vodafone tattoo kullanıcısıyım 2 hafta oldu cihazdan gayet memnunum iphone'dan bana göre 5 kat iyi herne ise arkadaşlar turkcell hattım var oparatöre ulaştım bir türlü yardımcı olamadılar hiç birşeyi bilmiyorlar turkcel apn ayarını detaylı şekilde anlatabilirseniz çok sevinirim birde CİHAZIN TARAYICISINI AÇTIĞIMDA "BAĞLANTI BAŞARISIZ BU UYGULAMA ŞEBEKE ERİŞİMİ GEREKTİRİYOR VERİ İNDİRMEK MOBİL ŞEBEKEYİ YADA WİFİ ETKİNLEŞTİRİN " DİYOR NEDEN ETKİNLEŞTİRİCEĞİZ TEŞŞEKÜRLER
Ben şu an kullanıyorum ayarları aşağıdaki gibi yapabilirsin. (turkcell yanlış yönlendiriyor bir yerde)
"Menü - Ayarlar - Kablosuz Kontrolleri - Mobil Şebekeler -Erişim Noktası Adları - Menü - Yeni APN" tıklaman gerekiyor. Ad: Turkcell APN: internet Proxy: Boş Bırakıyorsunuz Bağlantı Noktası: Boş Bırakıyorsunuz Kullanıcı Adı: Boş Bırakıyorsunuz Parola: Boş Bırakıyorsunuz Sunucu: Boş Bırakıyorsunuz MMSC: Boş Bırakıyorsunuz MMS Proxy: Boş Bırakıyorsunuz MMS bağ. nokt.: Boş Bırakıyorsunuz MMM protokolü: WAP 2.0 MCC: 286 MNC:01 Kimlik Doğrulaması: CHAP APN Tipi: Boş Bırakıyorsunuz (turkcell buraya da "internet" girdiriyor. bağlanmaya çalıştığınızda bağlantı olmuyor.) Ayarlardan sonra Telefon üst (Sarj, Saat) bölümünde (H) harfi geliyor. Telefonu kapatıp Yeniden açman gerekiyor.
Not: bu ayarlardan sonra hep bağlı kalıyor. internet'i devre dışı bırakmak için "Menü - Ayarlar - Kablosuz Kontrolleri - Mobil Şebeke" tıklamanız gerekiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: tedoras1566
vodafone tattoo kullanıcısıyım 2 hafta oldu cihazdan gayet memnunum iphone'dan bana göre 5 kat iyi herne ise arkadaşlar turkcell hattım var oparatöre ulaştım bir türlü yardımcı olamadılar hiç birşeyi bilmiyorlar turkcel apn ayarını detaylı şekilde anlatabilirseniz çok sevinirim birde CİHAZIN TARAYICISINI AÇTIĞIMDA "BAĞLANTI BAŞARISIZ BU UYGULAMA ŞEBEKE ERİŞİMİ GEREKTİRİYOR VERİ İNDİRMEK MOBİL ŞEBEKEYİ YADA WİFİ ETKİNLEŞTİRİN " DİYOR NEDEN ETKİNLEŞTİRİCEĞİZ TEŞŞEKÜRLER