincisi "Telefonu kilitle" olayini deneyim dedim. Denedim,telefon kilitlenmedi ama HTC Sense web sitesinde kilitli gorunuyor hala. Bunu nasıl cozebilirim?

İkincisi, HTC Sense web sitesinde Ingilizce olarak telefonun konumunu ve ayarlarini bulmaya calistiklarini ve bunun 2 saat surebilecegini soyluyor. ama çözemediler galiba. Halbuki Izmirde sehrin gobeginde yasiyorum. :)) Bu konuda bilgisi olan var mi?
  • arkadaşlar batarya suresi nasıl telefonun kullanıyorsunuz iyi gidiyormu şarj
  • arkadaşlar telefonda yüklü olan android marketten bi şey indireceğimiz zaman "indirmeye başlatılıyor" diyor fakat hiç bi şekilde indirmiyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrnapr

cepten mi webten mi soruyorsun bilmiyorum.Ancak ben her ikisinden de sorunsuz giriyorum.

Fakat azır yeri gelmişken soyleyim. Birincisi "Telefonu kilitle" olayini deneyim dedim. Denedim,telefon kilitlenmedi ama HTC Sense web sitesinde kilitli gorunuyor hala. Bunu nasıl cozebilirim?

İkincisi, HTC Sense web sitesinde Ingilizce olarak telefonun konumunu ve ayarlarini bulmaya calistiklarini ve bunun 2 saat surebilecegini soyluyor. ama çözemediler galiba. Halbuki Izmirde sehrin gobeginde yasiyorum. :)) Bu konuda bilgisi olan var mi?

HTCSense.com is currently down for maintenance. We'll be back soon!

Bekliyor bekliyor bende login penceresinde.. o yuvarlak şey dönüyor..sonunda 3 dk sonra yaklaşık bu mesaj çıkıyor..cepten de webden de giremiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: pinwheel

arkadaşlar telefonda yüklü olan android marketten bi şey indireceğimiz zaman "indirmeye başlatılıyor" diyor fakat hiç bi şekilde indirmiyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz ?

Çoğu zaman benim de başıma geliyor. Webden indirme isteği yapınca ve wifi kullanırken tavan yapıyor
    Mobil şebekede ve/veya cepten markete girince bu durumla en az karşılaşıyorum..

İndirmeyi iptal edip, Wi fi yerine mobil şebeke kullanarak indirmeyi denediğimde genelde indiriyor.

Neden olduğunu, tam olarak neyin sebep olduğunu çözebilmiş değilim.
  • quote:

Silmiştim videoyu telefondan ama sırf denemek için tekrar yükledim :
    Sizin yazdığınız versiyonunu bulamadım(sanırım apk sına bir şekilde erişip, yüklemem gerekiyordu..)

Ve sonuç İNANILMAZ.
    O devamlı takılan ve cihazın oynatacağına dair zerre umudum olmayan video, kaymak gibi aktı. 10 dk izledim, 1 kez takılmadı!!

6. HTC Sensation

Ama full versiyonuna ulaşmak mesele :) 3 gün sonra kapanıcak benim deneme sürümü..

http://www.emb edup load.com/?d=7CUEA2FBU1 bu linkten full versiyonu indirebilirisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tai-chi

quote:

Silmiştim videoyu telefondan ama sırf denemek için tekrar yükledim :

Ve sonuç İNANILMAZ.

6. HTC Sensation

http://www.emb edup load.com/?d=7CUEA2FBU1 bu linkten full versiyonu indirebilirisiniz.

Bootloader ın açılacağı temp root a gerek kalmayacak günler yakındır umarım :)
    Teşekkürler

• 720p videoyu yarın deneyebileceğim...
    summer player kullanırdım desire'dayken, belki gene onu denerim olmazsa başka uygulamalarda oynatırım videoyu..
  • Of bende alabilsem keşke şu telefonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: accaliskan

beni de ekleyebilirsiniz.
    Hangi hafiza kartini kullaniyorsunuz?

arkadaşlar ios'tan. sonra ilk defa Android kullaniyorum.
    yeni başlayanlar için rehber falan yok mu?
  • Kendi çalışmam
    http://yfrog.com/h83xh50j

İnşallah ileride ben de alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trequartista78 -- 25 Temmuz 2011; 5:52:26 >
  • Desire HD için olan ekran filmleri sensation'a da uyuyor mu ki? Deneyen oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: recness

Desire HD için olan ekran filmleri sensation'a da uyuyor mu ki? Deneyen oldu mu?

Yok arkadasim uymaz hem ekranin sekli farli hem de dhd deki gibi ekran duz degil .... bombeli disariya dogru
  • Hafıza kartı sorunu için ne yapabilirim? iGO vb. hafıza kartındaki uygulamaları açınca SD kart takılı değil hatası alıyorum fakat takılı. 10 15 kere söküp taktıktan sonra ancak algılıyor. Kartta bir sorun yok. Zaten kart takma yeride ilk gördüğümde hoşuma gitmemişti. Telefon kenarında daha güzel yerde yapılabilirdi.
  • quote:

Beyler bu arada hoparlör sorununu çözdüm. Her an sizin de başınıza gelebilir, tek bende olmamış çünkü..
    SOn çare olarak reset atmayı deneyecektim, gerek kalmadı.

Cep telefonunu kapattım, tekrar açtım. Düzelmedi.
    Cep telefonunu kapattım. Kapağı açtım, pili çıkarttım. 5dk sonra tekrar taktım. Baştan çalıştırdım telefonu. Düzeldi :)

Viber'ın simgesi kayboldu yalnız yeniden açınca, onu da sildim tekrar koydum masaüstüne, herşey eskisi gibi. Hoparlör de açılmıyor artık otomatik!

Bu durum dahili navigasyon calistirinca oluyor. Geri tuşuna basinca program kapanmıyor. Navigasyon programı da sizi araç kiti kullanıyorsunuz farz ettiği için ses dışarı veriliyor. Navigasyon programına girip exit derseniz sorun çözülür. Beni de klube ekler misiniz. Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum, henüz bir sorun yasamadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ortoerdo -- 25 Temmuz 2011; 9:17:57 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smyrnapr

cepten mi webten mi soruyorsun bilmiyorum.Ancak ben her ikisinden de sorunsuz giriyorum.

HTCSense.com is currently down for maintenance. We'll be back soon!

Bekliyor bekliyor bende login penceresinde.. o yuvarlak şey dönüyor..sonunda 3 dk sonra yaklaşık bu mesaj çıkıyor..cepten de webden de giremiyorum..

Yuvarlak şey dönerken üst sağda hesap linkine tıkla hesap bilgilerin çıkınca altta iptal e bas ondan sonra esas pencere açılıyor.. en azından ben öyle yapıyorum :)

• quote:

quote:

beni de ekleyebilirsiniz.
    Hangi hafiza kartini kullaniyorsunuz?

arkadaşlar ios'tan. sonra ilk defa Android kullaniyorum.
    yeni başlayanlar için rehber falan yok mu?

var tabi. menüde kişiler'e girebilirsin.

seni de listeye ekliyorum. hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.