Şimdi Ara

HTC Sensation XL..Açılıp kapanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba..Yaklaşık olarak 1 yıl oldu telefonu alalı başlarda bi sorun yoktu ma zmanla ısınma problemi başladı özellikle oyun oynarken bende pek üstünde durmadım normaldir diye..

Sonra şarj soket girişi bozuldu..Daha doğrusu içinde ki dişliler bozuldu..Telefon lazım olduğu için garantiye yollayamadım Tatil ile birlikte hemen otelde işe başladı...Eylül ayında servise yollarım diye düşünüyodum..

Lakin son 2 haftadır sürekli açılıp kapanmaya başladı bazen günde 2 defa bazen 2-3 günde bir oluyor...

Şimdi ben ilk fırsatta kvk servisine yollamayı düşünüyorum ama sizce kullanıcı hatası derler mi?? Özellikle şarj soketi bozuk olduğu için tüm sorunları kullanıcı hatası olarak yorumlarlar mı acaba?? Birde sizce telefonumun serviste yenisiyle değişme şansı var mıdır??

Yardımcı olabilir misiniz bu konularda arkadaşlar..

Şimdiden çok sağolasun...

• Arkadaşlar yok mu böyle bir sorunl karşılaşan akıl verebilcek bir arkadaş yahuuu??? Yardım istiyorumm
  • telefonu degistirme sansin olmaz cihaz yapilir gelir buyuk ihtimal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki bu şarj soketi için ne kadar bir ücret isterler
  • sarj kablon cihaza taktiginda gevsekse kablo ucunda tirnaklar var onu biraz ac igneyle.degisim hakkinda bi bilgim yok 30 40 lira filandir heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım çok sağolun..Bakıcam bakalım.olmazsa garantiye yollucam mecbur
  • Bende sensation kullanıyorum ısınma problemi standart sanırım bu telefonlarda özellikle uzun süreli konuşmalar ve oyun oynarken.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gitarist610

Bende sensation kullanıyorum ısınma problemi standart sanırım bu telefonlarda özellikle uzun süreli konuşmalar ve oyun oynarken.

Olabilir dostum ama bazen aşırı derecede ısınıyor yaa..tabi ısınıncada sapıtıyo :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.