Şimdi Ara

HTC Sensation XL mı İphone 4s mi neden? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
5.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dangerousx

quote:

Orijinalden alıntı: secret_spy

quote:

Valla hocam ben ios düşmanıyım. Hiç ama hiç tavsiye etmem size Iphone kullanmanızı. Android kullanan üst sınıf bir telefon almanızı öneririm. (Samsung Galaxy S2 Derim)

IOS'a neden mi düşmanım?

1) 2G den beri aynı arayüz aynı tasarım
    2) PC'ye mahkümsünüz. (JeilBreak Flan çok boş iş, 3GS kullandım bi arkadsımın, ben jeilbreak yaptım teli, 5.0.1 yüklü, yere göğe sığmayan ios 5.0.1 bumu JeilBreak'la tadından yenmez dedikleri şey bumu )
    3) Yükle bi uygulama Cydiadan, bekle telefon kapansın açılsın çart curt vs...
    4) Bi arkadaşın güzel bi resim yollamak istese rezil bi durum. Sende BT yokmu
    5) 2-3 adam gibi widget bulursun oda stabiliteyi bozar
    6) Ekran enazından 4" olmalı yeter artık Apple büyüt şu ekranı
    7) Eline alırsın 2 milyar para verip, adam sorar... aga o çakmamı? orjinalmi. E adam da haklı çoluk çocuk oyuncağı oldu.
    8) Yere düştümü olay bitti....Kasko yoksa tuzbuz telefon. ilk seferde kırılmazsa bile ikincisinde %90

BEN UZAK DUR DERİM, PARANA YAZIK

yanlı yorum dedikleri bu olsa gerek.gördün mü o kadar para verip kullandığım cihaz çöpmüş de haberim yokmuş...
    teşekkürler dostum,şimdi hemen bunu çöpe atıp android li bi tlf almaya koşuyorum..hatta yola çıktım bile

Helal sana koş turbo diesel fan seni

fan?
    sanırım bu senin mesajı yazarken arkandan rüzgarı veren aletti..iyi kaptırmışsın ama dikkat et

• işin espirisi bu fan olayları ama ben telefonumdan çok memnunum. SGS 2 nin üstüne telefon tanımam. I4 S gelsin dedi herkes, geldi durum yine aynı Tek tabanca s2
  • quote:

işin espirisi bu fan olayları ama ben telefonumdan çok memnunum. SGS 2 nin üstüne telefon tanımam. I4 S gelsin dedi herkes, geldi durum yine aynı Tek tabanca s2

tamamen zevkler ve renkler meselesi ama fan olaayını uzatmamana sevindim çünkü irite oluyorum o laftan..
    benim aklıma bu yattı bunu aldım,senin aklınada o yatmıştır amenna...sonuçta herkes kendi açısından f/p değerlendirmesi yapıp kararını veriyor,doğru yada yanlış...
  • konu nereden nereye gelmiş,

şaka maka bir yana da samsung a o kadar para verilmesi beni daha da üzüyor, bu kullanım meselesidir. bana kalsa galaxy s2 5 para etmez, ki galaxy (I7500) kullanmış biriyim ki hep android kullandım.

onun yerine HTC alın samsung dan bin kat iyidir, hem desteği hem yazılımı - arayüzü ve kullanım kolaylığı olarak.

bana desinler evet telefonum çift çekirdekli 1gb rami var o var bu var, evet bende kullandım bende de var ama 5 para etmez.

herşey kullanımla alakalı insanlar o kadar bağnaz ki aldıkları ürünü sanki markanın sahibi gibi savunuyorlar.

komik.
  • vallahi ne yaptım tam bilmiyorum ama uzun lafın kısası

Genpa garantili 16GB 4S Aldım yarın itibarıyla elimde olacak kısmetse...

Herkese sevgi ve saygılarımla

3gs 32gb kullanmıştım çok memnun kalmıştım Daha önce HTC tytn2 kullandım arıyıp ulaşamayan bir sürü arkadaşım oldu.
    Asus P535 kullandım cebimde kapanmış kaç kere aradılar ulaşamadılar çekmedi dondu kaldı.
    HTC HD2 kullandım stabil değil dondu kaldı.

Açıkcası benim gibi tekno manyak birini kesmedi İphone 3gs aldım az önce bir arkadaş demişti. Telefonun kapatma tuşunu unuttum.Maşallah canım sıkıldı girdim bir oyun oyandım.
    Girdim itunese yeni ne var indir dedim indirdim.Sıkıldım sildim yenisini kurdum bilgisayarla eşledim herşeyi yedekledim ekranı herşeyi beni uçurdu gitti
    eee neymiş her 1 en fazla 2 günde bir şarza takmak gerekiyormuş vallahi hiç gücüme gitmedi cihaz aldım hakkını verdim.

Vay efendim bataryası biterse 100-150 tl ymiş onu düşünsem 2000tl vermem zaten banane ya....

Uzun lafın kısası aldım gene 4s Sevgili Steve amcanın eline sağlık beni hiç utandırmadı...Ruhun şad olsun...

• quote:

Valla hocam ben ios düşmanıyım. Hiç ama hiç tavsiye etmem size Iphone kullanmanızı. Android kullanan üst sınıf bir telefon almanızı öneririm. (Samsung Galaxy S2 Derim)

IOS'a neden mi düşmanım?

2) PC'ye mahkümsünüz. (JeilBreak Flan çok boş iş, 3GS kullandım bi arkadsımın, ben jeilbreak yaptım teli, 5.0.1 yüklü, yere göğe sığmayan ios 5.0.1 bumu JeilBreak'la tadından yenmez dedikleri şey bumu )
    7) Eline alırsın 2 milyar para verip, adam sorar... aga o çakmamı? orjinalmi. E adam da haklı çoluk çocuk oyuncağı oldu.
    8) Yere düştümü olay bitti....Kasko yoksa tuzbuz telefon. ilk seferde kırılmazsa bile ikincisinde %90

bir şeyi tam bilmiyorsan yorum yapma sen samsung kullanıcısısın ve samsung hakkındakı fıkırlerın bızleer ıcın daha degerlı cunku bu 8 maddelık ongorulerının sadece 1 2 tanesı dogru başlıyalım

1-güzel olan tasarımı bozmanın bir mantıgı yoktur yenı olan hersey daha güzel deildir.
    2.pc yi sadece müzik atmak ve yeni sürümleri yüklemek için kullanıyorum jailbreak olayına gırmedıgım için bu konuda birşey diyemiyceğim
    3-jailbreaklı telefonlar gerçekten kapandığı zaman sorun yaratıyormus bu konuda sana hak veriyorum
    4-bt var tabikide sadece ıphoneler arasında ancak mms ile bu sorun kolayca çözülebilir
    5-stabiliteden hiç bahsetme en stabilite telefon ıphonedir.
    6-zaten ekranı küçük diye tercihimizi ı phoneden yana kulandık koskoca ekranlı sg2 gıbı bır seye ıhtıyacım olsaydı notebook alırdım ben telefon kullanmak ıstıyorum vede ekran boyutu aslında bır tercıh sebebıdır
    7-kimin ne dusundugunun pekte onemı yok varsın öle dusunsun ben ozlıklerınden yararanmak ıcın aldım bu telefonu gosterıs yapmak ıcın deil
    8- telefonumu yaklasık 2 ay ıcerısınde 8 10 kez dusurdum sadece ufak cızıkler dısında hıc bır sorun yok çızıklerde telefonda deıl uzerındekı koruyucu sayesınde koruyucu cızılmıstır

bu 8 maddede sana 1.5 weya 2 sınde katılmısımdır ve gerıye kalan 6 maddede haklı deilsin ve yanlı yorumların belkide sg2 nın pısmanlıgı ıphoneya öfke olarak dönüyor her neyse sg2nle mutluysan sorun yok bu arada konuyu açan arkaşım çok güzel bir tercih yapmıssın ve genpa garantili ürün almışsın güzel tercih

• quote:

Orijinalden alıntı: qubitt

quote:

IOS'a neden mi düşmanım?

bir şeyi tam bilmiyorsan yorum yapma sen samsung kullanıcısısın ve samsung hakkındakı fıkırlerın bızleer ıcın daha degerlı cunku bu 8 maddelık ongorulerının sadece 1 2 tanesı dogru başlıyalım

1-güzel olan tasarımı bozmanın bir mantıgı yoktur yenı olan hersey daha güzel deildir.
    2.pc yi sadece müzik atmak ve yeni sürümleri yüklemek için kullanıyorum jailbreak olayına gırmedıgım için bu konuda birşey diyemiyceğim
    3-jailbreaklı telefonlar gerçekten kapandığı zaman sorun yaratıyormus bu konuda sana hak veriyorum
    4-bt var tabikide sadece ıphoneler arasında ancak mms ile bu sorun kolayca çözülebilir
    5-stabiliteden hiç bahsetme en stabilite telefon ıphonedir.
    6-zaten ekranı küçük diye tercihimizi ı phoneden yana kulandık koskoca ekranlı sg2 gıbı bır seye ıhtıyacım olsaydı notebook alırdım ben telefon kullanmak ıstıyorum vede ekran boyutu aslında bır tercıh sebebıdır
    7-kimin ne dusundugunun pekte onemı yok varsın öle dusunsun ben ozlıklerınden yararanmak ıcın aldım bu telefonu gosterıs yapmak ıcın deil
    8- telefonumu yaklasık 2 ay ıcerısınde 8 10 kez dusurdum sadece ufak cızıkler dısında hıc bır sorun yok çızıklerde telefonda deıl uzerındekı koruyucu sayesınde koruyucu cızılmıstır

bu 8 maddede sana 1.5 weya 2 sınde katılmısımdır ve gerıye kalan 6 maddede haklı deilsin ve yanlı yorumların belkide sg2 nın pısmanlıgı ıphoneya öfke olarak dönüyor her neyse sg2nle mutluysan sorun yok bu arada konuyu açan arkaşım çok güzel bir tercih yapmıssın ve genpa garantili ürün almışsın güzel tercih

Saçmalamayın hocam ne S2 pişmanlığı olsun Asla I4 e değişmem.

Ayrıca Telefonunuz orjinal haliyle evet çok stabil. JeailBreak sonrası bu stabilite ciddi anlamda bozuluyor

• Jailbreak den sonra hiçbir şeyin bozulduğu yok arkadaşlar ayrıca jailbreakden her zaman için geri dönebilirsiniz. Ben android işletim sistemini de çok başarılı buluyorum her zaman için rekabet iyidir firmaları daha iyisini yapmaya zorlar. Yalnız samsung telefonları yaparken ki başarısını yazılım desteğinin sunulması konusunda gösteremiyor. Örneğin ice cream 4.0 çıktı ama daha galaksy s 2 ye gelmedi. Ayrıca yazılım ve donanım firmalarının ayrı olmasından kaynaklanan stabilite sorunları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vires -- 13 Ocak 2012; 10:48:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

http://geekaphone.com/compare/HTC-Sensation-XL-vs-Apple-iPhone-4S

Bu kadar taraflı bi inceleme görmedim
  • Bir telefonu eleştirdiğimizde hemen fan boy ilan ediliyoruz.Aşın bunu beyler :S Zorunuza mı gidiyor nedir anlamadım ki :S
    Gelelim konuya,benim eleştirilerim şöyle,

1.XL'nin veya XE'nin veya GS2'nin o kadar büyük ekranı kullanışlı değil arkadaş.Tek elle zor kullanıyorsun telefonu.Yolda yürürken çok zorlanıyor insan.Bu yüzden kullanışlılık açısından iPhone'nun ekranı doğru bir boyutta.

2.Şu Sense arayüzü denildiği kadar teli başka diyarlara götürmüyor.Normal bir arayüz işte o kadar abartmaya gerek yok.Ayrıca RAM'i fazla kullanıyor.
    Sensation her ne kadar donanımı olsada,ana ekranda felan dolaşırken felan kasıyor gibi.iPhone'daki o akıcılık yok.Beni rahatsız ediyor.İOS kadar kullanışlısı yok.

3.iPhone'unun arka kapağının açılmaması büyük bir eksik bence.
    Ben telefona o kadar para saymışım,ama arka kapağını açamıyorum.Bataryası bozulsa servise göndermek zorunda kalıyorum.Pili bu sürelerde olan bir tel ama yedek batarya gibi bir seçeneğim yok.Hafıza kartı takamıyorum.Olmamalıydı.

4.Bluetooth konusunda Dangerousx kesinlikle haklı.Basit bir resim göndermek için para harcamak zorunlu bırakılmamalı.

5.Sensation'ı tutuğunda insana güvenleriyor,iPhone'da aman düşmesin duygusu içersindesin.

6.Benim için en önemlisi iPhone çıkardığında insanların ''Vaay iPhone'u var'' ''Ooo iPhone almışsın'' demeleri.Alt tarafı telefon noluyor ya ? Sinir oluyorum.

Sırf bu nidalar için bu teli alanlara ayrı sinirleniyorum.Appstore'a hiç girmemiş tanıdığım var.
    4G'li tel alır mısınız anketinde iPhone kullanıcılarının büyük bir bölümü ''Telefıonum zaten 4G'' demiş.Yok böyle birşey.

Ama lanet olsun teknoloji merakım yüzündende böyle telefonlar kullanıyorum.
    Maddiyata bu kadar değer verilmemeli.Durum kötü.Dışarda artık insanların yüzüne değil elindeki telefona bakar olduk.Durum çok kötü.

• İki telefonuda git gor hangisini begenirsen al olay bitsin. Android fanlarindan gina geldi. İsteyen istedigini kullanir
  • Android telefonlarla , ios lu iphoneları karşılaştırmayı kesmemiz lazım artık ikisi tamamen farklı kulvarlar. Androidçiler iosculara sağa sola yap anca sen ana ekranda başkada birşeyi oynatamazsın diyip kızıyolar. Adamın tercihi o sadeliği benimsemiş biraz daha katı
    kurallarla daha stabil olan bir telefonu tercih etmiş . iphone kullanıcılarıda bütün android telefonlar hakkında anca kasıyo iphone en hızlı en stabili diye tutturmuş , arkadaş yakından uzaktan benzerlikleri yok . Androidde de sadelikten vazgeçilmiş ara gecişlerde güzel efektler ve mükemmel bir özelliştirme seçeneği tercih edilmiş . E doğal olarak diğerinden yavaş olucak . Tercih meselesi hangisini seçerseniz . Birgün gelir herşeyleri benzer o zaman karşılaştırırızda şimdi alakası olmayan sistemleri karşılaştırmanın mantığı ne ?
  • Abi iPhone 4s başka bişey Apple ve digerleri diye ayırıyorum kullanınca çok iyi anlıyorsun
  • quote:

IOS'a neden mi düşmanım?

Sana kısacaktım ama haklisin son derece. iPhone un bir havası var diye aldık sokakta herkeste var. Bir müzik atana kadar ömrüm. bitiyor.

• i phone 4s tabikide .. Niye mi ?
    isletim sistemiyle entegre olmus ve %100 stabil calisan bir telefon.. Herseyden onemlisi i cloud denen i message denen yenilikler var.. hangi android telefonda birbirine atilan mesajlar goruntuler ucretsiz ??? ustelik tek program kurmadan .... ayrica paran zarar etmesin birader git al begenmedin satarsin yarin bir gun androidli tel alsan 426776567 tane yeni model cikaracaklar ustune kafayi kullan beyin bedava..
  • adam telefonu aldı kullanıyor hâla öneride bulunuyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-REX.DAMN.FOREVER

i phone 4s tabikide .. Niye mi ?
    isletim sistemiyle entegre olmus ve %100 stabil calisan bir telefon.. Herseyden onemlisi i cloud denen i message denen yenilikler var.. hangi android telefonda birbirine atilan mesajlar goruntuler ucretsiz ??? ustelik tek program kurmadan .... ayrica paran zarar etmesin birader git al begenmedin satarsin yarin bir gun androidli tel alsan 426776567 tane yeni model cikaracaklar ustune kafayi kullan beyin bedava..

Mesaj karşılaştırması saçma olmuş.
    Marketten 2 dk'da program kurmaya mı üşeniyorsun?
  • quote:

iphone evdeki karın gibidir. diğer telefonlar ise yaptığın kaçamaklar

herseyi anlatmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-REX.DAMN.FOREVER

i phone 4s tabikide .. Niye mi ?

Stabilmi

Yahu Hergün yeni bir 4s sorunu için konu açılıyor forumda. Msj takılması, yok orta tusa basıosun işlemio, hat gelio gidio. telefon calıo cevapla desen bile cevaplamıyor vs...

Stabilite tamamen kullanıcıya bağlı bişi. bilip bilmeden onlarca uygulama kurarsan ne android stabil kalır nede ios

Ben S2 kullanıcısıym hiç bir stabilite bozuklugu yasamadım bugune kadar. Ayrıca bi arkadas ios sade android caf caflı oyüzden daha agır demiş. S2 kullanmadan kimse ağır vs yorum yapmasın telefon asla kasılmıyor ve yavaslamıyor.

Sitemizde Sayın Mesut Çevik abimizin yaptığı incelemede, kendi azıyla sölüyor telefon asla takılmıyor die.

İzlemeyen arkadaslar varsa mutlaka izlesin

http://forum.donanimhaber.com/m_50333208/mpage_1/key_/tm.htm

• Bir önceki telefonum iPhone 3GS'ti, şimdiki telefonum Optimus Black. Yani önceleri iOS kullanıyordum şimdi Android. Şimdi önce İOS'un ve iPhone'un artılarını yazayım:

+ En önemlisi stabil olması,
    + Appstore'un Android Market'ten daha zengin olması,
    + Kullanımın kolay olması,
    + Aldınız telefonun 3-4 ay içinde eskiye çıkmaması,
    + Piyasada çok olması nedeniyle aksesuar çeşitliliği,
    + 8:5 ölçekli ekran,
    + "Home" tuşu( Şahsen bana daha bir güven verir),
    + Güncelleştirmede aksaklık çıkarmaması,
    + Ve yüklediğiniz oyunun ve ya uygulamanın "uyumsuz olması" gibi bir durumla karşılaşmamanız.

Android'in artılarını yazayım:

+ Widged'lar( Android'i Android yapan şeydir bence.),
    +Bildirim çubuğu(gerçi artık iOS 5'te de var)
    + Piyasadaki istediğiniz Android'li telefonu seçmenin özgürlüğü,
    + Market'teki uygulamaların büyük kısmının ücretsiz olması,
    + Telefonu istediğiniz gibi kişileştirebiliyor oluşunuz,
    + Hatta istediğiniz zaman telefonun işletim sistemini değiştirebiliyorsunuz( Custom Rom),
    + Bana 3,5" ekran küçük geliyor ama şimdi 4"in keyfini çıkarıyorum(4"ten fazlası da büyük bence),
    + Kullanıcıya Windows özgürlüğünü sunması,
    + Hafızanın istendiği gibi genişletilebilmesi
    + Ve özgürlük, yine özgürlük...

iPhone'un eksileri:

- iTunnes gibi bir sisteme bağımlı olması,
    - Cihazın çok pahalı olması,
    - Artık yetersiz gelen ekran,
    - İşletim sisteminin üzerine çok büyük değişikliklerin yapılmaması
    - Jailbreak edilmediği sürece neredeyse hiç kişileştirilememesi
    - Herkesin elinde bir iPhone olması(diyorlar, ben öyle düşünmüyorum)
    - Ve her haltın başına i-(ay) harfinin koyulması

Android'in eksileri

- Bazı telefonlar hariç pek de stabil çalışmaması,
    - Güncelleştirmelerin gecikmesi(Ben hala Optimus Black'e 2.3 Gingerbread yükleyemedim),
    - Android Market'in Appstore'a göre daha zayıf olması (Appstore'da ihtiyacım olan herhangi bir uygulamayı zorlanmadan bulabilirken, Market'te sıkıntı çekmem),
    - Appstore'da Market'ten daha fazla Türkçe uygulamanın olması.

Aklıma gelmeyen daha birçok artı, eksiler vardır ama şimdilik bunlar aklıma gelenler. Ben iOS'tan Android'e geçmiş biri olarak iPhone'u özlediğimi söylemeliyim. Özellikle oyun ve uygulamaları ama iPhone'un ekranı büyümedikçe almam diye düşünüyorum. Şayet iPhone 6(bir sonraki iPhone) 4" ve ya 4"e yakın bir ekran boyutunda çıkarsa almayı düşünüyorum. Keza Android de hiç yabana atılacak bir işletim sistemi değil fakat ben yine de iOS'umu özledim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.