Şimdi Ara

HTC telefonların hangileri iyi ses veriyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar galiba bütün htc telefonlar aynı derecede iyi kalitede ses çıkışı sunmuyormuş galiba one serileri ses çıkışı olarak desire serisinden daha iyiymiş doğru mudur?

kulaklıkla aldığımız ses kalitesini diyorum hoparlör kalitesi benim icin cok önemli değil ama desire serisi telefon alsak ses kalitesi cok üzer mi?

bilgisi olan var mı?

• 3.5 mm çıkış ile HTC 10 > A9 > One serileri.
  • sercos kullanıcısına yanıt
    +1 ama kulaklık için

dış seste a9'da htc 10 da skandal. 500 TL'lik meizunun bile epey gerisindeler
  • ufo U kullanıcısına yanıt
    Ses çok yüksek olmayabilir ama ikisi de çok temiz ses veriyor, ses kalitesi daha önemli benim için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufo

+1 ama kulaklık için

dış seste a9'da htc 10 da skandal. 500 TL'lik meizunun bile epey gerisindeler

peki ne alalım hocam ben daha önce m7 kullanmıştım viper4android yazılımıyla hem yüksek hem kaliteli ses veriyordu

öneriniz varsa bana açığım htc veya farklı marka
  • sercos kullanıcısına yanıt
    dışarıya verdiği sesten bahsediyorsanız zaten hoparlör 1w bile değil. Evde sıfır seste ancak duyuluyor. Hangi kalite? Annemin emektar note 2'si dış sesi daha iyi veriyor.

Haa 2.5mm jack'a laf yok onu ayrı tutarım
  • benim annemde de note 2 var hocam onun da dışarı sesi gayet iyi ama benim icin önemli olan kulaklık çıkışı genelde v4a kurup kullanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.