Şimdi Ara

● ♥ HTC Sensation XL Fan kulübü ♥ ● (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
9.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı medelin biraz daha geliştirilmesine ihtiyaç var gibi, dizayn konusunda bir sıkıntı yok, görsel olarak oldukça şık ve dikkat çekici, ancak kulaklık ve çözünürlük konusunda fazla eleştiriler var. umarım ileride düzeltilir, fiyatta 1500 e inmeli en az beklemedeyim almıyorum desire hd devam
  • Arkadaşlar cihazın alt dokunmatiklerinin olduğu yerde ısı var! Normal mi? Pile baktım normal zaten ısının olduğu yerle alakası yok. Alt dokunmatik ve biraz da alt ekranda ısı var.. neden olabilir?
  • aynı sorun bende de var....
    birde şunu merak ediyorum ben fena kandırıldım.telefon 8gb nasıl olur anlamış değilim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: endyfox

aynı sorun bende de var....
    birde şunu merak ediyorum ben fena kandırıldım.telefon 8gb nasıl olur anlamış değilim...

Aslında 16 gb. Söz gelimi hafıza bölünmüş sayin. 8 küsürlü hafıza kartı misali algida 4 gb tel hafızası misali ayırıyor. Geri kalan sanırım işletim sistemi ve öncelikli yüklenmiş programa sayiyorlar. :)
  • Arkadaşlar, HTC neden bu telefona bu kadar önem veriyor?Donanım o kadar reklamdan sonra bende hayal kırıklığı yarattı,kulaklık desen;her yerde earcup bir kulaklık vardı yanında sonra telefon bir satışa çıktı;Beats'in HTC için özel üretim, in ear kulaklıkları verildi.Nedir bu telefonu bu kadar pahalı yapan?
  • HTC Sensation xl bugün inceleme fırsatım oldu, desire hd kullanıcısıyım.
    Şahsen bende bu telefonun gerek rengine gerek hatlarına, estetiğine gerekse büyüklüğüne hayran kalan birisiyim, ama bugün hayal kırıklığına uğradım.
    HTC bu telefona çok önem veriyor fakat beklentilerini karşılamayacak diye düşünüyorum, çünkü tüm forumlarda aynı şikayetler var.

HTC kullanıcılarının bu markayı sevmelerindeki en önemli sebeplerden birisinin malzeme kalitesi olarak düşünüyorum, ancak Xl'de arka kapak sanılanın aksine metal değil ''plastik'' (metalik renge boyanmış plastik) (metal dahamı sağlam? hayır belki plastik daha dayanıklı ancak kullanıcılar üzerinde metalin psikolojik bir sağlamlık hissi yarattığı su götürmez.) Bu yönüyle benim için sınıfta kaldı.

Samsung 2500 mahlık bataryasıyla noteyi piyasaya sürdü, bizde HTC den bu güçte bir pil beklerdik ancak ekranında büyüklüğünden pili eğer kurcalarsanız (oyun, internet vs) en fazla 15-20 saat arası gidiyor. heleki yoldasınız GPS den bir yer aryorsunuz, ekranın devamlı açık kalması gerekiyor, bataryada kırmızı ışığı görünce sinirleriniz bozuluyor.

Son olarak HTC niz olurda bozulur, takılı kalır v.b servislik bir durumu olursa, muhatap bulmakta zorluk çekebilirsiniz. HTC markasını seven birisi olarak bunları üzülerek yazdığımı belirtmek istiyorum.. Ancak almadan önce tüm eleştiriler okunmalı ona göre doğru karar verilmeli, sonradan eyvah dememek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman ağa -- 9 Ocak 2012; 19:04:26 >

• aga sen çin malını inceledin heralde, beats logosunun olduğu kısım plastik geri kalan yerler alüminyum.
  • Ben şimdi bu telefondan alıcam ama XL mi yoksa XE mi alıcam karar veremedim? :S

Şimdiye kadar yani şuana kadar iphone iOS kullandım birazda androit kullanmak istiyorum

Önerileriniz için teşekkür ederim bilgilerinizi bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: judaspriestt

aga sen çin malını inceledin heralde, beats logosunun olduğu kısım plastik geri kalan yerler alüminyum.

Turkcell de satışi olan
  • Yeni aldım

Fakat konuşurken şöyle bi sıkıntı oluyor. Aynı anda konuşulduğunda benim sesim karşı tarafa kesik kesik gidiyor..

Sizde de böyle birşey oldu mu ?
  • bende kullaniyorum nerdeyse 1 aydir boyle bir sikintim olmadi
  • merhabalar ben sivasta yaşiyorum evde bi sorun yok ama su an çok soğuk dişarisi ... dişari çiktiğimda telefonun ekranı takılıyor basmıyor yada dokunmatik hiç işlemiyor tahminim soğuktan.. sizinde başiniza geldimi böyle birşey?
  • eski bir htc kullanıcısıydım sonra samsung ve sonra yine htc..fakat xl bende tam bir hayal kırıklığı oldu sanırım samsung a geçiş yapıcam yine neden mi?!?!?
    arkadaşların bahsettiği dokunmatik sorunu meaj yazarken olsun ikonlar olsun bazen resmen güç denemesi yapıyorum adeta ve zor algılıyor...
    ses kesilme sorunu bende de var hem benim sesim karşıya kesik kesik gidiyor hemde karşıdan gelen ses arasıra kesiliyor...
    telefonun üst kısmına bastırınca plastiğin iç giciklayıcı sesi ve gevsekliği insanın canını sıkıyor...
    ve berbat ses...
    buradan htc yetkililerine sesleniyorum;yahu ey insaf bu telefona nasıl bir fiyatlandırma politikası yaptınız bukadar mı olur.yok ama sizde bi sorun yok biz tüketiciler salağız ve sırtımıza binen çokkkk olur...
    allahtan vatanda ki indirimden 1760 aldım birde 2000 tl hatta trcll den alıp 2500 tl vermek vardı kesin sinirden ölür giderdim valla

• HTC'lerin hepsinde bu genel bir problem mi anlamadım gitti.

Ses kısıklığı, konuşurken cızırtılı ses standart üretim midir yahu bu ne!
  • Benim kadar htc sense arayüzünü seven biri olmasın...
    Bütün çevremdeki insanlarada htc aldirdim önerdim, ama su dokunmatik sorun cizirti bezdirdi ya beni gerçekten yani garantiye göndersen ıspat da edemezsin öyle saçma bişey ki bir var bir yok .mesela bir yapiyor 1 hafta yapmıyor sonra tekrar baslıyor ...
  • arkadaslar merhaba bu telefonun ( htc sesation xl ) siyah modeli var mı acil cevap lütfen. tesekkurler
  • tek renk üretildi telefon, beyaz.
  • nasıl fan kulubu bu..? 2 sayfamı?
  • Merhaba htc nin bu modelinde usb otg varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman8476

arkadaslar merhaba bu telefonun ( htc sesation xl ) siyah modeli var mı acil cevap lütfen. tesekkurler

sadece beyaz modeli bulunmakta ancak htc mart ayı içinde HTC edge adında yine 4,7 inç büyüklüğünde ekrana sahip ve 4 çekirdekli bir cihazçıkaracak (siyah renkte)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.