Şimdi Ara

HTC Sensation XL mı İphone 4s mi neden? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
5.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bide ios 5.x.x sürüm kullanıcaksanız kesinlikle Iphone4 veya 4S almalısınz arkadaslar. 3G S gerçekten gözle görülür derecede yavaşlıyor IOS 5 te
  • Arkadaşlar ilk önce akıllı telefon dediğimiz bu aletleri üretim sebeplerine uygun olarak kullanıp kullanmadığımızı tartışmalıyız... IOS, Android veya Win Mobile gibi işletim sistemlerinin ise bu ihtiyaçlarınıza ne ölçüde karşılık verip vermediğini daha sonra tartışırsınız... Eğer alo diyorsanız, sms yazıyorsanız, facebook ve twitter ile sosyal olmaya çalışıyorsanız sadece iphone almışsın, android işletim sistemi veya win mobile kullanan bir telefon kullanmışsın çok da önemli değil, paranıza yazık olur sadece, keza bu işleri yapan 350-400 tl'lik telefonlar var piyasada...

Bakıyorum sadece facebook ve twitter da online olmak için bu pahalı telefonları taşıyan arkadaşların %85'inin adam gibi internet paketi bile yok, bana "kardeşim wireless varya" demeyin sakın, internet paketiniz yoksa tam anlamı ile mobilize olamamışsınız demektir. (Adam 2000 tl'lik telefon taşıyor, bırakın internet paketini kontorü bile yok, bu da ayrı mesele tabi).... Akıllı telefon sahibi olmak demek interaktif şekilde mobilize olmak demektir.

Ben akıllı telefon kullanıyorum;
    -Çünkü işim gereği devamlı push mail ile e-posta alıp-göndermeliyim, bu e-postaların içeriklerinde bulunan word, excel ve pdf dosyalarını düzenlemeli ve tekrar göndermeliyim...
    -Notlarımı alıyorum, ajandasını kullanıyorum, e-kitap satın alıp büyük ekranından rahatça okuyabiliyorum,
    -Kafama takılan ne varsa anında google amcayı kullanıp sıkıntımı giderebiliyorum,
    -Çünkü işim gereği para piyasalarını anlık takip etmeli, bunlara yönelik yatırım planlamalarımda izlemede kalmalıyım..
    -Benim için trafikte kaybedilen her saniye çok önemli kayıp, telefonu navigasyon olarak kullanıp bu kaybı en aza indirgiyorum...
    -5 banka ile çalışıyorum, bu bankaların mobil uygulamaları telefonumda bulunmakta, para akışını mobil olarak kontrol edebiliyorum, havale, virman, eft, döviz alım-satım...
    - İki farklı Instant Messenger (Windows Live, Google Talk) kullanarak devamlı online durumdayım,
    -Sinema, konser, futbol maçı biletlerimi uygulama ile alıyorum,
    -4 farklı haber kanalının uygulamaları ile gündemi her an takip ediyorum, biraz meraklıyım bu konuda da...
    -Tabi ki herkes gibi facebook, twitter, foursquare gibi programları da devamlı kullanıyorum...
    -Resim ve video çekip sosyal ağlarda paylaşıyorum,
    -Dünyanın portable cihazlarından elde edebileceğiniz en kaliteli müziğini dinleyebiliyorum ve bundan büyük zevk alıyorum...
    -Oyun oynuyorum, eğlenebiliyorum vs.vs.vs.
    -Bu arada 4Gb internet paketim de var, etrafımda akıllı telefon kullanıp net paketi olmayanlara telefonumu wireless hotspot olarak açıp internetimi de paylaşabiliyorum...

Diyeceksiniz ki kardeşim bu kadar işleme şarj nasıl dayanıyor? evet dayanmıyor zaten, ama 5600 mAh'lik harici batarya desteğim de var...

Yani kısacası arkadaşlar demem o dur ki; eğer akıllı telefon kullanıyorsanız lütfen üretim amacına yönelik kullanın, 0.2 ms tepki süresi iyi yada kötü olan ekran olsa ne olur olmasa ne olur? Yok ekranı 0.4inch büyükmüş küçükmüş ne farkeder? Sadece hava atmak için, twitterda abuk subuk paylaşımlar yapmak için, her an facebook a girmek için telefon alıyorsanız yuh size....

Gerçi hava atmak için telefon alanların bu forumda pek bulunduklarını düşünmüyorum, olsalardı onlara tavsiyem "gidin VERTU diye bir alet var, onu alın" olurdu...

Saygılarımla,
    HTC Sensation XL user...

• sensemaker27 tebrik ederim.
    İçimden geçenleri gerçekten iyi özetlemişsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canpol -- 22 Ocak 2012; 0:19:46 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.