Şimdi Ara

HTC Teleservice KVK Değişim Onarım Ana Başlık (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
23
Favori
95.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: congman

AirBus A350'nin haberinden sonra bir hafta daha beklemeye karar verdim.
    zaten telefonum olduğunu bile unuttum. bugün kargoya vereli tam beş hafta oldu.

ben bugun ptt ıle ıhtarname cekıyorum artık para ıadesını bekleyecegım
  • şimdi htc'yi aradım. temsilci arkadaş telefonlar gelmedi dedi.
    artık kime inanacağım, neye inanacağım bilmiyorum. :/
  • ben az once vodafone web sıtesı uzerınden maıl atttım ıhtarname cektım ayrıca ıhtarname kargo ıle yolladım bırde ptt ıle yollucam aynılarını tele servıcede yaptım artık onların ırtıbata gecmesını beklıyecez pazartesıde tuketıcı hakem heyetıne gıdıcem kargo ve ptt fıslerı ıle resmı olarak basvuru yapacam
  • az once htc ıngıltere htc taıwan fırmalarına ıngılızce sıkayet maılı yolladık akabınde sıkayet var sıtesıne tele service - brıghstar - mobiltel - sıkayet kaydı olusturdum bununlada kalmayıp btk nın resmı sıtesı uzerınden vodafone hakkında htc marka ayıplşı urunu satısı yapıldığına daır sıkaye olusturdum ıhtarnamelerıde cektık artık sonucu beklıyecez
  • teleservice'den değişim bekleyen arkadaşların dikkatine!
    sonunda değişim gerçekleşti. inşallah düzgün bir cihaz gelir.

Kargo Giriş Tarihi:
    2013-05-20
    Bitiş Tarihi:
    2013-06-21
    Tamir Bilgisi:
    CIHAZINIZ DOA DEGISIMI YAPILMISTIR, Servis hizmetlerimiz hakkinda sizlerden aldigimiz geri, donusler sizlere daha iyi hizmet vermek adina, bizler icin buyuk onem arz etmektedir., Yetkli servisimizden almis oldugunuz hizmeti,http://survey.htc.com/worldwide/ adresinden degerlendirebilirsiniz.
    Durum:
    Cihazınız son testleri başarı ile geçmiş kargo için beklemektedir.
  • 2013-05-29
    Tamir Bilgisi:
    DOA DEGISIM CIHAZI BEKLEMEKTEDIR
    Durum:
    Cihazınız işlem sırasındadır. :(
  • Anladığım kadarı ile Teleservice yine full performans çalışıyor. Şu elimdeki HTC One V yi bir çıkarayım, birdaha teleservice adını duyarsam küfürü basarım. 1 sene önce bana da çektiriyorlardı, hala devam. Maltepe'ye gidip birdaha kavga etmem gerekecek.

Allah sabır versin işi düşenlere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuksel1985

peki arkadaşlar bir sey sormak istiyorum bu gelecek olan cıhazların swap olma sansı varmı nasıl anlarız swap ise

Doa kapsamında gelen cihazlar sıfır jelatini üstünde olarak geliyor. Benim değişimden gelen cihaz bu sekildi. İlk ben actim yani. Ve pek cihazda sorunluydu ama neticede sifir üründü. HTC ve kvk ile görüştüm defalarca sordum. Yenilenmiş urun yollaniyormus dedim. Kesinlikle böyle bir durum yok mağazadan aldığınız urun gibi dediler. Kasada aciklik harici yenilenmiş bir ürün durumu ben görmedim. Yalniz bazi arkadaşlara yenilenmiş urun gibi cihazlar gelmiş ve bu yüzden bu konu tartisildi. Ben sifir ürün yolladiklarini düşünüyorum. Kanatim bu yönde. Simdi ikinci doa değişimi bekliyorum..

Acele yazdim umarım okunaklı olmustur kusura bakmayin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FuXiN

quote:

peki arkadaşlar bir sey sormak istiyorum bu gelecek olan cıhazların swap olma sansı varmı nasıl anlarız swap ise

Doa kapsamında gelen cihazlar sıfır jelatini üstünde olarak geliyor. Benim değişimden gelen cihaz bu sekildi. İlk ben actim yani. Ve pek cihazda sorunluydu ama neticede sifir üründü. HTC ve kvk ile görüştüm defalarca sordum. Yenilenmiş urun yollaniyormus dedim. Kesinlikle böyle bir durum yok mağazadan aldığınız urun gibi dediler. Kasada aciklik harici yenilenmiş bir ürün durumu ben görmedim. Yalniz bazi arkadaşlara yenilenmiş urun gibi cihazlar gelmiş ve bu yüzden bu konu tartisildi. Ben sifir ürün yolladiklarini düşünüyorum. Kanatim bu yönde. Simdi ikinci doa değişimi bekliyorum..

tele service ve htc milletin anasını ağlattılar 40 gundur bekleyenler var ben sahsen 24 gündür beklıyorum butun sıkayet sıtelerıne yazdım btk sıkayet ettım ıhtarname de cektım sonucunu beklıyorum okadar bekledım bu telefonu ama saolsunlar htc ve servıs benı htc den soguttular bır dahamı asla htc

• LOL KVK da doa değişim bekleyen cihazım için 20 gün sonunda gelen güncelleme ;

Cihaz Durumu: Sayın Müşterimiz ; Cihazının onarımı için üreticiden talep edilmiş olan parça servisimize ulaşmıştır. Cihazınızın işlemleri tamamlanıp teslim edilmeye hazır hale geldiğinde, tarafınıza SMS veya e-posta ile bilgilendirme yapılacaktır. Cihazınızı, servisimize bayi aracılığıyla ilettiyseniz, bu bilgilendirme bayinize yapılacaktır. Saygılarımızla, KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş.

adamlara değiştirin diorum parça getirtiolar bu ne ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrvirus

LOL KVK da doa değişim bekleyen cihazım için 20 gün sonunda gelen güncelleme ;

Cihaz Durumu: Sayın Müşterimiz ; Cihazının onarımı için üreticiden talep edilmiş olan parça servisimize ulaşmıştır. Cihazınızın işlemleri tamamlanıp teslim edilmeye hazır hale geldiğinde, tarafınıza SMS veya e-posta ile bilgilendirme yapılacaktır. Cihazınızı, servisimize bayi aracılığıyla ilettiyseniz, bu bilgilendirme bayinize yapılacaktır. Saygılarımızla, KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş.

one telefonun içi bildiğim kadarıyla acılamıyor nasıl tamır edeceklermıs ?
  • quote:

evet şimdi KVK ile telefonda bir görüşme yaptım durum güncellemesinin yanlış olduğunu yeni cihazımın türkiyeye giriş yaptığını ve cihazın şu anda kartal kvk da olduğunu imei kayıt işlemlerinin ardından büyük olasıkla pazartesi günü ellime ulaşacağını öğrendim haydi hayırlısı arkadaşlar bakalım nasıl gelecek

sanırım benimle aynı dönemde (04.06.2013) teknik servise gitmiş herkesin cihazları gelmişdir bu sortide . bu benim bu cihaz için 2. doa değişimim cihazı alalı 1 ay 16 gün oldu cihaz 1 ay 9 gündür servislerde:D
    şimdiden herkeze şans diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrvirus -- 21 Haziran 2013; 17:58:32 >

• Kargo Giriş Tarihi:
    2013-05-31
    Tamir Bilgisi:
    Durum:
    Cihazınız işlem sırasındadır.

Bizde bir değişiklik yok maalesef :S
  • quote:

quote:

evet şimdi KVK ile telefonda bir görüşme yaptım durum güncellemesinin yanlış olduğunu yeni cihazımın türkiyeye giriş yaptığını ve cihazın şu anda kartal kvk da olduğunu imei kayıt işlemlerinin ardından büyük olasıkla pazartesi günü ellime ulaşacağını öğrendim haydi hayırlısı arkadaşlar bakalım nasıl gelecek

sanırım benimle aynı dönemde (04.06.2013) teknik servise gitmiş herkesin cihazları gelmişdir bu sortide . bu benim bu cihaz için 2. doa değişimim cihazı alalı 1 ay 16 gün oldu cihaz 1 ay 9 gündür servislerde:D
    şimdiden herkeze şans diliyorum

5 inde verdim gelmiş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 21 Haziran 2013; 18:57:33 >

• bugun ıtıbarı ıle cıhazım gonderılmıs hayırlı ugurlu olsun yanlız cumartesı gelırmı bılmıyorum suphelıyım
  • İş emri:
    AS593780
    Kargo Giriş Tarihi:
    2013-05-24
    Bitiş Tarihi:
    2013-06-21
    Tamir Bilgisi:
    CIHAZINIZ YENISI ILE DEGISTIRILMISTIR(DOA), CIHAZINIZI UZUN SURE SARJDA BEKLETMEDEN KULLANMAYINIZ!
    Durum:
    Cihazınız 21.06.13 tarihinde kargoya teslim edilmiştir.

sizce yarın gelirmi ?????????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovelesss

quote:

Orijinalden alıntı: FuXiN

quote:

tele service ve htc milletin anasını ağlattılar 40 gundur bekleyenler var ben sahsen 24 gündür beklıyorum butun sıkayet sıtelerıne yazdım btk sıkayet ettım ıhtarname de cektım sonucunu beklıyorum okadar bekledım bu telefonu ama saolsunlar htc ve servıs benı htc den soguttular bır dahamı asla htc

Sizin talihsizliginiz diyecegim yanlış anlaşılmasın garnti veren firmadan kaynaklanıyor. Tele servis bu konuda mimli bir firma ben şuan evo kullanıyorum bizim konudan biliyorum tele servisin ne kadar berbat bir firma oldugunu. Ne deseniz haklısınz bende takip ediyorum kötünün iyi gerçi servisteki elamları hariç ben bir sıkıntı görmedim kvk da orası ayrı. en azından 20 iş günü içinde cihaz veriyorlar..

Kvk doa kapsamında cihaz bekleyen herkesin sanırım cihazı ellerine geçmiş benimde doa bekliyor yazsı değişmiş ilk değişimdeki şeklini almış. Geçen sefer ki gibi salı gelin alın derler. Gel salı gel Bekledigimşze deyse bari

• quote:

İş emri:
    AS593780
    Kargo Giriş Tarihi:
    2013-05-24
    Bitiş Tarihi:
    2013-06-21
    Tamir Bilgisi:
    CIHAZINIZ YENISI ILE DEGISTIRILMISTIR(DOA), CIHAZINIZI UZUN SURE SARJDA BEKLETMEDEN KULLANMAYINIZ!
    Durum:
    Cihazınız 21.06.13 tarihinde kargoya teslim edilmiştir.

sizce yarın gelirmi ?????????????

hangi şehre yollanacak hocam ? kısa mesafeyse yarın gelir uzaksa en fazla 2 günde elinde olur. benım kayıt 29unda açıldı, demekki bu hafta yollarlar bana da. tüketici mahkemesine başvurmak için dilekçe falan herşeyi hazırladık arkadaşla. yollasalar bile vazgeçmeyecem. resmen paramızla rezil olduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: congman

ana başlık çok karışık. değişim ya da onarım bekleyenler olarak buradan haberleşirsek daha derli toplu olur.

durumum kısaca şöyle:

4 mayıs'ta cihazı aldım. aldıktan sonra burada one başlığını inceleyince birçok cihazda problem yaşandığını öğrendim.
    cihazımda kasa açıklığı olması nedeniyle değişim için 17 mayıs'da istanbul teleservice'e ilettim.

20 mayıs'ta ellerine geçti, 21'inde kayıt alındı, 23'ünda DOA değişim kararı çıktı.

24'ünde durumu öğrenmek için telefon açtığımda cihazımın başkası adına kayıt edildiğini telefon görüşmesinin sonunda "Erdal Bey" diye hitap ettiklerinde anladım. İki cihazın kayıtları karışmış. Düzeltene kadar 4 ya da 5 telefon görüşmesi yapmam gerekti.

daha sonra HTC, Mobiltel (HTC distribütör firma) ve teleservice'i her aradığımda birbiriyle çelişen açıklamalar dinledim. sonunda da bayağı bir bağırdım.
    burayı ve nette teleservice'le ilgili diğer yazıları okudukça canım sıkılmaya başladı.

bugün itibariyle 20 iş günlük yasal sürem sonra erdi. beklemeye devam ediyorum.

ana başlıkta drsafa61, firmaların birbirinden habersiz olduğunu, cihazları kimin ithal edeceği belli olmadığı için değişim sürecinin haziran sonuna kadar sarkabileceğini söylemişti. ben de son teleservice'i aradığımda kesin bir tarih vermeseler de haziran sonu olabileceğini ima ettiler.

şimdilik durum böyle.

Teleservice çok iyi bi firma degil cihaza hiç ama hiç özen gösterilmiyor cihaz geldikten sonra detaylı kontrol etmenizi tavsiye ederim , benim cihazım şebeke sorunu yüzünden gitti ve sag al köşesinde ezik ile döndü o yüzden tövbeliyim teleservice garantili cihazlara.

• 2013-05-29
    Tamir Bilgisi:
    Durum:
    Cihazınız işlem sırasındadır.

ben sızden 1 hafta once verdığım halde sız benden sonra verdığınız halde hala cıhazı yollamıyorlar neyse;

dun ıtıbarıyle HTC,VODAFONE,BRIGHSTAR,MOBİLTEL,TELE SERVİCE şikayet var sıtesıne sıkayet ettım
    gene aynı sekilde HTC,VODAFONE,BRIGHSTAR,MOBİLTEL,TELE SERVİCE btk sıtesıne sıkayet ettım
    gene aynı sekilde VODAFONE,HTC,TELESERVİCE İHTARNAME CEKTİM

artık telefon değil parasını beklıyorum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.