Şimdi Ara

Google Kamera daha iyi sonuç veriyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan z3 Compact kullanıyorum. Orjinal kamera yazılımının otomatik modunda sıkıntı var ve 8 mp de çekiyor. Manuel seçeneği var fakat onla da çok uğraşmaya gerek yok. Lumia serisi ya da g4 deki gibi bir manuel değil çünkü. Tavsiyem Google Kamera. İndirip yüklüyoruz. Ayarlardan 15.5 Mp yapıyoruz ki tam ekran olsun. Tam ekran sıkıntı değilse 20,7 de yapılabilir. Bu kadar. Şak diye basıyoruz çekiyoruz. Uğraşmaya gerek yok. HDR modu da güzel çalışıyor. Odaklama yazılımı da orjinal kamera yazılımından daha iyi. Hadi kolay gelsin.

• Z3 kullanıyorum,bana da daha iyi gibi geldi.Sony'nin kamera yazılımında gerçekten bir sıkıntı var.Eğer bunu düzelmezse artık pek Sony'e uğramak istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony otomatik çekimde bir türlü kendisini düzeltemedi. Eger manuel ayarlar yapıpta çekim yapıyorsanız iyi sonuclar ortaya cıkabiliyor fakat otomatik ve süper otomatik modlar için aynı şeyi söylemek mümkün degil ne yazık ki. Sony gibi bir firmaya hiç yakışmıyor böyle durumlar.

• elektrosenol kullanıcısına yanıt
    Yine de yiğidi öldür ama hakkını yeme :)

Sonuncu resim niye yan çıkmış anlayamadım.
    Aslında Sony kamerasını gayet kaliteli yapabiliyor fakat,yazılımı berbat.Nasıl becerebiliyorlar böyle bir şeyi kafam almıyor cidden.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRAK3NN -- 17 Ocak 2016; 15:29:17 >

• Hangi cihazla çektiniz bunları

• Xperia z3 ile çekildi.
  • Z3 ile z3c aynı lens mi kullanıyor?

• Elbette
  • quote:

Orijinalden alıntı: technique24

Elbette

Sizin fotoğraflar güzel çıkmış. Ben hangi ayarda denersem deneyeyim beni tatmin etmiyor. Tamam kötü değil fakat bu telefona yakıştıramıyorum o kaliteyi.

• Fotoğraflarda düzenlemeler var,o yüzden de güzel gelebilir fakat;gün ışığında fotoğrafları bence çokta fena değil.Tabi günümüzde bir s6 ya da note 4 kadar olmasa da ben kamerasını seviyorum,ama yazılımını değil :)
    Bu aralar note 5'e geçmeyi düşünüyorum zaten hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: technique24

Fotoğraflarda düzenlemeler var,o yüzden de güzel gelebilir fakat;gün ışığında fotoğrafları bence çokta fena değil.Tabi günümüzde bir s6 ya da note 4 kadar olmasa da ben kamerasını seviyorum,ama yazılımını değil :)
    Bu aralar note 5'e geçmeyi düşünüyorum zaten hocam.

Aman usta boşver onu. Saçma sapan bir yolda ilerliyor samsung. Note 5'i de ilk başta bizim gibi gelişmekte olan ülkelere itelediler. Çünkü neyin yenisi çıkarsa sorgulamadan alıyoruz. Cihaz 4k çekim yapıyor, hafıza kartı almıyor. Önceki nesillerde batarya çıkarken bunda çıkmıyor. Bana sorarsan g5'i bekle. Çok dehşet bir şey yapıyorlar internetten baktıklarıma göre.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.