Şimdi Ara

● ♥ HTC Sensation XL Fan kulübü ♥ ● (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
9.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: FaruK_26

quote:

Orijinalden alıntı: gurhan.kocer

Arkadaslar cok ozur dileyerek diyorum ki apple ve htc nin sahipleri bile sizin kadar sidik yaristirmiyor..

Her iki telefonu da kullanmis (su anda hala xl kullaniyorum) biri olarak diyebilirim ki xl android cihazlar icinde gordugum en basarili cihaz bence. Z

Hocam arkadaşa laf anlatmaya çalsıyoruz anlamıyacak galiba ümidi kestim.Size göre başarılı olabilir fakat durum başarısız olduğu yönünde.Hiç bir haberde görmedim Sensation XL satış rekorları kırıyor diye.Bu forumdaki teknoloji meraklılarıda baktığım kadarıyla ilgili değiller.Cihazda bir ayarsızlık var Orta sınıf bir performans a Üst seviye bir fiyat.İyi forumlar

hocam boş boşuna kalp kırıyorsunuz mesela ben 3G kullandım 4G kullandım çünkü babamda var 1-2 ay kullandım iphone iyi bir cihaz şuan istesem alırım ama benim hedefim iphone 5 o çıkana kadar farklı bir model kullanmayı düşünüyorum.Htc sensation xl bana tasarım olarak ekran olarak ve + dr.dre kulaklıkları olması hoşuma gitti.Benim için telefonda ekran kamera internet önemli hızı tabiki çok yavaş olmasın ama yinede ideal hız olsun ben o kadar ince ayrıntıya girmem girmek istesemde sizin gibi bilgili olmak zorundayım eskiden incelerdim az çok bilgim vardı artık fazlada kasmıyorum şuan kullandığım telefonda E72 ona bakarsanızda 4S bile bazılarına yetmiyor eksikleri var yani bundan sonrakilerde böyle olacaktır internet'de bu türlü tartışmalara anlam veremiyorum mesela telefona toz giriyor bütün markayı kötülüyorlar biri telefonu kendi hatasıyla düşürüyor bütün markayı karalıyor yani bunlar olabilecek şeyler ve tartıştığımız cihazlarda yine iyi cihazlar onları alamayanlarda var ben okuyorum ve hediye olarak geliyor ve tercihim yazımda da bahsettiğim gibi xl baktım iphone 5 tsarım olarak yine aynı yine bir kaç özellik koyduysa telefonu değiştirmeyi düşünmem Allah izin verirse elinde sonunda elimizdeki telefonları ister isteme değiştirmek zorundayız

mesela ilk iphone 4G almayı düşündüm sonra s2 yi gördüm vazgeçtim ki...

xl gördüm fikrimi değiştirdim tasarımı kamerası arayüzü hoşuma gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webconn -- 2 Mart 2012; 16:19:30 >

• Arkadaşlar HTC AMAZE 4G alın yazılan hiçbir sorunlarla karşılaşmayın... sensation XE kullanmış ve 1 hafta önce geçmişte kalan biri olarak AMAZE 4G alın derim.. kafanız rahat olsun... 1gb ram , 16gb dahili hafıza, 8 mp f2.2 lens kamera, 1.5 ghz snapdragon s3 çift çekirdek işlemci ... daha ne istenirki... Ses seviyesine inanmayacaksınız... zil sesi çantanızdan bile duyulur :)) teyp gibi maşaallah :)
  • Şu XLyi nedense sadece alıpta elinde kalanlar övüyor :) kasa güzel olabilir ama içi kesinlikle başarısız.. o kasaya bu devirde tek çekirdekli işlemci olmamış..
    alacaksanız ya amaze alın yada paranıza göre sensation Xe, sensation yada hiç olmadı evo 3d alın..
    boy devede, büyük ekran mobee S 1200'de de var
  • Arkadaslar. Birsuru tartisma olmus yok retina display, samoled super lcd farklari, islemci hiziymis bilmem ne. Ben sgs2 de kullandim 4s te kullandim. En sonda sensation xL .. Butun herseyi kafanizdan bi atin su islemcisi eskiymis ekrani slcd mis falan. Telefonu elinize alin, mukemmel oldugunu goreceksiniz. Internete tikladiginiz anda giriyomu giriyo, menude herhangi bi yerde takilma vs. varmi yok. Oyunlarda videolarda sorun varmi yok. Eee neyin kavgasi bu? Su islemci ram ekran malzemesini birakin da realist olun. Htc zevk veriyor aga iphone gibi baymiyor samsung gibi basit degil..
  • adam akıllı kılıf nereden bulabilirim
  • Beyler herkese merhaba. bu cihazdan kız arkadaşımda var ben arc s kullanıyorum. Bu telefon için kolay root varmı bootloader kilidini açmadan?
  • yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum. daha önce nokia 6300'dan öteye geçememiş biri olarak fazlasıyla tatmin oldum.

şimdiye kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım desem yalan olmaz ve ses kalitesinden de çok memnunum. kitap okumak, internete istediğim anda ulaşabilmek maksadıyla ve tesadüfen 1600 tl'ye satın aldım.

pdf'leri piksel sayarak okumaktan bahsetmiş birisi ama kesinlikle öyle değil, düşük olduğu söylenen ekran çözünürlüğünün gerçekten sorun yarattığını hiç kimse iddia edemez. pil konusundaki eleştirilere katılıyorum, çok daha iyi olabilirdi ama telefonu günlük şarj edemeyeceği bir yerde yaşayan var mı? üstelik hem usb hem de elektrik hattından şarj edilebilirken.

bellek küçük belki ama beklentisi yüksek olmayan biri için sorun oluşturmaz (e-book okuyan, aynı anda oyun oynayıp müzik dinleyen, bir yandan da internete giren biri için sorun oluşturur diye düşünüyorum). tasarımla ilgili tek bir laf eden bile olmasın, zira tartışmasız mükemmel. piyasa fiyatı doğal olarak çok yüksek; yeni ürün, şık, son derece kullanışlı ve ekranı büyük, bırakın da biraz ekmeğini yesinler.

eğer bulabilirseniz benim gibi 1500-1600 tl vermeye değer. telefonla ilgili sorusu olan olursa seve seve cevaplarım, yalnız başka herhangi bir 3.nesil telefon kullanmadım, kıyaslama yapamayacağım.

iyi forumlar.

• Ses kısıklığı bende de olmuştu. Sonra kılıfı bir çıkardım düzeldi kılıf çok baskı yaptığı için olmuş tavsiye ederim. Cihaz çok iyi çalışıyor
  • android 4.0 desteklemeyecek diye bir yerde haber okudum. dogrulugu nedir bilmiyorum
  • sanırm xe için güncelleme yayınlanmış xl için şu anda bir haber yok, telefonda sorun yaşayanlar var mı? varsa yazabilirler mi? ışık tutması açısından alacaklara.
  • merhaba arkadaslar benim musad edrsniz iki sorum olacaktı size ....

ben bu vodafone nın verdıgı htc marka telefondan aldım xl ...

birinci sorum bu telefonlar da normal muziği mesal bildirim sesi yapamıyor muyuz?

ikinci sorum ise internette baktığım videolarda xl ler panaromik resim cekebilyir fakat bnde bu ozellık yok .aynı sorundan yasayan var mı yoksa sadece bana ozgu bırsey mı bu ..zaten sırf bu teli fotoğraf falan cekmek ıcın almıstım genel olarak ıyı ama bu ıkı sorun uzdu benı

yardımcı olabılırsenız sevınırım saygılar
  • Arkadaşlar herkese merhaba yaklaşık 3 ay once yurtdısı sensation xl aldım.telefon harika 2 yıllık apple deneyimimden sonra bu çok farklı ve harika bir cihaz yaklasık 1 hafta önce telefonumu şarja taktım priz patladı ve telefonumdan yanık kokusu geldi ve cihazım kapandı servise goturdum beraber açtık cihazı boardun üzerinde şarj entegresi ve açma kapama tetikleyicisi yanmış değişmesi gerek şarz entegresi bulduk fakat tetikleyici denen ufacık kare şeklindeki parçayı bulamıyorum nerden bulabileciğimi bilen varsa yada elinde olurda hurdaya çıkmış bir cihaz varsa alırım :D herkese iyi forumlar
  • dostum onu ancak yurtdışı satıcalardan blabilirsin ebay den araştır ingilizce ismiyle
  • merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak htc sensation xl cihaz aldım. karşı tarafla görüşürken ses kesik kesik gittiğini söylüyorlar bu problemi güncelleme veya yeni rom yükleme ile giderebilirmyim?
  • Htc evo 3d mi xl ile takasladım, evo kullanıcı klübünden ayrılarak artık aranıza katıldım. Şu konuyu bi canlandıralım bakalım.
  • htc evo 3d mi verip, sensetion xl aldım. ince
    kasa, büyük ekran, 8 mp kameranin ve tabi
    beats audi özelliği ile muhteşem ses kalitesinin
    tatını çikariyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde 2 Adet sensation xl uyumlu batarya var.. ikiside çok kaliteli momax marka.. 1,5 gün şarj gidiyor. hatta momax'ın şarj aletini de hediye ediyorum... sadece momaxı 90 tl ye diğerinide 75 tl ye almıştım.. ikisini birden 50 tl ye verebilirim xl telefonumda kullanmıştım.. bataryalardan birisi sıfırdır 1-2 kez kullanıldı.. şimdi one x aldığım için bunlar yaramıyor bana...

BATARYALAR SATILMIŞTIR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swissair -- 8 Ocak 2013; 17:57:08 >

• usta az daha erken veremedinmi daha yeni aldim

• Arkadaşlar ne yaptıysam şiddet izleyemedim yorumluyorum ama şiddet listesi her zaman boş.nedeni nedir sizce

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.