Şimdi Ara

HTC Sensation XL mı İphone 4s mi neden? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
5.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bak ben ip4 aldım. Onceden düşündüm acaba Android li bir telefon mü alsaydım diye. Android de hersey çok ucuz neredeyse. Ama bu rahatlığı bulamazsın. Ekran boyutu cazip gelebilir. Hiç kafana takma. Ayrıca Samsung note alanlar cebine nasıl koyuyor sığıyor anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ketrp

quote:

Orijinalden alıntı: Shape Of My Heart

tabiside 4s ama kardeşim metroya biniyorum artık herkesde iphone görüyorum yanımdakinde karşımdakinde ayakdakinde. en iyisi sen bi htc al değişiklik yap ciddiyim

sana katılmıyorum arkadasım. herkes de olunca ne oluyor ne değişiyor çok merak ediyorum.

telefon alacak arkadasa da önerim. Almak istedigin telefonları test et yani herhangi bir android telefonu test etme mesela abimde wildfire s var o telefon android den sogutabilir yani iphone 4s ile htc sensation xl ya da xe yi test et ve son olarak ben htc nin android telefonlarını sevmiyorum arayüzü hosuma gitmiyor yani bi sony ve samsungun arayüzü gibi değil htc.

bana katılmak zorunda değilsin zaten aslında yukarıda 4s dedim ama gerçekten ben telefonu halka açık yerlerde çıkarmaya artık utanıyorum ya. bilmiyorum neden. şimdi yanımdaki çıkarmış,karşımdaki çıkarmış, aynı yerde biri daha,artık ben artık çıkartmıyorum. insan bi garip oluyor. aynı kıyafeti giymiş yabancı bir adamla karşılaşmış hissi gibi bişey desem yalnış olmaz sanırım

• İphone daha iyi ama bence bunlar yerine galaksy s2 al en iyisi o. Ben iphone aldım memnunumda cihazdan yalnız ekranı çok küçük. İnternette gezinmenin tadı çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canpol

Arkadaşlar biri ilan açmış bana da yakın peki açıklama kısmı aşağıdaki olan bir üründe neye bakacağım 2200tl veremem şuan
    Sim Kilitsiz Factory Unlocked
    16 GB'lık Versiyondur.
    Simkilidi Olmadığından Versiyon Güncelleme İşlemini Rahatlıkla Yapabilirsiniz.
    Tüm Hatlarla Sorunsuz Çalışmaktadır. Sonradan Kilitlenme Yapmaz
    Açılmamış Sıfır Orjinal Jelatinli Kutusundadır. Kanada Apple Store ürünüdür.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-4s-acilmamis-orjinal-jelatinli-kutusunda-70311132/detay

Olurda tel kapanırsa kafayı yerimmmm...Veya kayıtsız vs msj gelirse...

Ne yapmalıyım sizce..

ikinci el bölümüne bakarsanız daha ucuz fiyatlara var. forum ortamında birçok kişi birbirini tanıdığı için daha güvenli olur. referansı sağlam kişilerden almanızı tavsiye ederim. ayrıca yurtdışı almanızı öneririm şayet Türkiye'deki garanti sistemi hiçbir şeye yaramaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ketrp

quote:

tabiside 4s ama kardeşim metroya biniyorum artık herkesde iphone görüyorum yanımdakinde karşımdakinde ayakdakinde. en iyisi sen bi htc al değişiklik yap ciddiyim

sana katılmıyorum arkadasım. herkes de olunca ne oluyor ne değişiyor çok merak ediyorum.

telefon alacak arkadasa da önerim. Almak istedigin telefonları test et yani herhangi bir android telefonu test etme mesela abimde wildfire s var o telefon android den sogutabilir yani iphone 4s ile htc sensation xl ya da xe yi test et ve son olarak ben htc nin android telefonlarını sevmiyorum arayüzü hosuma gitmiyor yani bi sony ve samsungun arayüzü gibi değil htc.

bana katılmak zorunda değilsin zaten aslında yukarıda 4s dedim ama gerçekten ben telefonu halka açık yerlerde çıkarmaya artık utanıyorum ya. bilmiyorum neden. şimdi yanımdaki çıkarmış,karşımdaki çıkarmış, aynı yerde biri daha,artık ben artık çıkartmıyorum. insan bi garip oluyor. aynı kıyafeti giymiş yabancı bir adamla karşılaşmış hissi gibi bişey desem yalnış olmaz sanırım

evet o bana da oluyor bazen cıkarmak istemiyorum ama gerekli olunca da cıkarmadan olmuyor

• iphoneler artık ilk okul cocuklarının bile elinde varın gerisini siz düşünün :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: judaspriestt

iphoneler artık ilk okul cocuklarının bile elinde varın gerisini siz düşünün :)

Bence herkeste olması kötü değilde sadece telefon olarak gidip alıp sadece arama yapan
    kazmaları gördükçe kafa atasım geliyor arkadaş sırf hava olsun diye alıyorlar.
    Keşke söyle elmaslı yakutlu altınphone gibi bişey çıksa sadece arama yapan bir tel 3-4 milyara(000 tl) satsalarda bilgi görgü cahili şu insanlar ona cihaza yönelse.

Sadece aramasını ordan yapsalar...

Bazen denk geliyor adamın elinde 4s abi bi bakıyım diyorum.
    Apple store ne olduğunu bilmiyor.Almış 2-3 ay olmuş bi de...

İtunes diyorum it mi nerde diycek yani...

• quote:

Almamak için bayağı iyi bir sebebiniz varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catharacta Skua

quote:

Almamak için bayağı iyi bir sebebiniz varmış.

+1

bu arada bende ıp4 umu minibüs ve otobüste çıkartmak istemıyorum apple düşmanları o kadar kötüledilerki sanki her alan görgüsüzmüş gibi bir intibağ kaldı bendede yalnız appel'e almak isteyen alır kullanır istemeyen almaz aslında bu olay bu kadar basittir ben android telefonları begenmıyorum ama hıc bır zaman onlara kötü bir sey solemedım özelikleri dışında appele kotumseyen zihniyeti kınıyorum bu arada

• günümüzde artık telefonla telefon kıyasının yanına birde işletim sistemi kıyası geldi...bu pazar için çok güzel bişi .. benim gözlemlediğim yaşça büyük kesim iphone kullanmıyor sebebi pc ye bağımlı olması itunes den ötürü..daha kolay kullanılabilen android li telefonlar kullanıyolar..genç kesim de iphone u çok seviyo fakat burdada maddi sorunlar ortaya çıkıyo.. :S zaman döngüsüne baktığımızda iphone un az telefon çıkarıp telefon değerlerini koruduğunu görüyoruz..bence iphone daha bi iyi..kanatimce..saygılar..
  • Valla hocam ben ios düşmanıyım. Hiç ama hiç tavsiye etmem size Iphone kullanmanızı. Android kullanan üst sınıf bir telefon almanızı öneririm. (Samsung Galaxy S2 Derim)

IOS'a neden mi düşmanım?

1) 2G den beri aynı arayüz aynı tasarım
    2) PC'ye mahkümsünüz. (JeilBreak Flan çok boş iş, 3GS kullandım bi arkadsımın, ben jeilbreak yaptım teli, 5.0.1 yüklü, yere göğe sığmayan ios 5.0.1 bumu JeilBreak'la tadından yenmez dedikleri şey bumu )
    3) Yükle bi uygulama Cydiadan, bekle telefon kapansın açılsın çart curt vs...
    4) Bi arkadaşın güzel bi resim yollamak istese rezil bi durum. Sende BT yokmu
    5) 2-3 adam gibi widget bulursun oda stabiliteyi bozar
    6) Ekran enazından 4" olmalı yeter artık Apple büyüt şu ekranı
    7) Eline alırsın 2 milyar para verip, adam sorar... aga o çakmamı? orjinalmi. E adam da haklı çoluk çocuk oyuncağı oldu.
    8) Yere düştümü olay bitti....Kasko yoksa tuzbuz telefon. ilk seferde kırılmazsa bile ikincisinde %90

BEN UZAK DUR DERİM, PARANA YAZIK

• Cep telefonundan neleri bekliyorum? Sorusunu kendinize sorun cevabı HTC, Samsung, Apple hatta ankesörlü bile çıkabilir. Ona göre seçiminizi yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dangerousx

Valla hocam ben ios düşmanıyım. Hiç ama hiç tavsiye etmem size Iphone kullanmanızı. Android kullanan üst sınıf bir telefon almanızı öneririm. (Samsung Galaxy S2 Derim)

IOS'a neden mi düşmanım?

2) PC'ye mahkümsünüz. (JeilBreak Flan çok boş iş, 3GS kullandım bi arkadsımın, ben jeilbreak yaptım teli, 5.0.1 yüklü, yere göğe sığmayan ios 5.0.1 bumu JeilBreak'la tadından yenmez dedikleri şey bumu )
    7) Eline alırsın 2 milyar para verip, adam sorar... aga o çakmamı? orjinalmi. E adam da haklı çoluk çocuk oyuncağı oldu.
    8) Yere düştümü olay bitti....Kasko yoksa tuzbuz telefon. ilk seferde kırılmazsa bile ikincisinde %90

yanlı yorum dedikleri bu olsa gerek.gördün mü o kadar para verip kullandığım cihaz çöpmüş de haberim yokmuş...
    teşekkürler dostum,şimdi hemen bunu çöpe atıp android li bi tlf almaya koşuyorum..hatta yola çıktım bile

• quote:

Valla hocam ben ios düşmanıyım. Hiç ama hiç tavsiye etmem size Iphone kullanmanızı. Android kullanan üst sınıf bir telefon almanızı öneririm. (Samsung Galaxy S2 Derim)

IOS'a neden mi düşmanım?

Diğer saydıklarınızı bilmem ama 2. madde de bahsettiğiniz şeyi bizzat yaşadım. Bu zamana kadar orijinal ios ile kullandığım 3gs'imi 5.0.1 jb çıktıktan sonra jb yaptım. Bir kaç gün zar zor dayandım. Alet inanılmaz kasmaya başladı. Önceden 1 günde %70'lere düşen şarj yarım günde %70'lere düştü. Telefon kendi kendine kapanıp açılmaya başladı. Hemen orijinal ios'a döndüm. Jb yaptıktan sonra anladım ki jb ile uğraşmaya falan gerek yok. Orijinal hali bana yetiyor da artıyor.

• suan 4 kullanıyorum. dun XL almak icin telefonumu satılığa cıkarttım...
    1. nesilden beri iphone kullanıyorum. onun dışında arada htc hero ve htc hd2 aldım
    cok uzun surmedi tekrar iphone a döndüm.
    Sensation XL'ı gorunce iste bu beni iphone dan vazgecirir dedim:)
    en azından bir sonraki iphone cıkana kadar :)
    geçen gün forumda birisi yazmıştı, "iphone evdeki karın gibidir. diğer telefonlar ise yaptığın kaçamaklar" diye.
    doğru laf vesselam :)
  • kardeş sana şöyli diyeyim,jbli kullanıyorum bir süre sonra sıkılacaksın emin. ol sıkıldıgında devreye yeni uygulamalar yeni temalar girecek yine seni götürecek biraz sonra yine sıkılacaksın,ama sistemin stabilliğinden vazgeçemiyeceksin. 6 ay oldu alıp kullanalı,telefon 1 kere bile reset atmayı bırak takılmadı donmadı bile. sırf bu yüzden stmaya kıyamıyorum.
  • kesinlikle iphone 4 neden mı ? cunku ıphonedan vazgecenler bıle gerı donup ıphone alıyorlar bu mercedes mı ıstersın yoksa heerhangı bır arabamı gıbı oldu
  • Htc xl nin grafik islemcisi daha dusuk 4 s den hatta 1080p desteklemiyor diye biliyorum
  • Dh yönetiminin yerinde olsam "mı" "mu" "mi" gibi soru eklerini bir başıkta bir kereden fazla kullanılmasını yasaklardım. Bıkkınlık verdi artık bu karşılaştırma başlıkları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: secret_spy

quote:

IOS'a neden mi düşmanım?

yanlı yorum dedikleri bu olsa gerek.gördün mü o kadar para verip kullandığım cihaz çöpmüş de haberim yokmuş...
    teşekkürler dostum,şimdi hemen bunu çöpe atıp android li bi tlf almaya koşuyorum..hatta yola çıktım bile

Helal sana koş turbo diesel fan seni

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.