Şimdi Ara

HTC TATTOO İnternet SORUNU + TURKCELL REZİLLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vodafone tattoo kullanıcısıyım 2 hafta oldu cihazdan gayet memnunum iphone'dan bana göre 5 kat iyi herne ise arkadaşlar turkcell hattım var oparatöre ulaştım bir türlü yardımcı olamadılar hiç birşeyi bilmiyorlar turkcel apn ayarını detaylı şekilde anlatabilirseniz çok sevinirim birde CİHAZIN TARAYICISINI AÇTIĞIMDA
    "BAĞLANTI BAŞARISIZ BU UYGULAMA ŞEBEKE ERİŞİMİ GEREKTİRİYOR VERİ İNDİRMEK MOBİL ŞEBEKEYİ YADA WİFİ ETKİNLEŞTİRİN " DİYOR NEDEN ETKİNLEŞTİRİCEĞİZ TEŞŞEKÜRLER

• Ben şu an kullanıyorum ayarları aşağıdaki gibi yapabilirsin.
    (turkcell yanlış yönlendiriyor bir yerde)

"Menü - Ayarlar - Kablosuz Kontrolleri - Mobil Şebekeler -Erişim Noktası Adları - Menü - Yeni APN" tıklaman gerekiyor.
    Ad: Turkcell
    APN: internet
    Proxy: Boş Bırakıyorsunuz
    Bağlantı Noktası: Boş Bırakıyorsunuz
    Kullanıcı Adı: Boş Bırakıyorsunuz
    Parola: Boş Bırakıyorsunuz
    Sunucu: Boş Bırakıyorsunuz
    MMSC: Boş Bırakıyorsunuz
    MMS Proxy: Boş Bırakıyorsunuz
    MMS bağ. nokt.: Boş Bırakıyorsunuz
    MMM protokolü: WAP 2.0
    MCC: 286
    MNC:01
    Kimlik Doğrulaması: CHAP
    APN Tipi: Boş Bırakıyorsunuz (turkcell buraya da "internet" girdiriyor. bağlanmaya çalıştığınızda bağlantı olmuyor.)
    Ayarlardan sonra Telefon üst (Sarj, Saat) bölümünde (H) harfi geliyor.
    Telefonu kapatıp Yeniden açman gerekiyor.

Not: bu ayarlardan sonra hep bağlı kalıyor. internet'i devre dışı bırakmak için
    "Menü - Ayarlar - Kablosuz Kontrolleri - Mobil Şebeke" tıklamanız gerekiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: tedoras1566

vodafone tattoo kullanıcısıyım 2 hafta oldu cihazdan gayet memnunum iphone'dan bana göre 5 kat iyi herne ise arkadaşlar turkcell hattım var oparatöre ulaştım bir türlü yardımcı olamadılar hiç birşeyi bilmiyorlar turkcel apn ayarını detaylı şekilde anlatabilirseniz çok sevinirim birde CİHAZIN TARAYICISINI AÇTIĞIMDA
    "BAĞLANTI BAŞARISIZ BU UYGULAMA ŞEBEKE ERİŞİMİ GEREKTİRİYOR VERİ İNDİRMEK MOBİL ŞEBEKEYİ YADA WİFİ ETKİNLEŞTİRİN " DİYOR NEDEN ETKİNLEŞTİRİCEĞİZ TEŞŞEKÜRLER

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.