Şimdi Ara

HTC Telefonlar Arasında En İyisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
7.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HTC telefonlar bayadır hoşuma gidiyor.Fiyat bizim için şuan uçuk olsa da sabırla bekliyoruz.HTC'ler arasında en iyi model hangisidir ? Kullananlar cevaplarsa sevinirim.Birçok buna benzer konu açıldı fakat istediğim cevabı alabilmiş değildim.Bunun için yeni konu açtım.HTC desire hd çok konuşuluyor.Malum fiyatın düşmesini bekliyoruz , önümüzdeki 6 ay içinde fiyatların yarıya yakın düşeceğine eminim.

• şuan en iyisi desire hd. ayrıca yarıya yarıya derken 600-700 liraya satılacağını sanıyorsan bu cihazın yanılırsın ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffaarruukk

şuan en iyisi desire hd. ayrıca yarıya yarıya derken 600-700 liraya satılacağını sanıyorsan bu cihazın yanılırsın ;)
    Dediğim gibi geliş fiyatı 1300 olsa 6 ay içinde 700 olur garantisi içindeyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: (-_Handsome_-)

hocam nokia değil bu.. HTC HD2'nin çıkış fiyatı 1.600TL idi yanlış hatırlamıyorsam.. 6-7 ay sonra 1.495TL'ye indi şu anda piyasada yok ama kvk fiyatı 1.487,24 TL (KDV Dahil)..www.kvk.com.tr'den ulaşabilirsiniz.. kvk garantili olup HD2 olan 1 2 yerde de fiyatı 1.350TL mi neydi.. kısacası bu tip telefonların fiyatları öyle kolay kolay düşmüyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

quote:

hocam nokia değil bu.. HTC HD2'nin çıkış fiyatı 1.600TL idi yanlış hatırlamıyorsam.. 6-7 ay sonra 1.495TL'ye indi şu anda piyasada yok ama kvk fiyatı 1.487,24 TL (KDV Dahil)..www.kvk.com.tr'den ulaşabilirsiniz.. kvk garantili olup HD2 olan 1 2 yerde de fiyatı 1.350TL mi neydi.. kısacası bu tip telefonların fiyatları öyle kolay kolay düşmüyor..

Alıntıları Göster
    Kime desem öyle diyor yeni sistem olduğundan HD2 çok düşmedi ama üstüne dolu telefon çıktı artık düşüş başladı benden söylemesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Jvats

Kime desem öyle diyor yeni sistem olduğundan HD2 çok düşmedi ama üstüne dolu telefon çıktı artık düşüş başladı benden söylemesi

Alıntıları Göster
    bana gore HTC nin en iyi modeli Desire HD. almayi düsünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbtt

bana gore HTC nin en iyi modeli Desire HD. almayi düsünüyorum.

Alıntıları Göster
    öncelikle en iyi telefon senin beklentilerini en iyi şekilde karşılayan telefondur.
    bu sebeple kağıt üstünde en iyisi Desire HD olarak gözükse de benim için en iyisi hala Desire.
    Kendi Desire'mı 1 ay önce yurtdışından alırken Desire HD bir metre yanımdaydı ve çok da fiyat farkı yoktu.
    Ama benim için ekranı çok büyük. Pek kullanışlı gelmedi açıkçası.

Tabii zevkler tartışılmaz, herkesin beğenisine saygımız sonsuz.

Bu arada bence de fiyatlar çok oynamaz.
    Eni konu bilgisayar alıyoruz artık. Eskisi gibi yeni modelde rengi değişti, boyu 1mm kısaldı diye fiyatlar oynamıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalimen

öncelikle en iyi telefon senin beklentilerini en iyi şekilde karşılayan telefondur.
    bu sebeple kağıt üstünde en iyisi Desire HD olarak gözükse de benim için en iyisi hala Desire.
    Kendi Desire'mı 1 ay önce yurtdışından alırken Desire HD bir metre yanımdaydı ve çok da fiyat farkı yoktu.
    Ama benim için ekranı çok büyük. Pek kullanışlı gelmedi açıkçası.

Tabii zevkler tartışılmaz, herkesin beğenisine saygımız sonsuz.

Bu arada bence de fiyatlar çok oynamaz.
    Eni konu bilgisayar alıyoruz artık. Eskisi gibi yeni modelde rengi değişti, boyu 1mm kısaldı diye fiyatlar oynamıyor.

Alıntıları Göster
    Merhabalar,
    HTC Touch2 almayı düşünüyorum. Bununla ilgili kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Touch2'nin mesajlaşma ekranı, mesajlaşma stili Desire gibi mi? Eğer bu şekildeyse yarın hemen gidip alacağım, telefonu elime alıp inceleme fırsatım olmadı.
    Şimdiden teşekkürler:)

• quote:

Orijinalden alıntı: esgiesgi

Merhabalar,
    HTC Touch2 almayı düşünüyorum. Bununla ilgili kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Touch2'nin mesajlaşma ekranı, mesajlaşma stili Desire gibi mi? Eğer bu şekildeyse yarın hemen gidip alacağım, telefonu elime alıp inceleme fırsatım olmadı.
    Şimdiden teşekkürler:)

Alıntıları Göster
    htc touch2 almak yerine htc tatto alabilirsin , ben 6 ay kullandım , gayet memnundum , zevkle kullandım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: K_Spartakus

htc touch2 almak yerine htc tatto alabilirsin , ben 6 ay kullandım , gayet memnundum , zevkle kullandım .

Alıntıları Göster
    desire HD nin üzerine mytouch HD 4G çıktı. 4gb rom, internetteki hızı ve öndede kamera olması desire hdden üstün olan en belirgin özelliği
  • quote:

HTC telefonlar bayadır hoşuma gidiyor.Fiyat bizim için şuan uçuk olsa da sabırla bekliyoruz.HTC'ler arasında en iyi model hangisidir ? Kullananlar cevaplarsa sevinirim.Birçok buna benzer konu açıldı fakat istediğim cevabı alabilmiş değildim.Bunun için yeni konu açtım.HTC desire hd çok konuşuluyor.Malum fiyatın düşmesini bekliyoruz , önümüzdeki 6 ay içinde fiyatların yarıya yakın düşeceğine eminim.

HTCyi nokiayla bir tutmayın , bugüne kadar nokia gibi abartılı fiyat indirimi hiç yapılmadı ve yapıcaklarınıda sanmıyorum çünkü satıcakları kadar cihaz getiriyorlar , ellerinde patlasın sonra fiyat düşürelim satalım derdinde değiller . olması gerektiği şeklide iş yapıyorlar dünyanın heryerinde .

• quote:

quote:

HTC telefonlar bayadır hoşuma gidiyor.Fiyat bizim için şuan uçuk olsa da sabırla bekliyoruz.HTC'ler arasında en iyi model hangisidir ? Kullananlar cevaplarsa sevinirim.Birçok buna benzer konu açıldı fakat istediğim cevabı alabilmiş değildim.Bunun için yeni konu açtım.HTC desire hd çok konuşuluyor.Malum fiyatın düşmesini bekliyoruz , önümüzdeki 6 ay içinde fiyatların yarıya yakın düşeceğine eminim.

HTCyi nokiayla bir tutmayın , bugüne kadar nokia gibi abartılı fiyat indirimi hiç yapılmadı ve yapıcaklarınıda sanmıyorum çünkü satıcakları kadar cihaz getiriyorlar , ellerinde patlasın sonra fiyat düşürelim satalım derdinde değiller . olması gerektiği şeklide iş yapıyorlar dünyanın heryerinde .
    hd2 araştır istersen win mo 7 win mo 6.5 android ubuntu ve bugün de meego yu denedim :D herşeyiyle çok güzel bir cihaz hayatta sıkılmazsın sıkıldın android yükle bıktın winmo7 dene sarmadı ubuntuya geç olmadı meego kullan!!!

• quote:

Teşekkür ederim cevabın için. Bugün Touch2'ye baktım, mesajlaşması istediğim gibi değilmiş. Almaktan vazgeçtim. Şimdi de Hero'ya bakmaya başladım, onun da mesaj şekli istediğim gibi mi çözemedim. Bilgisi olan?:)
  • quote:

quote:

Teşekkür ederim cevabın için. Bugün Touch2'ye baktım, mesajlaşması istediğim gibi değilmiş. Almaktan vazgeçtim. Şimdi de Hero'ya bakmaya başladım, onun da mesaj şekli istediğim gibi mi çözemedim. Bilgisi olan?:)

Alıntıları Göster
    nasıl bir mesajlaşma şekli arıyorsun bilmiyorum ama htc hero aşağı yukarı sıfırı 1000 tl civarı yanılmıyorsam , eğer 500 tl civarı arıyorsan htc tattoo işini gayet iyi görücektir. htc diamond 2yide bence tercihlerinin arasına ekleyebilirsin .

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    2. hattımda htc hero kullanıyorum. öğrenmek isteğin birşey olursa cevaplarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Otomobilist

Alıntıları Göster
    htc 4g max bence rusyaya özel yapıldı ve çok güzel tasarım harikası bana göre size göre nasıldır bilemem

http://www.youtube.com/watch?v=vUXa2oPcx2k

• quote:

nasıl bir mesajlaşma şekli arıyorsun bilmiyorum ama htc hero aşağı yukarı sıfırı 1000 tl civarı yanılmıyorsam , eğer 500 tl civarı arıyorsan htc tattoo işini gayet iyi görücektir. htc diamond 2yide bence tercihlerinin arasına ekleyebilirsin .

I phone gibi, bir kişiden gelen mesajların aynı mesaj altında toplanmasını istiyorum. Ama Iphone istemiyorum.:)
  • quote:

Her öğrenci gibi binlerce sms paketi yapıyorum :D Mesaj yazması kolay mı ve az önce de söylediğim gibi I Phone veya HTC Desire gibi mi mesaj ekranı?
  • quote:

quote:

Her öğrenci gibi binlerce sms paketi yapıyorum :D Mesaj yazması kolay mı ve az önce de söylediğim gibi I Phone veya HTC Desire gibi mi mesaj ekranı?

Alıntıları Göster
    valla efsane olucak modelleri belli .

magic ilk android cihazlardan biriydi şuan elime biraz para geçirsem ikinci el olarak alıcam hemen bitane .

hd2 (leo) efsane çünkü binbir türlü işletim sistemini çalıştırabilmesiyle çok anılıcak bi cihaz oldu .

yeni çıkanlardan desire hd , hd7 surround çok harika cihazlar .

ama en iyisi en efsane olanı hd2 bence !

• quote:

quote:

mesaj yazarken ekran telefon tutuşuna bağlı olarak klavye yer değiştiriyor. Yatay tuttuğunda oldukça geniş tuşlara sahip oluyorsun. Klavyedeki harflerin üstüne rakamlar yerleştirilmiş. yani iphone daki gibi rakam yazıcam diye bütün klavyeyi değiştirmiyorsun. rakamın bulunduğu harfe biraz uzun basıp gerekli sayıları yazabiliyorsun.
    aynı kişiden gelen sms leri bir sayfada alt atla yazıyor. gün değişimleri için araya çizgi koyuyor.
    iphone daki konuşma balonlarından daha net!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.