Şimdi Ara

HTC SERVİS REZALETİ MOBİLTEL GARANTİ BAKMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonun aşırı donması ısınması ve ahize bozulması sebebeiyle servise göndericektim cihaz mobiltel garantili garantşye baktım yetkili servislerde doğubankın orda servis vardı sabah oraya götürdü biz bakmıyoruz mobilteli arayın nereye göndereceğinizi söylesin dedi aradım maltepedeki servise gitmesi lazım yurtiçi kargoya verin dedi gittim yurtiçi kargoya ordaki kadın bu adres htc telefonlara servislik yapmıyor dedi öyleymiş htc bakmıyoruz diye not düşmüşler ondan sonra kadın ataşehirdeki servis bakıyo dedi numarasını verdi arıyorum sabahtan beri baktığı yok çıkmıyorlar telefon kaldı öyle nereye göndericem bunu ben böyle rezalet görmedim mobiltel garantili bir ürün daha almam sizde dikkatli olun bana yardımcı olabilcek varmı arkadaşlar

Buarada sinirimle hiçbir noktalamaya falan uymadan yazdım kusuruma bakmayın..

• Htcnin çağrı merkezini ara imei numarasını söyle hangi servise ait ölü. Söyler normalde mobitel benim cihazda teleservice bakıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam servisi öğrendim zaten ama ilgilenen yok başka bir servis buldum telefona çıkmıyo
  • mamign M kullanıcısına yanıt
    Hangi servis bakıyor

• teleservice hocam maltepedekine gönderin dediler gönderdim biz bakmıyoruz dedi ataşehirdekine gçnderin dedi o da olmuyo bıktım böyle işlerden
  • mamign M kullanıcısına yanıt
    Kvkya yolla Htc anlaştı kvkla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.