Şimdi Ara

Htc Sensation XL Batarya Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, bundan 2 ay telefonumda orjinal batarya takılı iken aniden telefon kapandı açılmamaya başladı.Sarjı takınca 10 sn kırmızı led ışığı yanıyor ondan sonra hiç yanmıyordu.Yeni bir batarya alarak bu sorunu çözdüm fakat oda %89 a kadar sarj oluyordu.Şimdi bu yeni bataryada da aynı sorun oluştu kapandı ve bir daha açılmadı. Acaba sorun nerededir yardımcı olursanız sevinirim.

• Ayni sorun tamamen aynisi bende de olfu servise verdim yeni aldigim batarya yan sanayi cikti . sende bi servise gotur bakalim ne dicekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergenekon 23

Ayni sorun tamamen aynisi bende de olfu servise verdim yeni aldigim batarya yan sanayi cikti . sende bi servise gotur bakalim ne dicekler.

aldığım diğer batarya yan sanayi olduğunu biliyorum fakat orjinal bataryada da aynısı oldu.
  • Bak ozman sana bi cozum soyliycem bi dene bak belki eski bi cozum olabilir ama deneyenlerin %80 inde ise yariyor. Bataryayi cikart buzluga at 20 dakka sonra cikart telefona hemen takma bi 5 dk bekle tak telefonuaç . bakalim duzelcekmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ergenekon 23 E kullanıcısına yanıt
    denedim hocam aynı sonuç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.