Şimdi Ara

HTC SERVİS HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 1,5 yıl önce aldığımız HTC one m7 cihazımız da pembe kamera, kasa açıklığı ve en son aramalarda hiç ses gelmeme problemi başladı. cihazı vatanbilgisayardan almıştık. şimdi garantiye göndermek istiyoruz.ancak nasıl ve nereye gönderilir pek bilmiyorum. htc nin servisi teleservise deniliyor. ancak nasıl bir prosedür izlemem gerek. garantili olup olmadığını ne ile ispat edecem.teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: LTBA_36R

Merhaba, 1,5 yıl önce aldığımız HTC one m7 cihazımız da pembe kamera, kasa açıklığı ve en son aramalarda hiç ses gelmeme problemi başladı. cihazı vatanbilgisayardan almıştık. şimdi garantiye göndermek istiyoruz.ancak nasıl ve nereye gönderilir pek bilmiyorum. htc nin servisi teleservise deniliyor. ancak nasıl bir prosedür izlemem gerek. garantili olup olmadığını ne ile ispat edecem.teşekkürler.

dostum faturaqya vs. gerek yok. cihazın seri numarasından 2 yıllık garantide olduğunu anlıyorlar. cihazda herhangi bir unlocked, root, s-off vs. işlemi yapmadıysanız, cihazı iyice paketleyin, sorunlarını bir A4 kağıda madde madde yazın, yurtiçi kargoya gidin, teleservice-maltepe'ye ücretsiz olarak gönderin. 9-10 günde elinize tamir edilmiş olarak geçer.

tüm sorunları tek tek yazın, örneğin arkadaki beats audio yazısı silindiyse kapağın değişmesini istiyorum diyin, ekranda ölü piksel varsa ekranın değişmesini istiyorum diyin. herşeyi değiştirip gönderiyorlar ;)

tşk.

• quote:

Merhaba, 1,5 yıl önce aldığımız HTC one m7 cihazımız da pembe kamera, kasa açıklığı ve en son aramalarda hiç ses gelmeme problemi başladı. cihazı vatanbilgisayardan almıştık. şimdi garantiye göndermek istiyoruz.ancak nasıl ve nereye gönderilir pek bilmiyorum. htc nin servisi teleservise deniliyor. ancak nasıl bir prosedür izlemem gerek. garantili olup olmadığını ne ile ispat edecem.teşekkürler.

evet arkadasin dedigi gibi iyice paketleyin,korunakli olsun yurt ici kargo ustune almiyor cunku paket yetetsizliginden dolayi basina bir sey gelirse,ben xsmall kutuya koydurtup gonderiyorum hep teleservice. Bol şans

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle cevaplarınız için çok teşekkür ederim. ancak öncesinde teleservisle görüşmem gerekiyor mu yoksa direk göndereyim mi?
  • quote:

öncelikle cevaplarınız için çok teşekkür ederim. ancak öncesinde teleservisle görüşmem gerekiyor mu yoksa direk göndereyim mi?

Hayir gorusmenize gerek yok direk gönderin ataşehir teleservice e gonderiyorum ben,hatta bugunde gonderecegim.. sitesinden adresr bakiniz lutfen yanlislik olmasin.

• peki arkadaşlar telefonu gönderdikten sonra elimizde bir belge fln olması gerekmiyor mu gönderdiğimize dair
  • quote:

peki arkadaşlar telefonu gönderdikten sonra elimizde bir belge fln olması gerekmiyor mu gönderdiğimize dair

kargodan aldigin ambar tesellum fişi elinde oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cevaplarınız için çok teşekkür ederim. htc türkiye ile temasa geçtim teleservice maltepe ve ataşehirde varmış.ikisinede yollayabilirsiniz dediler. ayrıca tüm kutu içerğini yollamaya gerek yokmuş. imei numarası ile zaten garantinin devam edip etmediğini anlıyorlarmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.