Şimdi Ara

HTC Servisi yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    dun aksam telefonum eimden kaydi ve dustu, o saatten beri de siyah bir ekran var galiba icindeki ekrana bir sey oldu ama telefonu acamiyorum cok zor yapmis adamlar.
    amerikadan aldigim icin bedava ekran degisimi yapabiliyor olmama ragmen, amerika adresi gerektigi icin o da olmadi.
    live chatten turkiye icin numara aldim, hem acmadilar hem de servisleri olmadigini soyledi live chatteki adam, kisacasi turkiyede telefonu tamir ettirebilecegimi zannetmiyorum, dolayisiyla 3 ay sonra elimde patlayan bir telefonum var su anda.

turkiyede bunu nerede tamir ettirebilirim? eger gercekten ettiremiyor isem de bu haliyle ne kadar ederi vardir, ya S5 yada iphone 6 almak lazim...

• quote:

Orijinalden alıntı: gamblerbarbo

selamlar.
    dun aksam telefonum eimden kaydi ve dustu, o saatten beri de siyah bir ekran var galiba icindeki ekrana bir sey oldu ama telefonu acamiyorum cok zor yapmis adamlar.
    amerikadan aldigim icin bedava ekran degisimi yapabiliyor olmama ragmen, amerika adresi gerektigi icin o da olmadi.
    live chatten turkiye icin numara aldim, hem acmadilar hem de servisleri olmadigini soyledi live chatteki adam, kisacasi turkiyede telefonu tamir ettirebilecegimi zannetmiyorum, dolayisiyla 3 ay sonra elimde patlayan bir telefonum var su anda.

turkiyede bunu nerede tamir ettirebilirim? eger gercekten ettiremiyor isem de bu haliyle ne kadar ederi vardir, ya S5 yada iphone 6 almak lazim...

http://htcturkiyeteknikservis.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: Sefk0o

quote:

Orijinalden alıntı: gamblerbarbo

selamlar.

http://htcturkiyeteknikservis.com/

Dostum cok tesekkurler, umarim ankarada da bir servis bulabilirim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4s servis yok sorunu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.